Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 667850 buda bnm kızıl saçlarım. akos çilek kızılı-gelincik kızılı- igora kırmızı yoğunlaştırıcı karışımı kullandım.flaşsız çekim
Eki Görüntüle 653106 bu sac rengi ne ola ki?
bayanlar bu saç renklerinin tam olarak hangi ton olduğunu söyleyebilecek biri var mı Eki Görüntüle 671757 Eki Görüntüle 671758
Buğday tenliyim gözlerim koyu kahve denemediğim ton kalmadı sanırım açık sarılar dışında. Şu sıralar kızıla merak saldım hadi hayırlısı. şuanki rengim buEki Görüntüle 671770
Bir süredir Palette Sonbahar Kızılı kullanıyordum. Bugün Koleston köpük boya aldım, 77/44 Kor Ateş Kızılı. Bakalım nasıl olacak merak içindeyim :)
bende bugün aşk alevine boyadım.koleston..senin rengini merak ediyorum.eğer mümkünse foto ekler misin?bir dahaki sefere o rengi almayı düşünüyorum.benimkinden daha açık bi renk herhalde...bu arada koleston köpük boyanın bir kötülüğü var.dipleri açık uçları koyu tutuyor boya.haberin olsun
kızılı çok seviyorum ama şimdi sırf bu yüzden keşke boyamasaydım diyorum.bir de krem boya hiç kullanmadım.köpük boya saçı yıpratıyor sanırsam..koleston iyi markadır die aldım ama sanırım garnier daha iyi...annem öle diyodu.siz krem boya ile mi boyuyorsunuz?
Bir süredir Palette Sonbahar Kızılı kullanıyordum. Bugün Koleston köpük boya aldım, 77/44 Kor Ateş Kızılı. Bakalım nasıl olacak merak içindeyim :)
Eki Görüntüle 123127 Eki Görüntüle 123128
Merhaba,
Kızlar kırmızı yelekli olan benim kendi resmim ve şuan o renge dönmke istiyorum diğer renklerde alternatif ona benzer renkler. Eski saçım denizde güneşte açılarak bu hale gelmişti...ve sonra kuaförde aynı renk istiyorum dedim akmış hali çok güzeldi beğenmiştim devam edeyim dedim ama soğan kabuğu gibi bir renk yaptı çok solgun gösterdi ve alakasız oldu... Şimdi hangi boyayla nasıl bu renge dönerim bilmiyorum.Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim...Phyto nun boyası MM Beauty boyasında resimdeki şeftali rengi benziyo istediğim renge ama nasıl tutar kutudakine güvenip boyayamıyorum.Kullanan varmı bu boyayı ?
Eki Görüntüle 498806 buda benim saç rengim palette sonbahar kızılıyla boyuyorum hiç açtırmadım kuaförde de evde kendim boyuyorum
Eki Görüntüle 123127 Eki Görüntüle 123128
Merhaba,
Kızlar kırmızı yelekli olan benim kendi resmim ve şuan o renge dönmke istiyorum diğer renklerde alternatif ona benzer renkler. Eski saçım denizde güneşte açılarak bu hale gelmişti...ve sonra kuaförde aynı renk istiyorum dedim akmış hali çok güzeldi beğenmiştim devam edeyim dedim ama soğan kabuğu gibi bir renk yaptı çok solgun gösterdi ve alakasız oldu... Şimdi hangi boyayla nasıl bu renge dönerim bilmiyorum.Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim...Phyto nun boyası MM Beauty boyasında resimdeki şeftali rengi benziyo istediğim renge ama nasıl tutar kutudakine güvenip boyayamıyorum.Kullanan varmı bu boyayı ?