- 10 Mart 2009
- 312
- 5
- 316
Arkadaşlar merhaba. İki aydır saçımı akmış siyahtan kızıla döndürmekle meşgulüm. Bu süreçte 1 palette yoğun açıcı, 5 tane de farklı markalarda kızıl boya kullandım. Nihayet yavaş yavaş istediğim tona yaklaşıyor. Her ne kadar ucuyla dibi arasında az bir fark olsa da son boyamla onu kapatacağımı düşünüyorum. Eskiden beri hep kızıl isterdim ama bakımı ve boya masrafı yüzünden yapamazdım. Şu an bu kadar açmışken yine siyaha dönmek istemiyorum. Ankarada olduğum için sıhhiyede uygun fiyata kuaför boyaları bulabiliyorum yani masraf kısmını geçtim ama bakım kısmında çok takıldım. Klasik yumurta ve yağlarla bakım yapıyorum ama yetmiyor sanırım. Saçım az da olsa yıprandı.
Sorum şu ki siz kızıl saçlarınız için hangi bakımları uyguluyor, kaç haftada bir boyuyor, nasıl koruyorsunuz? Özellikle benimki kadar açık kızıl sevenlere ve sahip olanlara soruyorum. Şu an bu aşağıdaki halde ;
Eki Görüntüle 627144
1 hafta sonra buna boyayacağım, önce uçları boyayarak renk farkını kapatacağım umarım. ;
Eki Görüntüle 627145
Bu boya : exicolor 8.66 ateş kızılı
ben beni bildim bileli saçım boyalıdır.3 aydırda kızıl.biraz yıprandı hali ile uçları saman gibi kurudu.gliss'in repair serini kullanmaya başladım şimdi saçlarım daha iyi parlak ve yumuşak.birde orifllime den.banyo yağı almıştım.çok işlevli saç maskesi olarak kullanılıyor.bu yağı ve susam yağını ılık suyun içine (su bardağından az),fıs fıslı bir şişede karıştırıyorum.banyodan sonra çalkalayıp nemli saça uç kısımlarına uyguluyorum.kuruluk kalmadı daha sağlıklı duruyor.bu tavsiyeleri bende burada öğrendim tabi bende çilek kırmızı yapıyorum kuyu tuttu ama akınca güzel oldu bir kaç boyamaya oturacak renk kızılı seviyorum ya.bu aralar moda değil pek hoşuma gidiyor.sevmem öyle tornadan çıkmış tek tip olayını neyse uzattım kaçauım ben
Son düzenleme: