ben öyle yapıyorum kendim kesiyorum kırık gördüğüm yerleri kuaför ilk kestiğinde kırık vardı ama şimdi yok gibi ben kestim hep gördüğüm yerdeevet ya, bi de benim saçım çok çabuk uzar.. kaç ay oldu, anca bir iki cm uzamış gibi duruyor, sinir oluyorum.. şimdi uçlarından kırılmaya başladı, kimseye güvenemiyorum, kendim vurucam makası sonunda
ben öyle yapıyorum kendim kesiyorum kırık gördüğüm yerleri kuaför ilk kestiğinde kırık vardı ama şimdi yok gibi ben kestim hep gördüğüm yerde
koy tatlımaynen ben de öyle yapıcam canım.. bak foto yüklicem şimdi.. bence kk çetesi olarak gidip o kuaförü dövelim :)))
ayyyy kesilmeden önce cooook güzelmiş saçların yaaaaaEki Görüntüle 391490 Eki Görüntüle 391491 Eki Görüntüle 391492
becerebildim mi bilmiyorum ama, ilki o hain kuaföre gitmeden önce :)) ikincisi gittikten sonra.. sonuncusu da şu anki hali.. nasıl deli olmayayım ben :)))
ayyyy kesilmeden önce cooook güzelmiş saçların yaaaaakuaför cok tuhaf yapmış kesimini ama Allahtan son resimde toparlanmş baya ilk resimden azcık daha kısa çıkmışş
Eki Görüntüle 391490 Eki Görüntüle 391491 Eki Görüntüle 391492
becerebildim mi bilmiyorum ama, ilki o hain kuaföre gitmeden önce :)) ikincisi gittikten sonra.. sonuncusu da şu anki hali.. nasıl deli olmayayım ben :)))
saclarrin cokkk guzelmiiiss bu kuaforler istifa fln versin bu nedir yaa... guzellesip ciktigimiz nadirtabi hepsi oyle degildir ama yarisi oyle
Evet hain kuafor guzelim saclarina kiymis ama daha beter durumda olanlarda var canim benim gibi mesela kipsacik omuzlarima bile degse cok sevinecegim:)) son resminde saclarin kendini toplamis sanki bakimlara devam et canim. Ha kuaforlerden de bir sure uzak dur derim:))
kızlar sinemakı kurumun 4.uygulamasın da sanırım ara vermek zorun da kalacafgım
ılk baslar da kokusunu hıssetmıyordum ama ,havalar da ısınmaya baslayınca
sac dıplerım de bemıx ampul mu yoksa badem yagı mı bılemedım ama
acı acı les gıbı koku oluyor .
hele hafıf ruzgar da pufur pufur koku yayılıyor yaa .
sarmsaklı sampuan gercekten kokmuyor ben de
ama bu sınemakı kuru ınanılmaz acı kokuyor .
neyapcagımı bılmıyorum yaa .baslamısken devam edeyım dıyorum yarım kalmasın dıyorum ama
kokusundan da toplum da ıster ıstemez cekınıyorum .
sevgılım kokmuyor kokmuyor dıyordu da ,sac dıplerımı burnuna dayadım zavallımın burnunun dıregı kırılıyordu
saclarım belım de ama popoda ıstıyorum ben de.
İyi tatiller arkadaşlarım...tarihlerden takip edelim diye yazıyorum...
bugün sinameki kürü günü..
saçımda şuan akşama kadar da kalacak....
ardından sarımsaklı, ballı ve çam terebentinli şampuanla 4-5 dakikalık bi bakım
en sonra gliserin ile uçlara hayat vericemmmm...
bugünün bakımı bunlar...siz ilk sayfadaki tarihlerin üzerine koyarak
anlayabilirsiniz hangi günlerde yaptığımı...
bu arada pazartesi yeni foto koyucam bu kez düz fön ile...malum pazartesi iş
ve fön günü:)))
canım bemix koymayabilirsin.. kokuyu o yapıyor.. sinamekiyi de sade yapıyorum ben, bazen badem yağı koyuyorum..
canım ne bılıyım yaa asıl tarıfınden sasmıyım demısım ama
bu koku benı huzursuz edıyor .
hafta da bır kere uygulamama ragmen
haftanın 7 gunu o kokuyu hıssetmek cok kotu
ben de hiç dayanamıyorum o kokuya, sırf o yüzden vitamin bile içmiyorum
cnm bende de vıtamın eksıklıgı var .ama kullanamıyorum .
kapsulerrın kokusu tableın de bıle ıgrenc
Eki Görüntüle 391377
bu son bakımımı yapmadan önceki hali 3 cm de kestim kendim o şekil hesaplayın
yaptığım kür sinameki kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?