Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

gerçekten farkediliyor dimi arkadaşım...ayyy çok mutlu oluyorum...motive
oluyorum...inş. temmuzda istediğim boya gelir...

pardon yanlış anladım...ben benim saçlar değişti zannettim...
evet seninkiler çok bariz belli canım...işe yaramış

canım sana öyle geliyordur...başka birine sor
senin burnuna yerleşmiştir o koku...üstünde durma...
amaç uğrunda koku falan nedir....:)))
nasıl oldu saçların?

Hiç olmadığı kadar yumuşak,ilk kürde de aynı etkiyi göstermişti zaten.Benim saçlarım bu kürler öncesinde lastik gibiydi,çektikçe kopuyordu.Çok yıpranmıştı atılan paketler yüzünden.O kötü görüntüyü kapatmak için zaten kızıl kahveye boyadık tekrar.Ama şu an o saçlardan eser kalmadı.Arkadaşlar da farkettiler değişimi.Saçlarım sanki hiç yanmamış gibi parıldıyor.Tek sorunum bu kürle ilgili olarak saç rengini fazlasıyla açması.Yakında paket atmaya gerek kalmayacak galiba:))))

Hiç olmadığı kadar yumuşak,ilk kürde de aynı etkiyi göstermişti zaten.Benim saçlarım bu kürler öncesinde lastik gibiydi,çektikçe kopuyordu.Çok yıpranmıştı atılan paketler yüzünden.O kötü görüntüyü kapatmak için zaten kızıl kahveye boyadık tekrar.Ama şu an o saçlardan eser kalmadı.Arkadaşlar da farkettiler değişimi.Saçlarım sanki hiç yanmamış gibi parıldıyor.Tek sorunum bu kürle ilgili olarak saç rengini fazlasıyla açması.Yakında paket atmaya gerek kalmayacak galiba:))))

ne güzel sevindim adına canım...benim rengimde açıldı...
fotolarda belli oluyor zaten...
ama bu benim işime geliyor doğrusu

inş cnm beline kadar mı istiyosun saçlarınıı :12:

güzel temennilerin için teşekkürler arkadaşım...
temmuza kadar belimde olsun demiyorum ama uzamış olsun. sırtımın ortalarına bile razıyım.
zaten bu kürlerle o boya gelirse
istikrarla devam ederim kışa kadar belime gelir saçım....inş...

fotoları çektirirken pek dikkat etmedim giydiklerime..haklı olabilirsin arkadaşım amaişe giderken ne uygunsa onu giyiyorum. şuan saçımın arkası ensemden daha aşağıda. yanlar ise çenemde. çok doğru söylüyorsun saçımı mahvetmek için bende kucak dolusu para harcadım. şuan ki kuaförüm bana asla kaynak yapma dedi.bir ara uzama durunca takıcaktım. banu dedi sana en büyük kötülüğü yaparım dedi.ona güvendim. ve sonra öğrendim ki kayna saçın ilk düşmanı....ama diğer saçımı mahveden kuaför takalım, sana yakışır, kolay kullanırsın diyegaza getiren sözler söylüyordu. olmadı keseriz diyodu. ay aklıma geldikçe lanet edesim geliyo ona...iyi ki uymamışım aklına. saçımın geçen yıl ki halini bilsen benimle oturur ağlarsın, belime yakın ve sağlıklı sarı saçlarım vardı....fotoğraflarıma bile bakamıyorum. çok üzülüyorum. ama kökü bende. eee bu hırs ve düzenli kullanımla ben yine o saçlarıma kavuşucam inş. tabiii Allahın'da izni ve yardımı ile.en azından bizden sonra saçlarını uzatmak isteyenlere de adım adım ışık tutar bu topic:)))
Aynen oyle cnm tkrardan hayirli ugurlu olsun topigin. :) unutmadan adresimi sana ozelden ulastirsam olurmu cvp yazamassan burdan cvp ver :)

bende bu bakımları çok düzensiz bir şekilde aklıma geldikçe ayda bir filan yapıyorum hatta sinemakiyi 3 kez filan uygulamışımdır.
5-6 aydır yapıyorum. saçlarım daha sağlıklı oldu ve düzensiz uygulamama rağmen uzadı baya saçım.
hatta geçen gün erkek arkadaşım saçların çok sağlıklı gözüküyor parlak duruyor ve baya uzamış dedi o hiç saçlarımla ilgili bişey dememişti 4 senedir .
bunu söyletebildiysem demekki işe yaramış bakımlar dedim :27:
bu sefer herhafta yapmaya başlıcam yaza kadar uzar hiçdeğilse . belime kadar gelir inşallahhhh :16:

bende bu bakımları çok düzensiz bir şekilde aklıma geldikçe ayda bir filan yapıyorum hatta sinemakiyi 3 kez filan uygulamışımdır.
5-6 aydır yapıyorum. saçlarım daha sağlıklı oldu ve düzensiz uygulamama rağmen uzadı baya saçım.
hatta geçen gün erkek arkadaşım saçların çok sağlıklı gözüküyor parlak duruyor ve baya uzamış dedi o hiç saçlarımla ilgili bişey dememişti 4 senedir .
bunu söyletebildiysem demekki işe yaramış bakımlar dedim :27:
bu sefer herhafta yapmaya başlıcam yaza kadar uzar hiçdeğilse . belime kadar gelir inşallahhhh :16:

seninde takipçin olucaz arkadaşım..hadi bakalım
yaza kadar sıkı bi kamptayız hepimiz:)))

Aynen oyle cnm tkrardan hayirli ugurlu olsun topigin. :) unutmadan adresimi sana ozelden ulastirsam olurmu cvp yazamassan burdan cvp ver :)

tamam canım...özelden yaz adresini...ben gönderirim sana neye ihtiyacın varsa...
düşünme bu kadar üzme kendini...
burda dostların var unutma...

tamam canım...özelden yaz adresini...ben gönderirim sana neye ihtiyacın varsa...düşünme bu kadar üzme kendini...burda dostların var unutma...
Cok Tsk ederim Canim Benim..Bu arada resimlerini iyice bi inceledim,senin saclar.benimkinden uzun musayit bi zamanimda.bende fotolarimi ekliycem ..

Herkes aslında fotoğraf çekip paylaşsa birbirimizi motive etsek :16:

ben her ay yaptığım bakımdan sonra çekerim fotoğraf ama 2-3 ayda bir saçlarımın uçlarını kesiyorum 1-2 cm oyüzden net bişey olurmu bilemiyorum...

ben her ay yaptığım bakımdan sonra çekerim fotoğraf ama 2-3 ayda bir saçlarımın uçlarını kesiyorum 1-2 cm oyüzden net bişey olurmu bilemiyorum...

olsun arkadaşım...en azından daha sağlıklı oluyordur...bunu paylaşmış olursun bizimle...
ben temmuza kadar kestirmeme kararı aldım...kırıkları önlemek için bir iki şey deniyorum...
olmadı kendim tek tek uğraşıcam ama yine de kuaföre gitmicem kırık için....

biz yi,nede görelim saçlarını...parlasın topicimiz:)))

Kiriklari aldirmamak iyi fikir aslinda ama duz orantisini saglamak.icin dha duzgun durmasi icin 1cm kestirmekdede yarar var :)

$page.jpg

bu son bakımımı yapmadan önceki hali 3 cm de kestim kendim o şekil hesaplayın
yaptığım kür sinameki kürü :23:

Back