Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

öncelikle çok mutluyum..hep böyle paylaşarak devam edelim...güzel düşünelim güzel olsun...
12 nisanda çekilen fotom...hafif dalga yaptırmıştım....ama ben farkediyorum değiştiğini...
en azından eskisi gibi yoluk yoluk değil...daha sağlıklı gibi sizce?
$12 nisan.jpg

Son düzenleme:
sinamekiyi deneye bilirsin canım :) zaten 100g. 1,5 tl o da büyük yumurta poşetinin yarısı kadar oluyr :D bir de tatlı badem yağıı ve hint yağı

bir tutam sinemakiyi yarım çay bardağı suyla kaynatcaksın içine badem yağı ve hint yağı koyacaksın o kaynayınca 2,3 dakika zaten sarı-turuncu gibi biii renk oluyrr saç diplerini sürr 3 4 saat beklett :) hafta da bir yap canım

çok teşekkür ederim cnm bende inş yapmaya başladığımda çeker koyarım saçlarımı uzar inşallah =)) aslında belime kadar falan ama sürekli düzleştirince uzamıyor ben popoma kadar olsun istiyorumm :1:

Gecen sene uyguladigim kür sirasinda cektigim fotograflar. Bu uzamayi bir bucuk ayda elde etmistim. Aci farkli oldugu icin pek belli olmamis uzama ama elinizle kafa ismini kapatin, sadece omuz ve sirt görünsün, anlarsiniz uzamayi. Benim saclarim yavas uzar, bu uzama mucize gibi bir sey benim icin.

Kürü düzenli olarak uyguladim ve saclar neredeyse belime geliyordu ki yandigi icin kestirdim..

Simdi yine uyguluyorum. Saclarim omuzlarimda, yanik ve kötü bir renk. Simdilik amacim sütyen hizasina kadar uzatmak. O hizaya getirip bir süre düzenli olarak uclarindan alacagim, böylece boyali, yanik saclardan kurtulup saglikli, dogal renginde saclarimi belime kadar uzatacagim.
Sinamekiyle uzattigim saclarim... :KK31: Su an o halinden eser yok...

Bu küre basladigim zaman cekildigim fotom. Ayni kazagi giyip önümüzdeki hafta tekrar cekecegim, bakalim farki merak ediyorum.

Ben takip edecegim burayi. Umarim istedigin uzunluga gelir bir an önce saclarin... :KK16:

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...çok güzel maaşalah...

Son düzenleyen: Moderatör:
caım bemiks ampulu şart mı

Bemiks ampulün işe yaradığı söyleyenler var yaramadığını söyleyenler tek başına kullanılmadığı için herhalde tam olarak emin olamıyoruz yararından :26: Ama koymak zorunda değilsin tabikide :10:

çok teşekkür ederim cnm bende inş yapmaya başladığımda çeker koyarım saçlarımı uzar inşallah =)) aslında belime kadar falan ama sürekli düzleştirince uzamıyor ben popoma kadar olsun istiyorumm :1:

ben kestirdimmm saçlarımı 2 senelik saçlarım olduğu yerde sayıklıyordu :D uçlarndn aldırcaktm kadın gitti kesti.bende uzatmaya çalışıyrm iştee :)

öncelikle çok mutluyum..hep böyle paylaşarak devam edelim...güzel düşünelim güzel olsun...
12 nisanda çekilen fotom...hafif dalga yaptırmıştım....ama ben farkediyorum değiştiğini...
Eki Görüntüle 390115

Kesinlikle bakımlı duruyor. Yavaş uzayacaksa da bakımlı uzasın madem bu saçlar:9:

Bemiks ampulün işe yaradığı söyleyenler var yaramadığını söyleyenler tek başına kullanılmadığı için herhalde tam olarak emin olamıyoruz yararından :26: Ama koymak zorunda değilsin tabikide :10:

ben kullanıyorum..tarife harfiyen uymak adına....

Kesinlikle bakımlı duruyor. Yavaş uzayacaksa da bakımlı uzasın madem bu saçlar:9:
[/QUOT

teşekkür ederim canım...ilk başladığımda berbattı.
zaten 2 nisan fotomda da aslında belli. uçları nasıl kırık kırıktı...
değişti bence....

ben kestirdimmm saçlarımı 2 senelik saçlarım olduğu yerde sayıklıyordu :D uçlarndn aldırcaktm kadın gitti kesti.bende uzatmaya çalışıyrm iştee :)

offf onu yapan çok oluyor yaa bende yaşamıştım onu ondan sonra kuaför yüzü görmek istemedim en son 1 tane buldum oda Allah razı olsun çok kısaltmadan kırıklarını alıveriyor katlıydı onlarda gitti sonunda artık daha kolay kırıklardan kurtulmaak :=)

Eki Görüntüle 390115

gayet sağlıklı görünüyor canım saçların kürüne devam et :34:

Back