Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölçtüm 2.5 cm...sağolasın canım...
zaten dip boyam geldi neredeyse...son fotoda belli oluyor dimi...
ay hemencecik uzasa:)))
evet dip boyandan farkettim zaten canım uzarlar merka etme benimkiler iki ayda baya mesafe kattetti![]()
merhaba, banucum ilk foton ile son fotonu yanyana koyup bakmak istedim. ikinci fotoda saçlar dalgalı olmasına rağmen fark gözüküyor:) ne güzel. benimkilerde hemen uzasın yaa. bende foto çektiriyim en iyisi oradan daha güzel anlaşılır
Canim Hayirli Olsun Topic in :))
Seninle ayni ayarda ayni zamanda.basladigimiz icin bn en merakli takipcinim diyebilirm, bu arada bemix hala bulamiyorum bana en azindan bir paketcik gonderecek olabilen varmi? avustryadaym ben..
Banucum bu arada dip.boyan gelmisheralde insan hayatta dipboyasinin geldigine bu kadar sevinebilir
![]()
kızlar sizce sinameki kürünü kaç günde bir yapayım
arkadaşlarım diğer yaptığım bakımları da yazmak istiyorum...sadece sinameki değil yani...
5 gündür günde 1 tane medobiotin vit. tableti alıyorum.
haftada en az 2 kez barcelino yağ karışımı yapıyorum.
tüm yıkamalarımda sarımsaklı,ballı,çam terebentinli şamp. kullanıyorum.
uçlarına bazen argan yağı, bazen badem yağı, bazen hint yağı bazen de
gliserin sürüyorum...
Aa Evet Oda Dogru :)) Demekki bnde evli olsam benimde kocam karalar baglicakdi cunki neler neler harcadm saclarim icin.. :/ Ilk once bi 400euro kaynaklarima kesin harcamisimdr vede devaminda herhafta boya fln derken vardir toplam 500-600euro kaynaklari cope bastigim gun paramida cope basmis oldum ama napiym seviorum uzun saci dayanamadim,kaynaklarla gecirdigm ilk ayim meleklr gibi hissediodum kebdimi ama devaminda boya kaynaklarin.bakimi vs derken cikarinca kel duruma dustumcanım benim teşekkürler...hepimizin topici:)))bende sendeki değişiklikleri çok merak ediyorum....bemixi sana ben gönderebilirim ama bi şekilde bana adresini ulaştır....evet ben dip boyam geldi diye bayram ediyorum,eşim karalar bağlıyo...malum para meselesi:)))
Bu hafta 2.kür benim de.Aynı gün başlamışız sanırım.Ben şampuanıma çam terbentin,badem yağı ve bal eklemiştim zaten.2-3 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Sarımsağın etkisini öğrendim ama eklemeye çekindim açıkçası.Sen eklemişsin sarımsağı,saçlarımı yıkamak için son 2 saat.Sarımsak eklesem mi diye düşünüyorum şimdi.Ne dersin kullanan biri olarak?
Aa Evet Oda Dogru :)) Demekki bnde evli olsam benimde kocam karalar baglicakdi cunki neler neler harcadm saclarim icin.. :/ Ilk once bi 400euro kaynaklarima kesin harcamisimdr vede devaminda herhafta boya fln derken vardir toplam 500-600euro kaynaklari cope bastigim gun paramida cope basmis oldum ama napiym seviorum uzun saci dayanamadim,kaynaklarla gecirdigm ilk ayim meleklr gibi hissediodum kebdimi ama devaminda boya kaynaklarin.bakimi vs derken cikarinca kel duruma dustumSaclarin senin suan tam olarak nerede fotodan ayrim yapamiorum.. tam ensendemi.yada bi tshirt fln giyersin mesela onunla ayni.hizadami.benimki.arkadan bakinca tshirt hizasinda yani ensemde.tam omzumun uzerinde havada diyebilirm,2cm uzamam var ilk ayim doldu saclarim parliyo fln yine toparladi ama bn uzasin istiyorm maglumun kisa saci duzlestirmeden olmuyo
![]()
sarımsakları azıcık sütte kaynat,incecik doğrayarak ekle şampuanına arkadaşım..
karışsın güzelce ve zaman geçtikçe içine bırakıyo tüm vitamini..
hiç durma derim ekle...faydasını görüyorum...
bu karışımlı şampuanla ilk yıkıyorum ama durulamadan 4-5-6 dakika kadar bekletiyorum saçımda.
2. şampuanı güzel kokulu bi şamp. seçtim onunlada bi güzel yıkıyorum, ne koku ne bişi. başladığım günden beri yapıyorum. 1 haftaya kadar bu şampuanım biter yenisini yapıcam bende...
Bu kadar zaman beklemişim katmamışım sarımsağı,mesajından önce kattım tabi sütte kaynatmadan,acelem neyse artıkMesajı okuyunca aferin dedim kendime ama iş işten geçti.Teşekkür ederim yanıtın için...
rica ederim önemli değil arkadaşım da sütte kokmasın diye kaynatıyoruz.
sorun değil yani bir kaç gün önce 2 diş sarımsak daha ekledim şampuanıma kaynatmaya üşendim.
yine de kokmadı...dert etme kendine ne güzel işte en doğal hali ile kullanacaksın...
cesaretim olsa saç diplerime sürücem ama ondan sonra ayrı eve çıkmam lazım, evde tutmazlar beni o koku ile:)))