Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Herkes uç kestirmeye gitmiş ben neye kızdıysam şuan onu bile hatırlamıyorum :14: saçlarımı 2 sene önce küt kestirdim ancak bu boya geldi

ölçtüm 2.5 cm...sağolasın canım...
zaten dip boyam geldi neredeyse...son fotoda belli oluyor dimi...
ay hemencecik uzasa:)))

Canim Hayirli Olsun Topic in :))
Seninle ayni ayarda ayni zamanda.basladigimiz icin bn en merakli takipcinim diyebilirm, bu arada bemix hala bulamiyorum bana en azindan bir paketcik gonderecek olabilen varmi? avustryadaym ben..
Banucum bu arada dip.boyan gelmis :P heralde insan hayatta dipboyasinin geldigine bu kadar sevinebilir
:9::21:

merhaba, banucum ilk foton ile son fotonu yanyana koyup bakmak istedim. ikinci fotoda saçlar dalgalı olmasına rağmen fark gözüküyor:) ne güzel. benimkilerde hemen uzasın yaa. bende foto çektiriyim en iyisi oradan daha güzel anlaşılır

Eklentiler

• $bnu1.JPG
    $bnu1.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 95
merhaba, banucum ilk foton ile son fotonu yanyana koyup bakmak istedim. ikinci fotoda saçlar dalgalı olmasına rağmen fark gözüküyor:) ne güzel. benimkilerde hemen uzasın yaa. bende foto çektiriyim en iyisi oradan daha güzel anlaşılır

canım farkettiğine çok sevindim...
ayrıca ilk foto 2 nisansa çekildi. yani küre başladıktan yaklaşık 27 gün sonra...
buna rağmen değişti...
mutlaka fotoğrafla...ve paylaşşş...
beraber bu topicte gözlemleyelim...

Canim Hayirli Olsun Topic in :))
Seninle ayni ayarda ayni zamanda.basladigimiz icin bn en merakli takipcinim diyebilirm, bu arada bemix hala bulamiyorum bana en azindan bir paketcik gonderecek olabilen varmi? avustryadaym ben..
Banucum bu arada dip.boyan gelmis :P heralde insan hayatta dipboyasinin geldigine bu kadar sevinebilir
:9::21:

canım benim teşekkürler...hepimizin topici:)))
bende sendeki değişiklikleri çok merak ediyorum....
bemixi sana ben gönderebilirim ama bi şekilde bana adresini ulaştır....
evet ben dip boyam geldi diye bayram ediyorum,
eşim karalar bağlıyo...malum para meselesi:)))

İyi tatiller arkadaşlarım...tarihlerden takip edelim diye yazıyorum...
bugün sinameki kürü günü..
saçımda şuan akşama kadar da kalacak....
ardından sarımsaklı, ballı ve çam terebentinli şampuanla 4-5 dakikalık bi bakım
en sonra gliserin ile uçlara hayat vericemmmm...

bugünün bakımı bunlar...siz ilk sayfadaki tarihlerin üzerine koyarak
anlayabilirsiniz hangi günlerde yaptığımı...

bu arada pazartesi yeni foto koyucam bu kez düz fön ile...malum pazartesi iş
ve fön günü:)))

arkadaşlarım diğer yaptığım bakımları da yazmak istiyorum...sadece sinameki değil yani...

5 gündür günde 1 tane medobiotin vit. tableti alıyorum.
haftada en az 2 kez barcelino yağ karışımı yapıyorum.
tüm yıkamalarımda sarımsaklı,ballı,çam terebentinli şamp. kullanıyorum.
uçlarına bazen argan yağı, bazen badem yağı, bazen hint yağı bazen de
gliserin sürüyorum...

arkadaşlarım diğer yaptığım bakımları da yazmak istiyorum...sadece sinameki değil yani...

5 gündür günde 1 tane medobiotin vit. tableti alıyorum.
haftada en az 2 kez barcelino yağ karışımı yapıyorum.
tüm yıkamalarımda sarımsaklı,ballı,çam terebentinli şamp. kullanıyorum.
uçlarına bazen argan yağı, bazen badem yağı, bazen hint yağı bazen de
gliserin sürüyorum...

Bu hafta 2.kür benim de.Aynı gün başlamışız sanırım.Ben şampuanıma çam terbentin,badem yağı ve bal eklemiştim zaten.2-3 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Sarımsağın etkisini öğrendim ama eklemeye çekindim açıkçası.Sen eklemişsin sarımsağı,saçlarımı yıkamak için son 2 saat.Sarımsak eklesem mi diye düşünüyorum şimdi.Ne dersin kullanan biri olarak?

canım benim teşekkürler...hepimizin topici:)))bende sendeki değişiklikleri çok merak ediyorum....bemixi sana ben gönderebilirim ama bi şekilde bana adresini ulaştır....evet ben dip boyam geldi diye bayram ediyorum,eşim karalar bağlıyo...malum para meselesi:)))
Aa Evet Oda Dogru :)) Demekki bnde evli olsam benimde kocam karalar baglicakdi cunki neler neler harcadm saclarim icin.. :/ Ilk once bi 400euro kaynaklarima kesin harcamisimdr vede devaminda herhafta boya fln derken vardir toplam 500-600euro kaynaklari cope bastigim gun paramida cope basmis oldum ama napiym seviorum uzun saci dayanamadim,kaynaklarla gecirdigm ilk ayim meleklr gibi hissediodum kebdimi ama devaminda boya kaynaklarin.bakimi vs derken cikarinca kel duruma dustum :( Saclarin senin suan tam olarak nerede fotodan ayrim yapamiorum.. tam ensendemi.yada bi tshirt fln giyersin mesela onunla ayni.hizadami.benimki.arkadan bakinca tshirt hizasinda yani ensemde.tam omzumun uzerinde havada diyebilirm,2cm uzamam var ilk ayim doldu saclarim parliyo fln yine toparladi ama bn uzasin istiyorm maglumun kisa saci duzlestirmeden olmuyo :(

Bu hafta 2.kür benim de.Aynı gün başlamışız sanırım.Ben şampuanıma çam terbentin,badem yağı ve bal eklemiştim zaten.2-3 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Sarımsağın etkisini öğrendim ama eklemeye çekindim açıkçası.Sen eklemişsin sarımsağı,saçlarımı yıkamak için son 2 saat.Sarımsak eklesem mi diye düşünüyorum şimdi.Ne dersin kullanan biri olarak?

sarımsakları azıcık sütte kaynat,incecik doğrayarak ekle şampuanına arkadaşım..
karışsın güzelce ve zaman geçtikçe içine bırakıyo tüm vitamini..
hiç durma derim ekle...faydasını görüyorum...
bu karışımlı şampuanla ilk yıkıyorum ama durulamadan 4-5-6 dakika kadar bekletiyorum saçımda.
2. şampuanı güzel kokulu bi şamp. seçtim onunlada bi güzel yıkıyorum, ne koku ne bişi. başladığım günden beri yapıyorum. 1 haftaya kadar bu şampuanım biter yenisini yapıcam bende...

Aa Evet Oda Dogru :)) Demekki bnde evli olsam benimde kocam karalar baglicakdi cunki neler neler harcadm saclarim icin.. :/ Ilk once bi 400euro kaynaklarima kesin harcamisimdr vede devaminda herhafta boya fln derken vardir toplam 500-600euro kaynaklari cope bastigim gun paramida cope basmis oldum ama napiym seviorum uzun saci dayanamadim,kaynaklarla gecirdigm ilk ayim meleklr gibi hissediodum kebdimi ama devaminda boya kaynaklarin.bakimi vs derken cikarinca kel duruma dustum :( Saclarin senin suan tam olarak nerede fotodan ayrim yapamiorum.. tam ensendemi.yada bi tshirt fln giyersin mesela onunla ayni.hizadami.benimki.arkadan bakinca tshirt hizasinda yani ensemde.tam omzumun uzerinde havada diyebilirm,2cm uzamam var ilk ayim doldu saclarim parliyo fln yine toparladi ama bn uzasin istiyorm maglumun kisa saci duzlestirmeden olmuyo :(

fotoları çektirirken pek dikkat etmedim giydiklerime..haklı olabilirsin arkadaşım ama
işe giderken ne uygunsa onu giyiyorum.
şuan saçımın arkası ensemden daha aşağıda. yanlar ise çenemde.

çok doğru söylüyorsun saçımı mahvetmek için bende kucak dolusu para harcadım. şuan ki kuaförüm bana asla kaynak yapma dedi.
bir ara uzama durunca takıcaktım. banu dedi sana en büyük kötülüğü yaparım dedi.
ona güvendim. ve sonra öğrendim ki kayna saçın ilk düşmanı....
ama diğer saçımı mahveden kuaför takalım, sana yakışır, kolay kullanırsın diye
gaza getiren sözler söylüyordu. olmadı keseriz diyodu. ay aklıma geldikçe lanet edesim geliyo ona...
iyi ki uymamışım aklına.
saçımın geçen yıl ki halini bilsen benimle oturur ağlarsın, belime yakın ve sağlıklı sarı saçlarım vardı....
fotoğraflarıma bile bakamıyorum. çok üzülüyorum.
ama kökü bende. eee bu hırs ve düzenli kullanımla ben yine o saçlarıma kavuşucam inş. tabiii Allahın'da izni ve yardımı ile.
en azından bizden sonra saçlarını uzatmak isteyenlere de adım adım ışık tutar bu topic:)))

sarımsakları azıcık sütte kaynat,incecik doğrayarak ekle şampuanına arkadaşım..
karışsın güzelce ve zaman geçtikçe içine bırakıyo tüm vitamini..
hiç durma derim ekle...faydasını görüyorum...
bu karışımlı şampuanla ilk yıkıyorum ama durulamadan 4-5-6 dakika kadar bekletiyorum saçımda.
2. şampuanı güzel kokulu bi şamp. seçtim onunlada bi güzel yıkıyorum, ne koku ne bişi. başladığım günden beri yapıyorum. 1 haftaya kadar bu şampuanım biter yenisini yapıcam bende...

Bu kadar zaman beklemişim katmamışım sarımsağı,mesajından önce kattım tabi sütte kaynatmadan,acelem neyse artık:( Mesajı okuyunca aferin dedim kendime ama iş işten geçti.Teşekkür ederim yanıtın için...

Bu kadar zaman beklemişim katmamışım sarımsağı,mesajından önce kattım tabi sütte kaynatmadan,acelem neyse artık:( Mesajı okuyunca aferin dedim kendime ama iş işten geçti.Teşekkür ederim yanıtın için...

rica ederim önemli değil arkadaşım da sütte kokmasın diye kaynatıyoruz.
sorun değil yani bir kaç gün önce 2 diş sarımsak daha ekledim şampuanıma kaynatmaya üşendim.
yine de kokmadı...dert etme kendine ne güzel işte en doğal hali ile kullanacaksın...

cesaretim olsa saç diplerime sürücem ama ondan sonra ayrı eve çıkmam lazım, evde tutmazlar beni o koku ile:)))

rica ederim önemli değil arkadaşım da sütte kokmasın diye kaynatıyoruz.
sorun değil yani bir kaç gün önce 2 diş sarımsak daha ekledim şampuanıma kaynatmaya üşendim.
yine de kokmadı...dert etme kendine ne güzel işte en doğal hali ile kullanacaksın...

cesaretim olsa saç diplerime sürücem ama ondan sonra ayrı eve çıkmam lazım, evde tutmazlar beni o koku ile:)))

:)))))))))) Ben de sarımsaklı şampuanla ilk kez yıkayacağım.Bu kadar kötü koku karışımı bemiks,çam terebentin+sarımsak:))) Eşim beni boşamasa iyidir:)

Back