Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

teşekkür ederim canım denicem bunu da :)

Merhaba kızlar ;

ben de saçlarımdan dertliyim, çok sağlıksız değil saçlarım aslında ama 2 ay sonra düğünüm var, ben de saçlarımı siyah boyadan kurtarmaya çalışıyorum 1 yıldır, önce kısa kestirdim sonra uçlarından aldım her ay şimdi hala saçlarımın ucunda 2-3 santim siyah boya var

Saçlarımın doğal renginde ve uzun olmasını istiyorum.. Bitkisel şampuanlar kullanıyorum, düzleştirmiyorum, fön uygulamıyorum... ama istediğim kadar uzamadı yine de ben de sizinle inşallah farklı şeyler dener düğünüme kadar uzun saçlara kavuşurum

Akşam saçlarımın şimdiki halini çeker eklerim..

Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz..

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama 2 ay içinde saçların en fazla 4-5 cm uzar daha fazla uzaması mucize demek :S Bence sen düğününde çıt çıt satın al veya kirala :)

ooo o ne ki:))
benim 30 u 5 geçiyo:))))

Ohooo siz daha dunku cocuksunuz kizlar benim yas 40'i 2 geciyor aranizda en yasli benim herhalde :))) neyse ben boya yuzunden saclarimi cok yaktim soyyyyle belime kadar uzatamamanin eksikligini yasiyorum icimde kaldi. Cok seviyorum uzun saci. bu bakimlar sayesinde ve burada birbirimizden aldigimiz destekle hepimiz uzaticaz insallahhhh:))

Arkadaşım merhaba,
Allah tamamına erdirsin inş.
2 ayda ne kadar etkili olsa bile sen zaten stresli
olacağın için uzayacağı varsa da uzamaz...fotoğraflarını yükleyince
hepimizden farklı ve güzel fikirler mutlaka gelecektir....
akşamı bekliyoruz arkadaşım....

hiç şüphen olmasın arkadaşım...benim saç valla hızlandı..
şaha kalktı..5. kür yarın ve daha da hızlanacak inş....

bugün yaptım ben de çok güzel dalgalı oldu hoşuma gitti devam edicem bakalım

sarı halı daha guzelmış :) Çok cabuk uzamış senin sacın. :)

5 mayısta dip boya mı ve dip röflemi yaptırıcam...
yaptırmadan önce bi fotlarım, yapınca da bi fotolarım dipleri...
yeniden takibe başlarız inş...
tahminim daha da hızlanacak uzama çünkü saç alışana kadar belli bi zaman geçti...

şimdi daha da uzayan yerleri elime rahat geliyor..
çok mutlu oluyorum...

teşekkür ederim arkadaşım...pazartesi boydan foto eklicem inş.
geçen haftalara oranla daha bariz bi fark görebiliriz....

Ekle canim hep birlikte ne kadar uzamis degerlendirmesini yapariz.
Ben bakima baslayali 1 ay olunca yani 1 hafta sonra tekrar olcucem. Bu arada saclarimin rengi giderek aciliyor 2 hafta once sari boyanin uzerine bakir kizili atmistim bugun uyguladigim kurden sonra tamamen aktilar.

elbette fikri çok önemli tüm arkadaşlarımın...
evet haklısın rengi açılıyor...benim sarılar çok tatlı oldu..
dorelik kalmadı ve şeker kız gibi oldu:)))

rengi kadar boyunu da tutturabilirsem şöyle bi oh dicem:))))

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama 2 ay içinde saçların en fazla 4-5 cm uzar daha fazla uzaması mucize demek :S Bence sen düğününde çıt çıt satın al veya kirala :)

Ne kadar uzarsa o kadar olucak artık canım, zaten kuaförler genelde çıt çıt sağlıyorlarmış olmadı öyle olacak zaten

Teşekkür ederim canım, zaten son 1 kaç aydır uzaması durdu, ondan da istiyorum biraz bakım yapmayı fotoları çektim ..

son iki ay toplam 1 cm uzamıştır, ondan önce 4 ayda 8-9 cm uzamıştı.. zaten saçlarım çabuk uzuyor diye güvenip kısa kestirmiştim kısa kaldı saçlarım

canım uzar saçların...ele avuca gelir saçların ozmana kadar...
kötü değil valla

Bugün eve doğru yürürken annemle babam arabayla yanımdan geçmişler babam Aylin mi o ? demiş annemde yok onun saçları o kadar uzun değil demiş. Ay çok sevindim vallahi uzamış demek ki annem bile fark ettiyse

ayyy harika canım yaaa....
ne güzel işte..
valla şiir yazdırıp beste yaptıracak bu saçlar bize.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…