bi tatlı kaşığı karanfili bir bardak suya kapalı bir kapta geceden sabaha kadar bekletiyoruz.
kürle karıştırmıyoruz canım.
saçlarını yıkadıktan sonra nemliyken kuruyken sıkabilirsin saçına farketmez.
ben aklıma geldikçe sıkıyorum saçıma.
istersen duştan sonra en son karanfil suyu ile ıslat senin seçimin.
Merhaba kızlar ;
ben de saçlarımdan dertliyim, çok sağlıksız değil saçlarım aslında ama 2 ay sonra düğünüm var, ben de saçlarımı siyah boyadan kurtarmaya çalışıyorum 1 yıldır, önce kısa kestirdim sonra uçlarından aldım her ay şimdi hala saçlarımın ucunda 2-3 santim siyah boya var
Saçlarımın doğal renginde ve uzun olmasını istiyorum.. Bitkisel şampuanlar kullanıyorum, düzleştirmiyorum, fön uygulamıyorum... ama istediğim kadar uzamadı yine de ben de sizinle inşallah farklı şeyler dener düğünüme kadar uzun saçlara kavuşurum
Akşam saçlarımın şimdiki halini çeker eklerim..
Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz..
ooo o ne ki:))
benim 30 u 5 geçiyo:))))
Merhaba kızlar ;
ben de saçlarımdan dertliyim, çok sağlıksız değil saçlarım aslında ama 2 ay sonra düğünüm var, ben de saçlarımı siyah boyadan kurtarmaya çalışıyorum 1 yıldır, önce kısa kestirdim sonra uçlarından aldım her ay şimdi hala saçlarımın ucunda 2-3 santim siyah boya var
Saçlarımın doğal renginde ve uzun olmasını istiyorum.. Bitkisel şampuanlar kullanıyorum, düzleştirmiyorum, fön uygulamıyorum... ama istediğim kadar uzamadı yine de ben de sizinle inşallah farklı şeyler dener düğünüme kadar uzun saçlara kavuşurum
Akşam saçlarımın şimdiki halini çeker eklerim..
Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz..
Ohooo siz daha dunku cocuksunuz kizlar benim yas 40'i 2 geciyor aranizda en yasli benim herhalde :))) neyse ben boya yuzunden saclarimi cok yaktim soyyyyle belime kadar uzatamamanin eksikligini yasiyorum icimde kaldi. Cok seviyorum uzun saci. bu bakimlar sayesinde ve burada birbirimizden aldigimiz destekle hepimiz uzaticaz insallahhhh:))
Arkadaşlarım bu topicin özelliği bol fotoğrafla motive olmak...
buyrun bir foto daha....3 martta yapılan dip boyamın bugün itibari ile
güncel hali:)))
Yorumları alayım....Eki Görüntüle 395770
Sen benden 20 gun once baslamissin ben de 23 martta basladim. Guzel uzamis canim aynen devam
yok canım karanfil suyu saçlara zararlı olan birşey değil istediğin kadar kullan . su sonuçta saçlarda kuruyup besliyor sadece. ama yağlardan filan korkuyorum sonuçta daha yoğun birşey.
karanfil suyunu ben arkadaşımın annesinden duydum çoook eskilerden kızının saçına sürermiş çokta güzel kızın saçları.
ben dün 2 kez uyguladım saçlarım kuruduğunda çok hoş doğal dalga oldu saçlarım. ilk kez böyle dalgalı oldu saçlarım çok beğendim . sanırım artık düzleştirmicem dışarı çıkmadan önce karanfil suyu sıkıp kurumasını beklicem
sarı halı daha guzelmış :) Çok cabuk uzamış senin sacın. :)
teşekkür ederim arkadaşım...pazartesi boydan foto eklicem inş.
geçen haftalara oranla daha bariz bi fark görebiliriz....
Ekle canim hep birlikte ne kadar uzamis degerlendirmesini yapariz.
Ben bakima baslayali 1 ay olunca yani 1 hafta sonra tekrar olcucem. Bu arada saclarimin rengi giderek aciliyor 2 hafta once sari boyanin uzerine bakir kizili atmistim bugun uyguladigim kurden sonra tamamen aktilar.
Canım moralini bozmak gibi olmasın ama 2 ay içinde saçların en fazla 4-5 cm uzar daha fazla uzaması mucize demek :S Bence sen düğününde çıt çıt satın al veya kirala :)
Arkadaşım merhaba,
Allah tamamına erdirsin inş.
2 ayda ne kadar etkili olsa bile sen zaten stresli
olacağın için uzayacağı varsa da uzamaz...fotoğraflarını yükleyince
hepimizden farklı ve güzel fikirler mutlaka gelecektir....
akşamı bekliyoruz arkadaşım....
Teşekkür ederim canım, zaten son 1 kaç aydır uzaması durdu, ondan da istiyorum biraz bakım yapmayı fotoları çektim ..
Eki Görüntüle 396296 Eki Görüntüle 396297
son iki ay toplam 1 cm uzamıştır, ondan önce 4 ayda 8-9 cm uzamıştı.. zaten saçlarım çabuk uzuyor diye güvenip kısa kestirmiştimkısa kaldı saçlarım
Bugün eve doğru yürürken annemle babam arabayla yanımdan geçmişler babam Aylin mi o ? demiş annemde yok onun saçları o kadar uzun değil demiş. Ay çok sevindim vallahi uzamış demek ki annem bile fark ettiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?