Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

günaydın arkadaşlar,

bende bakımlara başlamadan önce yakın bir tarihte saçımın da gözüktüğü bir fotomu bulmaya çalıştım 10 marta ait bir foto buldum. aynı şekilde olsun diye dün de kendim foto çektim. ilk bakımımıda 6 nisanda yapmıştım bu akşam 3.sinameki kürünü uygulıcam. benim saçlarım normalde çok yavaş uzar ayda 1 cm belki. şimdi fotoları ekliyorum bide siz bakın bakalım ne durumda. anlayabilirseniz. buarada 2 resimdede saçlarım maşalı. aynı olsun diye :) yorumlarınızı bekliyorum. bol bakımlı günler :) $saç.jpg

günaydın arkadaşım...teşekkür ederim.
bakıma başlamadan önce mutlaka bi foto çek.
sonra adım adım fotoğraflıyoruz...
aradaki fark daha güzel görülüyor o zaman...
sen de umarım istediğin saçlara kavuşursun....

günaydın sana da ...
çektim foto atmaya çalışıyorum benim bilgisayar değil ondan sorun çıktı halldeyio gibiyim ama inşallah hep beraber kavuşuruz teşekkürler

günaydın arkadaşlar,

bende bakımlara başlamadan önce yakın bir tarihte saçımın da gözüktüğü bir fotomu bulmaya çalıştım 10 marta ait bir foto buldum. aynı şekilde olsun diye dün de kendim foto çektim. ilk bakımımıda 6 nisanda yapmıştım bu akşam 3.sinameki kürünü uygulıcam. benim saçlarım normalde çok yavaş uzar ayda 1 cm belki. şimdi fotoları ekliyorum bide siz bakın bakalım ne durumda. anlayabilirseniz. buarada 2 resimdede saçlarım maşalı. aynı olsun diye :) yorumlarınızı bekliyorum. bol bakımlı günler :) Eki Görüntüle 395810

canım arkadaşım çok güzel uzamış...
ay negüzel hadi devam bakımlara...işe yarıyor valla..:)))

veee evettt fotoyu bilgisayara atabildim arkadaşlar dün sinemaki kürüne başladım banyodan sonraki hali biraz zor çektim ama oldu sanırım:46: yani 19 nisanda bakıma başlamış oluyorum hepimize sağlıklı, gür, belimize kadar saçlar inşallah...

$IMG_1016.jpg

veee evettt fotoyu bilgisayara atabildim arkadaşlar dün sinemaki kürüne başladım banyodan sonraki hali biraz zor çektim ama oldu sanırım:46: yani 19 nisanda bakıma başlamış oluyorum hepimize sağlıklı, gür, belimize kadar saçlar inşallah...

Eki Görüntüle 395835

maşallah arkadaşım...gayet güzel saçların ve
inş. beline kadar uzadığına burda tanık oluruz...
hadi Allah yardımcın olsun canım:)))

günaydın arkadaşlar,

bende bakımlara başlamadan önce yakın bir tarihte saçımın da gözüktüğü bir fotomu bulmaya çalıştım 10 marta ait bir foto buldum. aynı şekilde olsun diye dün de kendim foto çektim. ilk bakımımıda 6 nisanda yapmıştım bu akşam 3.sinameki kürünü uygulıcam. benim saçlarım normalde çok yavaş uzar ayda 1 cm belki. şimdi fotoları ekliyorum bide siz bakın bakalım ne durumda. anlayabilirseniz. buarada 2 resimdede saçlarım maşalı. aynı olsun diye :) yorumlarınızı bekliyorum. bol bakımlı günler :) Eki Görüntüle 395810

maşallah farkediyor uzamış saçlarınız omuzdan inmeye başlamış şimdi bakıma daha bir heves yaptım 1 ay sonrayı merak ediyorum kendimde çok uzamamış olsa bile devam ederim yılmak yok:))

maşallah arkadaşım...gayet güzel saçların ve
inş. beline kadar uzadığına burda tanık oluruz...
hadi Allah yardımcın olsun canım:)))

inşallah canım teşekkür ederim Allah senin de yardımcın olsun hep beraber uzatalım saçlarımızı inşallah iyi ki katılmışım:16: mutlu oldum

maşallah farkediyor uzamış saçlarınız omuzdan inmeye başlamış şimdi bakıma daha bir heves yaptım 1 ay sonrayı merak ediyorum kendimde çok uzamamış olsa bile devam ederim yılmak yok:))

valla canım günler geçmek bilmiyor.
yarın sinameke günüm 5. kürü uygulıcam...
bu kadar mı sabırsız olur insan..ölç ölç fenalık bastı...
kafamın her yerinden tel koparıp koparıp ölçüyorum..
uzatayım derken kel kalıcam:)))

teşekkür ederim bende bana uzamış gibi geliyo sanıyordum ama resimleri biraraya getirince fark ediliyormuş :):)

teşekkür ederim bende bana uzamış gibi geliyo sanıyordum ama resimleri biraraya getirince fark ediliyormuş :):)

farkediliyor tabi...
daha da farkedilecek...
yaza parti düzenlicem arkadaşlarım...sırma saçlarınızı
hazırlayın topicimizin partisine:)))

umarım herkesin istediği gibi uzar saçları :) çok mutlu oldum şimdi bakımlara devam :):)

teşekkür ederim canım bilgin için. ben karanfilli suyu ayrı bir bakım olarak uygulasak bir şey olur mu demiştim demek ki olmuyormuş :32:
evet dün bekmiks kokuyodum pürüm pürüm şimdi yok gerçekten

yok canım karanfil suyu saçlara zararlı olan birşey değil istediğin kadar kullan . su sonuçta saçlarda kuruyup besliyor sadece. ama yağlardan filan korkuyorum sonuçta daha yoğun birşey.
karanfil suyunu ben arkadaşımın annesinden duydum çoook eskilerden kızının saçına sürermiş çokta güzel kızın saçları.
ben dün 2 kez uyguladım saçlarım kuruduğunda çok hoş doğal dalga oldu saçlarım. ilk kez böyle dalgalı oldu saçlarım çok beğendim . sanırım artık düzleştirmicem dışarı çıkmadan önce karanfil suyu sıkıp kurumasını beklicem :1:

günaydın arkadaşlar,

çok iyi uzamış bence . bakımlar işe yarıyor :40:

bu karanfil suyunu nasıl yapıyorsunuz? bikaç sayfa geriye gittim ama göremedim :(
bemiksten sonra sıksak biraz olsun kokusunu alır mı ki?

ben rengime zarar verebilir diye yapmıyorum arkadaşım..nasıl yapıldığını
okumuştum ama yanlış bilgi vermek istemem...
yapan arkadaşlar mutlaka cevap verirler...

bu karanfil suyunu nasıl yapıyorsunuz? bikaç sayfa geriye gittim ama göremedim :(
bemiksten sonra sıksak biraz olsun kokusunu alır mı ki?

bi tatlı kaşığı karanfili bir bardak suya kapalı bir kapta geceden sabaha kadar bekletiyoruz.
kürle karıştırmıyoruz canım.
saçlarını yıkadıktan sonra nemliyken kuruyken sıkabilirsin saçına farketmez.
ben aklıma geldikçe sıkıyorum saçıma.
istersen duştan sonra en son karanfil suyu ile ıslat senin seçimin.

Back