- 13 Nisan 2012
- 385
- 77
- 118
- 39
ooo o ne ki:))
benim 30 u 5 geçiyo:))))
:))
ne güzel bol gülücüklü bir akşam oldu...
inş. güzel fotolarımızı paylaşınca da böyle mutlu olur güleriz beraber....
alessim sen nasılsın tatlım?
Bakımların nasıl gidiyor...
Yeni fotolar yokmu canım arkadaşım...
karanfil suyumu da saçlarıma fıs fısladım ohh miss gibi koktum
canım bi resim önden diğeri arkadan olunca pek anlaşılmıyo..saçlarında hafif kat var sanırım ön katların kısa olabilir mesela benım öylee o yüzden ikiside arkadan olsaydı cok daha doğru bi cvp verebilirdimm :26: ama biraz uzamış gibi görünüyorEki Görüntüle 395704 Eki Görüntüle 395700
1 buçuk aylık bir zaman geçti kesimin üzerinden...Bakımlara başlayalı 3-4 hafta oluyor.Değişim var mı bilmiyorum,bakan gözler farklı olursa anlaşılır ancak.Bugün turplu suyu yaptım ve ardından oğlum:) çekti bu fotoyu...
canım bi resim önden diğeri arkadan olunca pek anlaşılmıyo..saçlarında hafif kat var sanırım ön katların kısa olabilir mesela benım öylee o yüzden ikiside arkadan olsaydı cok daha doğru bi cvp verebilirdimm :26: ama biraz uzamış gibi görünüyor
2 gündür hazır ben de deneyeceğim karanfil suyunu da durulamak gerekmiyor mu? banyodan bir saat önce saça boca edilip havluyla sarılıyormuş sanırım öyle duydum bir zararı olmaz heralde saça fısfıslamanın. yapayım diyorum da bir de bu sinemaki kürü dışında bakım yapmanın bir zararı olmaz değil mi? (ayrıca ç ok kötü bemiks kokuyorum ama dayanacağım:)
Eki Görüntüle 395704 Eki Görüntüle 395700
1 buçuk aylık bir zaman geçti kesimin üzerinden...Bakımlara başlayalı 3-4 hafta oluyor.Değişim var mı bilmiyorum,bakan gözler farklı olursa anlaşılır ancak.Bugün turplu suyu yaptım ve ardından oğlum:) çekti bu fotoyu...
anladım tatlım uzamış o zaman gerçektendeCanım arkası kısaydı ilk kesildiğinde ensenin az aşağısındaydı.Ama dedim ya ben uzadığını farketsem de çevremden duymak motivasyonumu arttırıyor:))
Uzamis duruyo.. diplerden belli olmuyomu cnm olcsen?
Hiç ölçmedim bugüne kadar.2 saç rengi de koyu olunca anlamak da kolay olmuyor en azından benim için
yok canım durulanmıyor.
ben fıs fıs şişesinin içine koydum aklıma geldikçe fıslatıyorumm saçıma.
valla canım bence sinemaki dışında başka yağlar bakımlar karıştırma derim. saçını yorma. birde elinde kalır saçların animallah
bemiks kokusunu bende hiç sevmiyorum çok ağır kokuyor ya ama belli bi süre sonra uçuyor kokusu hiç kalmıyor dayanalım artık okadarcığına da
3 marttan bu güne kadar çok iyi uzamış gerçekten normalde dip boyası bukadar çok gelmez (en azından benimki)
dün başladım bakıma inşallah bende de böyle işe yarar foto koyacağım en kısa zamanda benim bilg serviste eşimin bilgisayardan giriyorum resimler açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?