Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Saçlarımın en son hali de böyle.. Taranmamış haliyle....

narmikcim, hangi şampuanı kullanıyorsun? saçların çok sağlıklı

Uzun süre sebamed kullandım..Şu an dove kullanıyorum..İçine çam terebentini ilave ettim..Ayrıca banyo sonrası keratin serum,argan yağı vs sürüyorum..Bu saçlar 1 sene içinde 4 kez röfle ve çok daha fazla sayıda boya işlemi gördü...Son bakımlar baya işe yaradı...:)

dove bana yaramıyyor saçlarım uçuşuyor. terebentini kullannmıştım dökülmeye etkiliydi. şu an bemiks-badem-ave çörekotu yağlarını kullanıyorum. benm saçlarım çok elektrikli uçuyo ya. köpükle yatışıyo biraz

ben boyamıyorm. kurudu yaz dönenminde azcık nem depolamak isstiyorm ama nasıl?

Benim saçlarım yanmıştı canım..Uçları çok kuru ve kötüydü..Hala kuru ama argan yağını ve keratin serumu şiddetle tavsiye ederim... Çam terebentini şampuana çok fazla koymamak lazım değilse saçı kurutuyor..Çok az birşey koyunca kurutmuyor öyle...

keratin serumu ve argan yağını nereden aldın ve nasıl kullanıyorsun canım?

Pek takip eden kalmamış kızlar sanırım. Ben de 8 kürü tamamladıktan sonra bıraktım. Şimdi sarımsaklı şampuanın içine çam terebentin yağı kattım onu kullanıyorum.

17.08.2012

fotolara bakılırsa ımmm bence pek işe yaramamıs bu kür..cünkü zaten bu kadar sürede olan uzama miktarı budur..

narmık saclarımızın baslangıc hali aynı gibi yani benimki de suan yanmıs durumda :)

keratin serumun markasını ve nerden aldıgını bana özelden mesaj atar mısın yeni üyeyim diye ben sana özelden yazamıyorum..

keratin serumu ve argan yağını nereden aldın ve nasıl kullanıyorsun canım?

Morfase keratinli serumu internetten ısmarlamıştım..Argan yağı da mecit efendi argan yağı,aktardan....:)

birkaç gündür saçıma kına yakmayı düşünüyordum forumu okudum ve an itibariyle yaktım içine Allah ne verdiyse :) koydum şaka bir yana sarımsak,ısırgan tohumu,ceviz,argan,saf zeytinyağı,hint,yılan,yağlarının hepsini,yeşil ve siyah çay demi,bemik ,evigen 2şer ampul hepsinden koydum bakalım nasıl olacak

İnşallah memnun kalırsın..Ancak kısa saçı çok kurutuyor ve geri dönüşü de yok... Ben yaptığıma çok pişman olmuştum.........

Slania sen ne kullanıyorsun uzatmak için.?

Sinameki kürü kullanıyorum. İlk sayfadaki resimlerdeki uzamayı sinemaki kürü sayesinde elde ettim. Şu an hala uyguluyorum kürü ama saçlarım yanık olduğu için ve sürekli uçlarından kestiğim için uzamayı takip edemiyorum. Tavsiye ederim.

Kürü tarif edebilir misin acaba? Bende sinamekiyi kaynatıyorum içine bemiks ampul ve badem yağı koyup açıma sürüyorum ancak seninki kadar değişim olmadı. :2:

Kınanın etkisi saça göre değişiyor bence. Annemde hem mükemmel durmuştu hem de saçını beslemişti, teyzemin saçını ise mahvetti kadıncağızın saçları süpürge gibi oldu. İnşallah sendeki etkisi de iyi olur

Kürü tarif edebilir misin acaba? Bende sinamekiyi kaynatıyorum içine bemiks ampul ve badem yağı koyup açıma sürüyorum ancak seninki kadar değişim olmadı. :2:

Kusura bakma geç yazdım biraz.
Senin yazdığın şekilde uyguluyorum ben de. Etkisi kişiden kişiye değişiyor, bir kişide etkili olurken diğerinde etkili olmayabiliyor. Bir de sabredip 8 hafta boyunca uygulamak lazım, verilen iki haftalık arada etkisini gösteriyor.

kimsenin hevesini kırmak istemem ama sinameki kürü benim saçlarımı mahvetti evet uzattı ama kazandığım saçların hepsini döküyorum. (kür yaptığım dönemde her gören ay ne güzel sağlıklı saçların var diyordu ömür boyu da kür yapılmıyor ki) kan testi saç analizi b12 iğne tedavisi neler neler yaptım yok yok yok kestir biraz dediler gittim uçlarından aldırdım o uzattğım milim milim ölçtüğüm kısım da gitti martta başlamıştım ben de 8 haftadan sonra ara verdim birden döküldü saçlar ne yapacağımı bilemedim ha bu ay geçer yok cansızlar dökülüyordur diye diye kendimi avuttum lavabodaki saçları görmezden geldim kendimi daha fazla kandıramam daha 1 saat önce banyodan çıkıp taradım saçımı tarak kapkara saç oldu benim eskiden de saç dökülmem olmuştu ama ne bu kadar çok döküldü ne de bu kadar uzun sürdü 4 aydır aynı dökülme sürüyor arkadaşlar ve azalacağı yerde artıyor:s test yaptırdım bisorun yok nedir bu dökülme millet omzumdan saç topluyor. eskiden beri çam terebentini kullanırdım sadece keşke o alışkanlığımla kalsaydım da sinameki kürü hiç yapmasaydım ve hala saçım bemiks kokuyor inanırmısınız.

devam eden arkadaşlar belki ciddiye alırsınız dediklerimi belki de almaz devam edersiniz ve yaşadıklarım başınıza gelir de hak verirsiniz umarım başınıza gelmez de hak vermeyin taa ki ama bende netice bu malesef

Öncelikle merhabalar ben de saçımı uzatmaya çalışıyorum,aynı şekilde bende de B12 eksikliği var,ilaçlarımı hiç doğru düzgün kullanmadım ama o kadar çok dökülme yaşamadım.Benim kuzenimde de B12 eksikliği vardı ve şakır şakır dökülüyordu.Kuaför arkadaşı şampuanına sarımsak kat demiş,o da katmış.Şimdi saçları benimkinden de gür :44: Sinemakiye başlarken sarımsaklı şampuanı da kullan,çünkü sinemakinin içindeki badem yağı kimine yararken kimine yaramıyor.Sarımsak saçlarını çıkartırken sinemaki uzatır,ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…