- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- Konu Sahibi KilicBaligi
Daxa sadakatle devam ediyorumBelki de, olabilir. Bana değişik gelen fazladan bir durum olmadı.
Yap bakımları ihmal etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daxa sadakatle devam ediyorumBelki de, olabilir. Bana değişik gelen fazladan bir durum olmadı.
Yap bakımları ihmal etme.
Ay o cok kotu oluyor , bende normalde isittigim yagi banyoda suruyordum ister istemez fayansada sicriyordu esim kayip düşmüştü garibim (( artik surmeden gazete seriyorun yere oyle suruyorum damlasada gazeteye damliyorKızlar ben dün bakımımı yapmadım Ama mazeretim var. Şimdi, Dax'ı ben neredeyse saçıma komple sürüyorum ve yağ oranı malum. Yatılı misafirim gelecek ve her banyo sonrası benim zeminde oldukça fazla yağ birikiyor bu yüzden.
Her yeri iyiiiiiice temizledim, tekrar yağ olma riskini göze alamadım, ondan yapmadım
İlik her seferinde taze mi yapılıyor?Bugün bakım günümdü ama yine ilik bulamıyorum...
İlik her seferinde taze mi yapılıyor?
Konunun ilk mesajlarinda yaziyor hem tarifler hem sıklıgi canim haftada iki kere diplere dax boylara hindistancevizi yagi, 1 kere hardal ya da isteyen sigir iligi kuru, ben de yeni basladim farkettiriyo baya ama uzamaya cevap vermem icin erken.Saçları uzatan kendine getiren bir formul banada verirmisiniz haftada kaç gun yapmam gerekli maskeleri
Ben de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. Basta KilicBaligi OKYANUSYAA sevdabuzer K kavunkokusu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))Kızlar ne alemdesiniz ne hallerdesiniz :) kılıç bir müddet giremeyebilir formlara ama aksatmıyorsunuz değil mi bakımları :)
kavun kokusu nun verdiği emek karşısında saçlarının nekadar uzadığına ve canlılaştığına şahit oldum :) maaşallah
sevdabuzer zaten süreklilikte bir numara, oluyor yani yağlar gerçekten işe yarıyor
Yepp süperBen de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. Basta KilicBaligi OKYANUSYAA sevdabuzer K kavunkokusu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))
Oy kuzummmm gercekten bakimda duzeni tutturursan verim alıyorsun onemliolan sıkılmadan bikmadan yapabilmekKızlar ne alemdesiniz ne hallerdesiniz :) kılıç bir müddet giremeyebilir formlara ama aksatmıyorsunuz değil mi bakımları :)
kavun kokusu nun verdiği emek karşısında saçlarının nekadar uzadığına ve canlılaştığına şahit oldum :) maaşallah
sevdabuzer zaten süreklilikte bir numara, oluyor yani yağlar gerçekten işe yarıyor
Ay canim ne demek rica ederiz tabiki burda birbirimize destek olabilmek icin bu topigi açtık ne zaman isterseniz sorabilirsinizBen de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. Basta KilicBaligi OKYANUSYAA sevdabuzer K kavunkokusu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))