Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ay kızlar aşk olsun beni gruba almamışsınız
Tek tek gruba özel olarak alınmadı kimse zaten. Katılmak isteyenler isimlerini söylediler.
Yoksa almamazlık yapar mıyız hiç? Hele de Kılıç. Kendi saçından çok bizimkiyle uğraşıyor birtanemisss, kıymetlimisss :KK48:
Hadi başlayın siz de ve yaptıklarınızı yazın bizlere.

Tek tek gruba özel olarak alınmadı kimse zaten. Katılmak isteyenler isimlerini söylediler.
Yoksa almamazlık yapar mıyız hiç? Hele de Kılıç. Kendi saçından çok bizimkiyle uğraşıyor birtanemisss, kıymetlimisss :KK48:
Hadi başlayın siz de ve yaptıklarınızı yazın bizlere.
Benim haberim yoktu olsaydı bende söylerdim ismimi :( Tamam eğer başka arkadaşlarda isterse bende yazarım :))

A-a istemek istememek ne demek, hepimiz yardım için, birbirimizi bilgilendirmek için buradayız. Hoş geldiniz.
Çok teşekkür ederim o zaman kızlar başlıyorum ; 18 saat bekletmemin ardından daxı saat 3 gibi yıkadım, sık sık dax ve saç bakım kürü sürücem mecitefendinin konuma bakarsanız çok memnun kalmıştım omdan şampuanım ve maskemde o ayrıca bugün saçımı maskelemeden kremlemeden yıkayarak çıktım inanılmaz yumuşak saçlarım kötü olan saçlarım döküldüğü için çok az kaldı saçlarım toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyor :( umarım düzelir ama nasıl düzelecek bu az uzama hızıyla bilmiyorum :( priorin tablet kullanıyorum birkaç gün önce başladım sabah 2 akşam 1 tablet.

En son gecen hafta yaptigim hardal kuru cok rahatsiz etti inanilmaz derecede yakti,göZümden yaslar geldi resmen hic bu,kadar yanma sizi olmamisti bir muddet ara verecegim o arada kürsüz olmaz :)
TARCİN KURU 1 :
1 yemek kasigi tarcinin içine 2 yemek kasigi tatli badem yagi 1 yemek kasigi yilan yagi az birseyde bal ekledim diplere surdum uclarada hindistan,cevizi yağı uyguladim evde zeytinyagim yok olsaydi zeytinyagi ekleyecektim

En son gecen hafta yaptigim hardal kuru cok rahatsiz etti inanilmaz derecede yakti,göZümden yaslar geldi resmen hic bu,kadar yanma sizi olmamisti bir muddet ara verecegim o arada kürsüz olmaz :)
TARCİN KURU 1 :
1 yemek kasigi tarcinin içine 2 yemek kasigi tatli badem yagi 1 yemek kasigi yilan yagi az birseyde bal ekledim diplere surdum uclarada hindistan,cevizi yağı uyguladim evde zeytinyagim yok olsaydi zeytinyagi ekleyecektim
Sevdamm iyi bişey aslında o yakması benimde 3 denememde hiç yakmadı birazda gönülsüzdüm biliyosun o küre :D Bende seninle tarçına mı başlasam acaba Turpa mı?

Sevdamm iyi bişey aslında o yakması benimde 3 denememde hiç yakmadı birazda gönülsüzdüm biliyosun o küre :KK70: Bende seninle tarçına mı başlasam acaba Turpa mı?
Canim,ama felaket yakti hani oncedende yakıyordu ama bu,seferkinde yanma ve sizi oldu dayanilcak gibi değildi yani bende biraz ara vereyim dedim
Valla canim sen bilirsin birinden birine baslada :KK53:ama tarcinda gene yag giriyor icine yine akitmasin rengini

Canim,ama felaket yakti hani oncedende yakıyordu ama bu,seferkinde yanma ve sizi oldu dayanilcak gibi değildi yani bende biraz ara vereyim dedim
Valla canim sen bilirsin birinden birine baslada :KK53:ama tarcinda gene yag giriyor icine yine akitmasin rengini
Poofff o yağ ve saç boyası imtihanım :( turplu su iyiydi sanki kuzum ya. Turp suyu ve yumurta sarısı oohh mis :) ama o turp kaynarken bir kokuyor :D

Bu arada şunu da ekleyeyim burada dursun. Yağı arındırmak için himalaya kullanıyoruz ya ayy ne güzel bir şampuan o :) duştayken etkisi pure gibi yumuşacık :) Ama kız kardeşimin saçını çok sertleştirdi. Ablama tavsiye etmiştim dökülmesinin azaldığını söyledi ama psikolojik mi bilemedim.

Kızlar dax ilk defa bugün saçımdan çıkmadı acaba 18 saat beklettiğim için mi :/ Himalaya mı alsam bende

Canim naptin ya 18 saat bekletilirmi
İnternette gördüm birisi sabaha kadar bekletmiş saç dipleri azıcık belli olmuş bende kafam acıdı o streç filmle dayandım beklettim hiç çıkmadı kafamdan yağ zar zor çıkarttım :/ en fazla kaç saat bekleteyim:/

İnternette gördüm birisi sabaha kadar bekletmiş saç dipleri azıcık belli olmuş bende kafam acıdı o streç filmle dayandım beklettim hiç çıkmadı kafamdan yağ zar zor çıkarttım :/ en fazla kaç saat bekleteyim:/
En fazla 6_7 yeterli bence

Bonjour güzellikler...
Ya benim için en birinci grup bu grup :) Saçımı hayatım boyunca böyle güzel görmemiştim:KK71:Sanki saç tellerim doldu, sağlıkla akıyor gibi,parlaklığı da süper. Bir an önce izne çıkayım da bu bakımları hakkıyla yapayım istiyorum,son 1 haftam kaldı:KK36:

Kızlar saçlarıma günlük ne yapabilirim toplasam kedi kuyruğu gibi :( topuz zaten plmuyo açık bırakınca saç uçları havaya kalkıuo düzleştirici maşa asla yapmam, ne önerirsiniz bana ?

Kızlar saçlarıma günlük ne yapabilirim toplasam kedi kuyruğu gibi :KK43: topuz zaten plmuyo açık bırakınca saç uçları havaya kalkıuo düzleştirici maşa asla yapmam, ne önerirsiniz bana ?
Canimcim benim sac omuzlarimda ve ayni dedigin seyler oluyor toplamaktan filan biktim zaten gece sunger bigudiye sarip yatiyorum sabaha uclardaki kotu gorunum yatismis oluyor. bigudiyi buyuk alirsan ve gevsek sararsan dalga da cok olmuyor. Eger dalga sevmiyorsan. Bazen de hagif nemliyken 3-4 kucuk topuzcuk yapip bekliyorum gene yatisiyor. Umarim isine yarar.

Back