Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Çok aksattım bakımlarımı çok:KK43:
Bu hafta da kaytarcam. Hafta sonu misafirim var. Eve gidince temizlik yapacağım bütün hafta:KK70:
Ama pazartesi tam gaz dönüyorum artık.

Haha, ay resmen gönlümden geçen. Çok teşekkür ederim :KK37::KK37: Ekleme yapayım;
Müthiş bir indirim, yanında kasa kuyruğu az, ürünler bol bol stokta olsun:dua::halay:
Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada bekler :KK54:

Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada bekler :KK54:
:KK70: Bu durumda kurban eşim oluyor duymasın :KK70:
Gelemez öyle kalabalığa o, kendine gelmesine 1-2 kişi kala bile görev yerini terk edebilir (sağdan soldan çarpan, pardon diye diye zırt pırt geçen olunca sinir oluyor) Belki ceza olarak uygularım gerektiğinde :KK70:

Geçmiş olsun canım o gratis indirimini yakalayamadık ki stok yapsaydık iyi olurdu

Kesinlikle ya, kaçırmak kötü oldu. Bir de buradaki Gratis çok küçük, haliyle raf ebatları da küçülüyor. Normalde rafta 10 Dax konuyorsa, burada 3-4 konuyor.
Ama en azından bazı şehirlerdeki gibi değil buranın Gratis çalışanları, kendilerine, arkadaşlarına ayırıp kalmadı demiyorlar. 3 sene boyunca indirimde The Balm ürünü bulamadım ben, üstelik sabah 9.30'da gitmeme rağmen. :KK12:

X