Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kızlar saçlarıma günlük ne yapabilirim toplasam kedi kuyruğu gibi :KK43: topuz zaten plmuyo açık bırakınca saç uçları havaya kalkıuo düzleştirici maşa asla yapmam, ne önerirsiniz bana ?
Brezilya fönü yap kurtul derim ama kısa saça bigudi sarmakta zor olur

Kaynatiyorum canim
Bende ona başlıyorum o zaman

Canimcim benim sac omuzlarimda ve ayni dedigin seyler oluyor toplamaktan filan biktim zaten gece sunger bigudiye sarip yatiyorum sabaha uclardaki kotu gorunum yatismis oluyor. bigudiyi buyuk alirsan ve gevsek sararsan dalga da cok olmuyor. Eger dalga sevmiyorsan. Bazen de hagif nemliyken 3-4 kucuk topuzcuk yapip bekliyorum gene yatisiyor. Umarim isine yarar.
Çok teşekkür ederim bigudi yaparsam ertesi gün açınca bozulmaz mı ama :/

Brezilya fönü yap kurtul derim ama kısa saça bigudi sarmakta zor olur

Bende ona başlıyorum o zaman
Ya ama Brezilya fönü yıpratıyor mahfediyormjş benim zaten mahvolmuş bu yüzden maşa düzleştirici bile yapmıyorum

beni gun boyu idare ediyo tabi . bak brezilya fonu dokuyor diye biliyordum burda yaptiran cok kisi var aybus kilicbaligini ve konularini takip etmeni oneririm cok faydali oluyo.
Ben bu siteyi pek kullanmayı bilmiyorum anca saç uzatma falan bakıyorum yazıyorum ama takip etme falan nasıl bilmiyorum, Brezilya fönü yaptırmam ama, saçlarıma artık asla zararlı şey yaptırmam

Ya ama Brezilya fönü yıpratıyor mahfediyormjş benim zaten mahvolmuş bu yüzden maşa düzleştirici bile yapmıyorum
Canım biz brezilya fönünü hem bakıp olsun hemde saçlarımız toparlansın diye yapıyoruz. Seni şimdi diğer konuya etiketleyeyim oraya biraz bak aydınlanırsın. En azından günlük uygulamadan kurtulmuş olursun. Bu arada haftalık bakımlarada devam edersen saçların düzelir merak etme

Canım biz brezilya fönünü hem bakıp olsun hemde saçlarımız toparlansın diye yapıyoruz. Seni şimdi diğer konuya etiketleyeyim oraya biraz bak aydınlanırsın. En azından günlük uygulamadan kurtulmuş olursun. Bu arada haftalık bakımlarada devam edersen saçların düzelir merak etme
Cimcime senin sac uclarin icin kullanip memnun kaldigin bi urun var mi? ben bc kirik onleyici kullaniyorum ama degistirecegim bitmek uzere zaten.

Canım ben keratin bakımı zaten yaptırıyorum düzleştirme işlemi kalıcı olan saçlara zararlı onu yaptırmam diyorum yoksa bakımını keratini hep uyguluyorum kuaföre de yaptırıyorum ayda 1

K kavunkokusu hala otaci kullaniyorsan gratiste 1 alana 1 bedava kampanyasi var aklinda bulunsun. Ben aldim senin kullandigindan. Mesajini okumustum onceleri.
Dax'ı arındırmak için kullanıyordum onu. Limonlu olanından çok memnundum, sonra tekrar alacağımda bir baktım üzerinde arındırıcı yazanı da var. Ooo dedim, iyi bunu alayım. Almaz olsaydım, adının zıttı arındırmıyor.

Limonlu olana evet, diğerlerine hayır :KK12:
Teşekkür ederim :anneadayı:

Dax'ı arındırmak için kullanıyordum onu. Limonlu olanından çok memnundum, sonra tekrar alacağımda bir baktım üzerinde arındırıcı yazanı da var. Ooo dedim, iyi bunu alayım. Almaz olsaydım, adının zıttı arındırmıyor.

Limonlu olana evet, diğerlerine hayır :KK12:
Teşekkür ederim :anneadayı:
Ben de limonlu aldim tam arindiriciyi alacaktim mesajlara baktim bide arkasindaki icerik farkli baya. sadece limonlu daha ayrintili yazilmis. asil ben tesekkur ederim.

Kızlar ben dün bakımımı yapmadım :bicak:Ama mazeretim var. Şimdi, Dax'ı ben neredeyse saçıma komple sürüyorum ve yağ oranı malum. Yatılı misafirim gelecek ve her banyo sonrası benim zeminde oldukça fazla yağ birikiyor bu yüzden.
Her yeri iyiiiiiice temizledim, tekrar yağ olma riskini göze alamadım, ondan yapmadım :KK22:

Baktım otuurr otuurr olmuyor kalkıp yağlarımı süreyim :KK70: Kızlar havalardan dolayı mı saçlarımın bu kadar kirlendiğini hissediyorum ben?

X