- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- Konu Sahibi KilicBaligi
Kaynatiyorum canimKuzum 4e bölüp kaynatıyor musun? Yoksa suyunu mu çıkaracaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynatiyorum canimKuzum 4e bölüp kaynatıyor musun? Yoksa suyunu mu çıkaracaksın?
Brezilya fönü yap kurtul derim ama kısa saça bigudi sarmakta zor olurKızlar saçlarıma günlük ne yapabilirim toplasam kedi kuyruğu gibi topuz zaten plmuyo açık bırakınca saç uçları havaya kalkıuo düzleştirici maşa asla yapmam, ne önerirsiniz bana ?
Bende ona başlıyorum o zamanKaynatiyorum canim
Çok teşekkür ederim bigudi yaparsam ertesi gün açınca bozulmaz mı ama :/Canimcim benim sac omuzlarimda ve ayni dedigin seyler oluyor toplamaktan filan biktim zaten gece sunger bigudiye sarip yatiyorum sabaha uclardaki kotu gorunum yatismis oluyor. bigudiyi buyuk alirsan ve gevsek sararsan dalga da cok olmuyor. Eger dalga sevmiyorsan. Bazen de hagif nemliyken 3-4 kucuk topuzcuk yapip bekliyorum gene yatisiyor. Umarim isine yarar.
Ya ama Brezilya fönü yıpratıyor mahfediyormjş benim zaten mahvolmuş bu yüzden maşa düzleştirici bile yapmıyorumBrezilya fönü yap kurtul derim ama kısa saça bigudi sarmakta zor olur
Bende ona başlıyorum o zaman
beni gun boyu idare ediyo tabi . bak brezilya fonu dokuyor diye biliyordum burda yaptiran cok kisi var aybus kilicbaligini ve konularini takip etmeni oneririm cok faydali oluyo.Ya ama Brezilya fönü yıpratıyor mahfediyormjş benim zaten mahvolmuş bu yüzden maşa düzleştirici bile yapmıyorum
Ben bu siteyi pek kullanmayı bilmiyorum anca saç uzatma falan bakıyorum yazıyorum ama takip etme falan nasıl bilmiyorum, Brezilya fönü yaptırmam ama, saçlarıma artık asla zararlı şey yaptırmambeni gun boyu idare ediyo tabi . bak brezilya fonu dokuyor diye biliyordum burda yaptiran cok kisi var aybus kilicbaligini ve konularini takip etmeni oneririm cok faydali oluyo.
Yarasin.Bu hafta biraz aksatmıştım gribim yüzünden ama bugün şükür sığır iliği kürümü uyguladım.
Canım biz brezilya fönünü hem bakıp olsun hemde saçlarımız toparlansın diye yapıyoruz. Seni şimdi diğer konuya etiketleyeyim oraya biraz bak aydınlanırsın. En azından günlük uygulamadan kurtulmuş olursun. Bu arada haftalık bakımlarada devam edersen saçların düzelir merak etmeYa ama Brezilya fönü yıpratıyor mahfediyormjş benim zaten mahvolmuş bu yüzden maşa düzleştirici bile yapmıyorum
Cimcime senin sac uclarin icin kullanip memnun kaldigin bi urun var mi? ben bc kirik onleyici kullaniyorum ama degistirecegim bitmek uzere zaten.Canım biz brezilya fönünü hem bakıp olsun hemde saçlarımız toparlansın diye yapıyoruz. Seni şimdi diğer konuya etiketleyeyim oraya biraz bak aydınlanırsın. En azından günlük uygulamadan kurtulmuş olursun. Bu arada haftalık bakımlarada devam edersen saçların düzelir merak etme
Ben Kılıç'ın tavsiyesi ile Tigi Bed Head Ego Boost'a başladım ben memnunum bir dene istersen.Cimcime senin sac uclarin icin kullanip memnun kaldigin bi urun var mi? ben bc kirik onleyici kullaniyorum ama degistirecegim bitmek uzere zaten.
Canım ben keratin bakımı zaten yaptırıyorum düzleştirme işlemi kalıcı olan saçlara zararlı onu yaptırmam diyorum yoksa bakımını keratini hep uyguluyorum kuaföre de yaptırıyorum ayda 1Canım biz brezilya fönünü hem bakıp olsun hemde saçlarımız toparlansın diye yapıyoruz. Seni şimdi diğer konuya etiketleyeyim oraya biraz bak aydınlanırsın. En azından günlük uygulamadan kurtulmuş olursun. Bu arada haftalık bakımlarada devam edersen saçların düzelir merak etme
Dax'ı arındırmak için kullanıyordum onu. Limonlu olanından çok memnundum, sonra tekrar alacağımda bir baktım üzerinde arındırıcı yazanı da var. Ooo dedim, iyi bunu alayım. Almaz olsaydım, adının zıttı arındırmıyor.K kavunkokusu hala otaci kullaniyorsan gratiste 1 alana 1 bedava kampanyasi var aklinda bulunsun. Ben aldim senin kullandigindan. Mesajini okumustum onceleri.
Ben de limonlu aldim tam arindiriciyi alacaktim mesajlara baktim bide arkasindaki icerik farkli baya. sadece limonlu daha ayrintili yazilmis. asil ben tesekkur ederim.Dax'ı arındırmak için kullanıyordum onu. Limonlu olanından çok memnundum, sonra tekrar alacağımda bir baktım üzerinde arındırıcı yazanı da var. Ooo dedim, iyi bunu alayım. Almaz olsaydım, adının zıttı arındırmıyor.
Limonlu olana evet, diğerlerine hayır
Teşekkür ederim
Belki de, olabilir. Bana değişik gelen fazladan bir durum olmadı.Baktım otuurr otuurr olmuyor kalkıp yağlarımı süreyim Kızlar havalardan dolayı mı saçlarımın bu kadar kirlendiğini hissediyorum ben?