Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ben de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. Basta KilicBaligi KilicBaligi @OKYANUSYAA sevdabuzer sevdabuzer @kavunkokusu Turuncumsu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))
Rica ederiz canım :) sağlıklı güzel upuzun saçların olsun inşallah :)

ben de gelebilir miyim??? :KK68:

ama benim saçlarım çok uzun, popomu geçtiler basenime geldiler.

bi dönem demir eksikliğinden çok azalmıştı, ondan uçları çok inceldi ama kesmek istemiyorum, zamanla canlı saçlarım uzadıkça gürleşiyor uçlara doğru.

gerçi geçen hafta havalardan mı ne gene bi döküldüler :KK43: üzüldüm, ben de bakımları bırakmıştım geri başladım

gelebilir miyiiiim? :KK75::KK68:

Sacbakimi : maya maskesi :KK66:
Sevda kuşum maya için birşey söyleyebilir misin?
Ilk defa hardal kuru yaptim sanirim beceremedim hic yanma yok kafamda :KK34:
Bende de yanma olmadı. Hardal siyah olmalıymış. Doğru hardal olduğuna eminseniz bayat olabilir
Sehir disina cikacak olsamda bakimimi yapar beremi takar giderim
Yag bakimi :diplere karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Tebrik eder, ayakta alkışlarım. Bende şehir dışındayım 2 -3 gün sarkar artık

ben de gelebilir miyim??? :KK68:

ama benim saçlarım çok uzun, popomu geçtiler basenime geldiler.

bi dönem demir eksikliğinden çok azalmıştı, ondan uçları çok inceldi ama kesmek istemiyorum, zamanla canlı saçlarım uzadıkça gürleşiyor uçlara doğru.

gerçi geçen hafta havalardan mı ne gene bi döküldüler :KK43: üzüldüm, ben de bakımları bırakmıştım geri başladım

gelebilir miyiiiim? :KK75::KK68:
. Tabiki gelebilirsin. Amacımız birbirimizi motive etmek.
Hoşgeldin

X