- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- Konu Sahibi KilicBaligi
Gratis'e gitmedim kızlar ben, haber verdim ama üşendim açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasin ?Kızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Artık düzenli uyguliym diyorum . Yaşlanmaya şimdiden direnç gösteriym
Dunya1981
sevdabuzer
KilicBaligi
Elinle erittiğinde daha fazla urun kullanirsinve arindirmasida sorun olur benmari usulu erit surmesi ve arindirmasi daha kolay olur icine karisik bakim yaglarida ekleyebilirsinTesadufen denk geldim ben de gratisin indirimine daxi en ust rafin kiyisinda buldum iki tane aldimilk uygulanayi eritmeye usendigimden elimde isitarak sadece diplere uygulayip yattim sabah dusta elime bir suru sac geldi
, aynisi hindistan cevizi yaginda da oluyor sanirim bekleme suresi fazla geliyor bundan sonra maximum iki saat tutucam kafamda. Arkadaslar baska oneriniz var mi ?
![]()
Elimde barcelino var cok memnum kaldigim bi karisim eritip onunla karistirayimElinle erittiğinde daha fazla urun kullanirsinve arindirmasida sorun olur benmari usulu erit surmesi ve arindirmasi daha kolay olur icine karisik bakim yaglarida ekleyebilirsin
Olur tabiki ama.hepsini bi anda yapma
Tamamdir bir de son olarak hardal kurune de baslamayi dusunuyorum dax la hardal kurunun arasinda 3-4 gun koysam yeterli mi yoksa her hafta birini mi yapayim?Olur tabiki ama.hepsini bi anda yapma
Bir parca daxtan bir parcada ( ne kadar yeteceğini dusunuyorsan) barcelinodan bir kaba alip ya sicak suyun icine oturtup yada kaynayan birseyin ustune koyup erit
Bende bende bi toparlayabilsem.Baya aksattım bakımları :/
Ben 2 gunde 1 yapiyorum burdaki arkadaslar haftada 2 defa yag bakimi 1 defada hardal veya baska bi maske arasi sana kalmis yaniTamamdir bir de son olarak hardal kurune de baslamayi dusunuyorum dax la hardal kurunun arasinda 3-4 gun koysam yeterli mi yoksa her hafta birini mi yapayim?
Benim deNar, benim de saçlarım böyle aşırı ince telli ve tiftik tiftik hiç bi şekli yok. En azından seninki gürmüş benimki kedi kuyruğu kadar![]()
Benim denapcaz ya
Ben de bi aydir yapiyorum ama sıklastırıcam burdaki arkadaslarin memnun kaldigi urunlerden de biraz aldim gerci sampuan bende fiyasko oldu ama ince telli, uclari rofleden yiprandigi icin surekli kopan tiftiklenen kremsiz asla taranmayan ve iki ayda bir cm bile zar zor uzayan canim sacim var he bide dip boyanin kizillik belasi varinsallah zamanla dizene girer. Alminacim senin demir depolarin dolarsa sorunun da cozulecek insallah ama biraz zaman ver sen de . Kader arkadasim
Ben bakımları aksatsam da yapmaya çalışıyorum ama hiç ilerleme yok malesef bende.
5 gün sonra randevum var, kan tahlili yaptırıcam. Bence benim saçlarım kansızlık yüzünden bu kadar kötü durumda. İnşallah düzelir.
Selam canım.