Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Yag bakimi diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi

Tesadufen denk geldim ben de gratisin indirimine daxi en ust rafin kiyisinda buldum iki tane aldim :halay: ilk uygulanayi eritmeye usendigimden elimde isitarak sadece diplere uygulayip yattim sabah dusta elime bir suru sac geldi o_O, aynisi hindistan cevizi yaginda da oluyor sanirim bekleme suresi fazla geliyor bundan sonra maximum iki saat tutucam kafamda. Arkadaslar baska oneriniz var mi ?
:KK12:

Tesadufen denk geldim ben de gratisin indirimine daxi en ust rafin kiyisinda buldum iki tane aldim :halay: ilk uygulanayi eritmeye usendigimden elimde isitarak sadece diplere uygulayip yattim sabah dusta elime bir suru sac geldi o_O, aynisi hindistan cevizi yaginda da oluyor sanirim bekleme suresi fazla geliyor bundan sonra maximum iki saat tutucam kafamda. Arkadaslar baska oneriniz var mi ?
:KK12:
Elinle erittiğinde daha fazla urun kullanirsinve arindirmasida sorun olur benmari usulu erit surmesi ve arindirmasi daha kolay olur icine karisik bakim yaglarida ekleyebilirsin

Elimde barcelino var cok memnum kaldigim bi karisim eritip onunla karistirayim sevdabuzer sevdabuzer pirim :KK15:
Olur tabiki ama.hepsini bi anda yapma
Bir parca daxtan bir parcada ( ne kadar yeteceğini dusunuyorsan) barcelinodan bir kaba alip ya sicak suyun icine oturtup yada kaynayan birseyin ustune koyup erit

Olur tabiki ama.hepsini bi anda yapma
Bir parca daxtan bir parcada ( ne kadar yeteceğini dusunuyorsan) barcelinodan bir kaba alip ya sicak suyun icine oturtup yada kaynayan birseyin ustune koyup erit
Tamamdir bir de son olarak hardal kurune de baslamayi dusunuyorum dax la hardal kurunun arasinda 3-4 gun koysam yeterli mi yoksa her hafta birini mi yapayim?

Tamamdir bir de son olarak hardal kurune de baslamayi dusunuyorum dax la hardal kurunun arasinda 3-4 gun koysam yeterli mi yoksa her hafta birini mi yapayim?
Ben 2 gunde 1 yapiyorum burdaki arkadaslar haftada 2 defa yag bakimi 1 defada hardal veya baska bi maske arasi sana kalmis yani

:KK43:
Ben bakımları aksatsam da yapmaya çalışıyorum ama hiç ilerleme yok malesef bende.
5 gün sonra randevum var, kan tahlili yaptırıcam. Bence benim saçlarım kansızlık yüzünden bu kadar kötü durumda. İnşallah düzelir.
Ben de bi aydir yapiyorum ama sıklastırıcam burdaki arkadaslarin memnun kaldigi urunlerden de biraz aldim gerci sampuan bende fiyasko oldu ama ince telli, uclari rofleden yiprandigi icin surekli kopan tiftiklenen kremsiz asla taranmayan ve iki ayda bir cm bile zar zor uzayan canim sacim var he bide dip boyanin kizillik belasi varinsallah zamanla dizene girer. Alminacim senin demir depolarin dolarsa sorunun da cozulecek insallah ama biraz zaman ver sen de . Kader arkadasim :KK19:

Back