Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Eklentiler

• IMG_0409.JPG
    IMG_0409.JPG
    30,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Artık düzenli uyguliym diyorum . Yaşlanmaya şimdiden direnç gösteriym :KK53:

Dunya1981 Dunya1981 sevdabuzer sevdabuzer KilicBaligi KilicBaligi

Tavsiye ile olmuyor canım ya. Mesela ben de övgü üstüne övgü, tavsiye üstüne tavsiye ile Neostrata markasından aldım. Ki bir ürünün sonucunu, etkisini görmek için 6 ay kullanmak gerek bunu biliyorum. Kullandım da, ama olumlu bir şey göremedim.

Şu an ben de arayıştayım. İdareten Gratis'ten Bee beauty sanırım öyle bir marka aldım ki araştırma bitene kadar idare etsin. Aubrey Organics diye bir marka var, bakıyorum ama net bir şey yok.

Belki Neostrata'nın bana uygun olanını almadım, amaaaan karışık işler işte.

Kızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Artık düzenli uyguliym diyorum . Yaşlanmaya şimdiden direnç gösteriym :KK53:

Dunya1981 Dunya1981 sevdabuzer sevdabuzer KilicBaligi KilicBaligi
Ben kiehl's ten aldım.İki adet birini sabah birini akşam sürüyorum göz altı ve çevresine.Çok para verdim ama o kadar mucizevi bir etkisi yok.Benim sabahları şişlik oluyor sadece göz altlarımda bundan rahatsızdım.Yani morluk vs renk değişikliği yok.Bunlar bitsin sephoradan bakacağım.

Bendemi baksam acaba yuz bakimina :110: ama yapamiyom ya birsey,surdummu gidip yikayasim geliyor cok rahatsiz oluyorum o_Obi marka vardi adi gelmiyor aklima onun urunleri yagsizdi ama cok pahaliydi

Misafirlerim oldugu icin bakimimi yazamadim
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sacimda uzama hissediyorum ama resim cekildigim hirkayi atmis esim yirtik diye :KK70::KK70: halbuki evde giyiyordum onu :cry:çizgili penyem hic yokbir tane ayarlayip cekecem resmini

Ben de yaptım kızlar, oldukça da uzun beklettim. 10 saate yakın tuttum saçımda, birazcık da tembellikten tabi.
Jojoba yağı bulamadım, Gratis'teydi umudum ama orada da yoktu. Birkaç aktarda buldum ama marka olarak güvenemedim. Dursun bakalım acelesi yok.

Ben de yaptım kızlar, oldukça da uzun beklettim. 10 saate yakın tuttum saçımda, birazcık da tembellikten tabi.
Jojoba yağı bulamadım, Gratis'teydi umudum ama orada da yoktu. Birkaç aktarda buldum ama marka olarak güvenemedim. Dursun bakalım acelesi yok.
Sifa olsun canim daxmi yaptin

Misafirlerim oldugu icin bakimimi yazamadim
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sacimda uzama hissediyorum ama resim cekildigim hirkayi atmis esim yirtik diye :KK70::KK70: halbuki evde giyiyordum onu :cry:çizgili penyem hic yokbir tane ayarlayip cekecem resmini
Bakımlara başlamadan foto çekmiştim. Sonra bakıma başlarken uçlardan aldırmıştım , boya yaptırdım o sırada da aldırdım. O yüzden ilk fotoya bakıp kıyaslama işi yalan oldu :) benimde hiç çizgili bişeyim yokmuş yalnız zoraki triko bi ceket bulmuştum.

Kızlar Gratis'te indirim varmış Dax için. 20 tlye almışlar, koşun uçun.
Bir Gratisimiz bilee yookkk :D
Kızlar stok yapın da belki sonra sizden satın alırız benim daha var baya ama :)

Bakımlara başlamadan foto çekmiştim. Sonra bakıma başlarken uçlardan aldırmıştım , boya yaptırdım o sırada da aldırdım. O yüzden ilk fotoya bakıp kıyaslama işi yalan oldu :) benimde hiç çizgili bişeyim yokmuş yalnız zoraki triko bi ceket bulmuştum.

Bir Gratisimiz bilee yookkk :KK70:
Kızlar stok yapın da belki sonra sizden satın alırız benim daha var baya ama :)
Benimde hic yok almam gerekecek oyle her ay resim çekince daha rahatlıyorum ya

Back