Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Evet bal süt maskesinin de etkisi olmuştur mutlaka :işsiz:
Dün akşam yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam:D
Bakım yapmaya üşendim. Normal şampuanla yıkadım. Üstüne birde kuruttum. Kuruyunca argan sürdüm ama nafile :D Saçlarım yine asilikte sınır tanımıyor:D
Anladım ki şampuan açık ara fark atıyor. Ve saç kurutmak çok büyük bir kötülük.

Hardal kuru 6:
2 yemek kasigi hardala 1 yemek kasigi tatli badem yagi 1 yemek kasigi yilan yagi 1 yemek kasigi mayonez 3 yemek kasigi ilik su ekledim diplere fircayla uyguladim

Pööööf, ben bu silver şampuanı 1 dakika bekletiyordum saçımda, meğer 3-5 dakika olmalıymış. Ben de diyorum niye işe yaramıyor. Yanarım yanarım geçen zamana yanarım.

Yaaaaaa evetttt zaten baktım çok güzel indirim var sachanede. Ama ben yine de alamıyorum :KK43:
100 liran boşa gitmiş resmen. Ben de üzüldüm valla. Arada bi böyle indirime giriyo mu acaba ? Sanırım çok nadir oluyodur..
Bencede nadir oluyor ayy nasıl üzüldüm o boşa giden 100 liraya :D
Pööööf, ben bu silver şampuanı 1 dakika bekletiyordum saçımda, meğer 3-5 dakika olmalıymış. Ben de diyorum niye işe yaramıyor. Yanarım yanarım geçen zamana yanarım.
Silver mi? Cila yerine kullanıyordun demi?

sachane dışında nereden bakıyorsun canım. Gerçi almayacağım ama merakımdan baktım bulamadım.
Birde davinesin love serisi düzleştirici şampuanını kullanan oldu mu acaba?
Sachane n11 10kozmetik kuafor sepeti hep buralardan alirim urunleri
Davines indirimi hepsi burada sitesinde var canim

sachane dışında nereden bakıyorsun canım. Gerçi almayacağım ama merakımdan baktım bulamadım.
Birde davinesin love serisi düzleştirici şampuanını kullanan oldu mu acaba?
Davines cesitlerini C CeYz kullaniyordu ama hatirlayamadim love serisini kullandimi

Şimdiden yazayımda akşam gidince üşenip vazgeçmeyeyim. Bugün yağlardan menekşe yağını seçip hem diplere hem boylara uygulayacağım. Çok uzun tutamasamda min 1 saat tutarım.

Bencede nadir oluyor ayy nasıl üzüldüm o boşa giden 100 liraya :KK70:
Silver mi? Cila yerine kullanıyordun demi?

Evet evet, boya akıyor bu kadar çok Dax yapınca, hoş Dax'ın suçu yok ne sürsem akıtacak yağ olarak.

Bu arada kızlar Saçhane kampanya olmadığı zaman normalden pahalı satan bir site malum. Ama oradan başka bir yerden alırken n11 gibi yerleri tercih edin. Ürün gelsin, para onay vermeniz halinde aktarılsın ki banka ile satıcı ile uğraşmayın. Tabi güvendiğiniz satıcılar, siteler varsa başka.

Isı koruyucu olarak kullanıp çok memnun kaldığınız ürün var mı ?

Back