Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Govirim ula govirimmmm
de gözüm görmesin seeni :p
Dehal terkedeceksen köyümü
Vallah sataram haaa

Ya sabah sabah bu yaptırılmaz ki bana ama :KK70::KK70::KK70::KK70:
Haha.
Vallaha sataram topiği haa, içindekilerle beraber :-)
Ah şimdi nerde Şener Şen gibi oyuncular...
Bu arada kızlar bişey sorucam. Siz bu azıcık yağı saça yettirme olayını nasıl başarıyorsunuz ya ? Ben bi ton yağ harcıyorum ve arkalara tam süremiyorum bile...Sanki hiç saç diplerime ulaşmıyor gibi hissediyorum ve çok zorlanıyorum yarım saatte sürüyorum resmen :KK43:
Tam yediremiyo muyum acaba diplerine, bunun pratik bi yolu yok mu ?

Haha.
Bu arada kızlar bişey sorucam. Siz bu azıcık yağı saça yettirme olayını nasıl başarıyorsunuz ya ? Ben bi ton yağ harcıyorum ve arkalara tam süremiyorum bile...Sanki hiç saç diplerime ulaşmıyor gibi hissediyorum ve çok zorlanıyorum yarım saatte sürüyorum resmen :KK43:
Eritmiyor musun ki? Acaba birinden mi yardım alsan sürerken? Ben biraz rahatı sevdiğim için o yağı da elime bulaştırmayı sevmiyorum diye bir süre kardeşim yaptı sağolsun. Ama artık mümkün olmuyor iş başa düştü saçımı atıyorum öne arkalara küçük bir kaşıkla damla damla dökerek sürüyorum.
Krem şişeleri oluyor ya ucu sivri yada boya şişeleri öyle bir şişe bulup damlatsan ya diplere.

Haha.
erit oyle kullan bence.eger icine herhangi bir yag katmiyorsan 1.5 2 yemek kasigi rahat rahat yeter icine yag katiyorsanda 1 yemek kasigi ekle bir kaseye ben kaynayan caydanligin ustunde eritiyorum surerkende saclarimi one atip kasedeki yaga parmaklarimi batirip onler tepe kismi ense taraf parmaklarimla aldigim yagi suruyorum en sonundada iyice yayilsin diye masaj yapiyorum
Ama tek tek boya yapsrgibi ayirip suruyorsan o hem ugrastirici hemde baya yag gider

Eritmiyor musun ki? Acaba birinden mi yardım alsan sürerken? Ben biraz rahatı sevdiğim için o yağı da elime bulaştırmayı sevmiyorum diye bir süre kardeşim yaptı sağolsun. Ama artık mümkün olmuyor iş başa düştü saçımı atıyorum öne arkalara küçük bir kaşıkla damla damla dökerek sürüyorum.
Krem şişeleri oluyor ya ucu sivri yada boya şişeleri öyle bir şişe bulup damlatsan ya diplere.

erit oyle kullan bence.eger icine herhangi bir yag katmiyorsan 1.5 2 yemek kasigi rahat rahat yeter icine yag katiyorsanda 1 yemek kasigi ekle bir kaseye ben kaynayan caydanligin ustunde eritiyorum surerkende saclarimi one atip kasedeki yaga parmaklarimi batirip onler tepe kismi ense taraf parmaklarimla aldigim yagi suruyorum en sonundada iyice yayilsin diye masaj yapiyorum
Ama tek tek boya yapsrgibi ayirip suruyorsan o hem ugrastirici hemde baya yag gider

Turuncumsu Turuncumsu Gece sürüp sabaha kadar beklettiğim için, geç saatte yardım edicek kimseyi bulamıyorum.
Boya şişeşi iyi fikir, vardı bende bi tane.. daha önce fısfıslı şişe denemiştim ama püskürtmemişti, yağ biraz yoğun olduğundan.
Zaten farklı yağlarla karıştırınca katı olanlar da eriyo canım sevdabuzer sevdabuzer Bundan sonra ısıtayım ama hem ılık daha iyi.
Evet ben de bol bol masaj yapıyorum :KK9:
Teşekkürler kızlar.

Hangi birinize teşekkür etsem, pureology ile tanışmama vesile oldunuz.
Nasıl güzel bir şampuandır. Aldığım günden beri deneyememiştim çünkü bakım yapıyorum. Yağlar etkisi mi yoksa şampuan mı emin olamam diye bakımsız günde kullanmayı bekledim.
Yana yıkıla hep dile getirdiğim o tülerik kupkuru saçlar resmen tülermedi. çatır çatır kuruluğundan eser yok.
Kaç zamandır yaptığım yağ bakımlarınında faydası vardır elbet ama bakım sonrası bile bu yumuşaklığı hissetmiyordum.
Ve üstelik saçlarımı boyadım. Kılıç çok kızacak ama sarı sevdam aklımı çeldi. Tüm yıpranmaya rağmen saçımı bi kaç ton açmış oldum.
Sonuç rengimle de saçımın yumuşaklığıylada mutluyum.
Tam gaz bakımlara devam.
Yağı bende az kullanmayı beceremiyorum resmen bulanıyorum :D Sıksam yağ damlayacak kadar sürüyorum. Her seferinde bu sefer daha makul şekilde sürcem desemde.. Ay şuraya yağ az gelmiş ay buraya yağ gelmemiş derken çok harcıyorum yağı.

20161106_112839.jpg

Sacimin son hali. Uzama icin kanit gosteremiyorum. Oncesinde resim cekmedim. Fakat kendim ve cevremin fark ettigi uzama soz konusu.

Eki Görüntüle 1909304
Sacimin son hali. Uzama icin kanit gosteremiyorum. Oncesinde resim cekmedim. Fakat kendim ve cevremin fark ettigi uzama soz konusu.
Aaaa Nar ne güzel olmuş valla. Önceki fotoğrafına baktım şimdi. Arada büyük bi fark var. Ama burda fönlü sanırım değil mi ? Yada düzleştirilmiş... uzaması da gayet güzel, fotoğrafları karşılaştırınca anlaşılıyor.
Maşallah maşallah :KK9:
İmrendim valla darısı bana,
:dua:
Ama benimkiler hala aynı durumda...

Aaaa Nar ne güzel olmuş valla. Önceki fotoğrafına baktım şimdi. Arada büyük bi fark var. Ama burda fönlü sanırım değil mi ? Yada düzleştirilmiş... uzaması da gayet güzel, fotoğrafları karşılaştırınca anlaşılıyor.
Maşallah maşallah :KK9:
İmrendim valla darısı bana,
:dua:
Ama benimkiler hala aynı durumda...
İşin en güzel kısmı bu. Hiçbir şekil verme işlemi yapmadım. Duş sonrası havluya sarılı tuttum. o şekilde kurudu. Tamamiyle kuruduktan sonra argan yağı sürdüm. Elimle o şekilde şekillendirdim. Yağı biraz fazla sürdüğüm için bir parlaklık oluştu o an ama sonrasıda saçım emdi. Yağlı kalmadı saçım.

Bu duruma etki selective aminokeratin maskesinin de katkısı olabilir. 10 gündür her yıkama sonrası saçımda 1 saat kadar bekletiyordum. Bu resim de sadece pureology ile yıkadım. Kuruyunca argan yağı sürdüm.

İşin en güzel kısmı bu. Hiçbir şekil verme işlemi yapmadım. Duş sonrası havluya sarılı tuttum. o şekilde kurudu. Tamamiyle kuruduktan sonra argan yağı sürdüm. Elimle o şekilde şekillendirdim. Yağı biraz fazla sürdüğüm için bir parlaklık oluştu o an ama sonrasıda saçım emdi. Yağlı kalmadı saçım.
Öncesinde fotoğraf çekmedim demişsin canım..ben aradım buldum sanki benim saçım :-)
Sayfa 34'te..ordan alıp öncesi ve sonrası yan yana eklesene bi fotoğrafları.
Ciddi olamazsın ? Saçların normalde hafif dalgalı değil mi ? Burda düz fönlü gibi... bu gerçekten çok iyiymiş ya.
Ahh en çok istediğim şey saçlarıma hiç bişey uygulamadan misler gibi kuruyup şekillenmesi :KK42:
Ben de selective kullanıyorum ama arada bir. Sürekli kullanımda etkisi artıyo demek ki. Pureology şampuan keşke biraz ucuz olsa. Hayvan gibi şey yapmışlar :-)

Öncesinde fotoğraf çekmedim demişsin canım..ben aradım buldum sanki benim saçım :-)
Sayfa 34'te..ordan alıp önceÖncesi ve sonrası yan yana eklesene bi fotoğrafları.
Ciddi olamazsın ? Saçların normalde hafif dalgalı değil mi ? Burda düz fönlü gibi... bu gerçekten çok iyiymiş ya.
Ahh en çok istediğim şey saçlarıma hiç bişey uygulamadan misler gibi kuruyup şekillenmesi :KK42:
Ben de selective kullanıyorum ama arada bir. Sürekli kullanımda etkisi artıyo demek ki. Pureology şampuan keşke biraz ucuz olsa. Hayvan gibi şey yapmışlar :-)
Öncesinde çekmedim derken boyunu kast ederek yazdım. Saçlarım iri dalgalı normalde ama tiftiklik yüzünden karma karışık dururdu. Hatta kıvırcık gibi duruyordu. Nemlendikçe düzleşti ya da selective yatıştırdı bilemiyorum.
Bu ara da ben bal ve süt maskesi çok yaptım yağların yanı sıra. Nette onlarında düzleştirici etkisi yazıyor. Ama ben nemlendirmek için yaptım.
Telefondan beceremem şimdi ama eve geçince yaparım.

Dax + sığır iliği+ zeytin yağı + çam terebentin + badem yağı

Baaaya bi mix oldu benim.
Bu arada ben saçlarımın diplerine uyguluyorum hep .

Sayfa 34'te..ordan alıp öncesi ve sonrası yan yana eklesene bi fotoğrafları.
Sen şimdi böyle diyosun amaaa ben pure aldım 199 liraya adamlar bi hafta sonra indirim yaptı. Ayyy nasıl üzüldüm sen düşün o yüzden almak istiyorsan bu fırsatı kaçırma derim :D

Öncesinde çekmedim derken boyunu kast ederek yazdım. Saçlarım iri dalgalı normalde ama tiftiklik yüzünden karma karışık dururdu. Hatta kıvırcık gibi duruyordu. Nemlendikçe düzleşti ya da selective yatıştırdı bilemiyorum.
Bu ara da ben bal ve süt maskesi çok yaptım yağların yanı sıra. Nette onlarında düzleştirici etkisi yazıyor. Ama ben nemlendirmek için yaptım.
Telefondan beceremem şimdi ama eve geçince yaparım.
Evet bal süt maskesinin de etkisi olmuştur mutlaka :işsiz:

Sen şimdi böyle diyosun amaaa ben pure aldım 199 liraya adamlar bi hafta sonra indirim yaptı. Ayyy nasıl üzüldüm sen düşün o yüzden almak istiyorsan bu fırsatı kaçırma derim :KK70:
Yaaaaaa evetttt zaten baktım çok güzel indirim var sachanede. Ama ben yine de alamıyorum :KK43:
100 liran boşa gitmiş resmen. Ben de üzüldüm valla. Arada bi böyle indirime giriyo mu acaba ? Sanırım çok nadir oluyodur..

Back