- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Yanlış düşünüyorsun, yapıyoruzSankim bakimlar,aksiyor gibi,geliyor bana kizlar yanlismi düşünüyorum
Zamaniniz az olsada 1 saatlik dursada yinede yapin bakimlarinizi kizlar
Bende yapıyorum sevdam.Sankim bakimlar,aksiyor gibi,geliyor bana kizlar yanlismi düşünüyorum
En guzelini yapıyorsun canim sifa olur insallahBende yapıyorum sevdam.
Oy canim ama yapmayanlar var sankim neyse sifa olsun :))Yanlış düşünüyorsun, yapıyoruz
Yapmayanları seziyoruz, hissediyoruz; ensenizdeyiz bayanlarOy canim ama yapmayanlar var sankim neyse sifa olsun :))
Yoo hafta içi yapıcam ya daha zamanım gelmedi
Kuzum sen haftada 4 gün yapıyosun yaaaa :) biz 3 ondandırSankim bakimlar,aksiyor gibi,geliyor bana kizlar yanlismi düşünüyorum
1 hafta 3 bir hafta 4 kiz :)))Kuzum sen haftada 4 gün yapıyosun yaaaa :) biz 3 ondandır
Kızlar bu arada birkaç sene önceydi, banyo-bakım malzemelerimi kapının önüne koyup, orada unutup gitmiştim. Gittiğimiz yer küçük bir yerdi, idareten şampuan ve saç maskesi bulmuştum. Maske de (ya da krem) Morfose bitkisel bilmem ne idi. Aman yarabbim, bana hiç gelmedi o ürün. Diplere sürmediğim halde bende bir baş ağrısı yaptı ki o ürün... Belki başka bir şey ağrı yapmıştır diyerek bir daha kullandım. I-ıh kesinlikle o ürün.
Olur ya idareten almak zorunda kalırsınız benim gibi, aklınızda bulunsun. Beyaz bir kavanoz, üstünde sarı, siyah vs vs renklerle yazı var. Sitede okuyorum memnun kalınan ürünleri var, serumu sanırım en çok sevilen ürünü. Sanırım ben de o memnuniyet yazılarını hatırlayıp, hem mecburum diye hem de o yazıları okudum diye almıştım. Bilseydim kötünün kötüsü ikisi bir arada şampuan alıp geçerdim.
Sifa olsun canim
Sankim bakimlar,aksiyor gibi,geliyor bana kizlar yanlismi düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsun, yapıyoruz
Normalde daha erken yapardim ama toplanti vardi anca bu saatte gelebildim
Bakimim daxin icine tatli badem hint susam ve karisik bakim yagi ekledim bunu diplere boylara ise hindistan cevizi yağı uyguladim
Yoo hafta içi yapıcam ya daha zamanım gelmedi
Kuzum sen haftada 4 gün yapıyosun yaaaa :) biz 3 ondandır
1 hafta 3 bir hafta 4 kiz :)))
Artık geçti sayılır dün saçımı bile boyadımMuhakkak içerikteki bir madde seni bu hale getiriyordur. Dikkatli olmakta yarar var.
Teşekkür ederim kuzum.
Bence yanlış düşünmüyorsun, 19 kişiden bakım yapanlar belli... Yoklama almadığımı sanıyorlar ama, bir hafta daha bu şekilde devam ederse durumu idareye bildireceğim Öğretmen Hanım.
Zaten yapanlar belli
Yararsın, uzun uzun saç olsun
Bibi daha iyileşmedi ama, o yüzden ona biraz daha zaman verdikDiğer arkadaşların kaytardığı zaten takım seçmemelerinden bile belli... Bin kere söyledim hangi takımı seçtiyseniz beni etiketleyip bildirin diye.
Sen bir iyileş önce, bir de zorlama kolunu.
Galiba benim de öyle olacak bu gidişle...
Hımmm o zaman yakında başlarsın bakımlaraArtık geçti sayılır dün saçımı bile boyadım
Geldim ben. Cumartesi bakım günümdü yapmadım ama perşembe günü telafisi olarak erken yaptım
Proteinli şampuanı bende yanlış almışım dün yıkanırken fark ettim. Yumuşaklık falan yazınca benim tek derdim de saçlarımın çalı hali olunca atladım demek kiKokusu beni tüketiyor resmen. Onun dışında olumlu etkisini hissetmedim. Olumsuz da hissetmedim. Kullandığım her şampuandan farksız. Bitirene kadar devam.
Ben bugünki bakımı ya mecburen gece sürüp uyuyacağım yada akşam yapıp gece yıkayacağım:) ya daaaa yarına sarkacak bilemedim
Canım benim mazur görün çok özür dilerim bu aralar acayip stresliyim buralarda olamayacağım birde saçımda egzama çıktı Çarşamba doktora gideceğim sanırım bakım filan yapamam sizleri çok seviyorumRandom Access
darkangel1806
Miyav_su
vintagecupcakes
norwegian
Nerelerdesiniz kızlar?
Yoklama alacağımızı söylemiş miydik?
elf0
Alminaaa
sevdabuzer
C CeYz
Turuncumsu
OKYANUSYAA
SiziSeviyorumDemismiydim
kavun kokusu
M mukumukumuk
Dunya1981
@Lenay
@elifd_34
Bibibella
Kızlar, bu haftayı başarı ile atlattık, azminizden dolayı tebrik ediyorum, birlikte nice haftalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?