Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
KilicBaligi KilicBaligi canım egzama için ne tavsiye edersin Zaten doktora da çıkacağım İnan rüyalarımda bile saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum yarını bir atlatsam Çarşamba günü gelsin diye dua ediyorum tavsiyelerin neler

Bugün benim bakım iptal, ama yarın yapacağım. Bugünlük bir kayma oldu çünkü eve şimdi girdim, 1-2 saatten fazla tutmak istiyorum saçımda.

Bu arada Pureology işi tamam ;) Gelsin diye beklemek kaldı.
@Cimcime80 'nin bütün pazarlama tekniklerine rağmen, bana da kaldı çok şükür :D

Canım benim mazur görün çok özür dilerim bu aralar acayip stresliyim buralarda olamayacağım birde saçımda egzama çıktı Çarşamba doktora gideceğim sanırım bakım filan yapamam sizleri çok seviyorum sevdabuzer sevdabuzer :KK200::KK200:
gecmiş olsun canım bende telden yazacaktım artık sana nerdesın dıye
gecer ınşallah sınıntın canım çok canını sıkma

Sağol canım önce yüzümde idi şimdi saçlarıma sıçradı psikolojim alt üst oldu :cry:
Çok geçmiş olsun ayrıca Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu var, onun kürlerini gerçekten işe yarıyor. Denediniz mi hiç?
Boş, ekran maskarası tiplerden değil bu adam; gayet dolu dolu. Bitkilere tabiri caizse resmen aşık, tutkuyla araştırıyor her şeyi. Denemediyseniz bir şans verin, ne kaybedersiniz?

Çok geçmiş olsun ayrıca Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu var, onun kürlerini gerçekten işe yarıyor. Denediniz mi hiç?
Boş, ekran maskarası tiplerden değil bu adam; gayet dolu dolu. Bitkilere tabiri caizse resmen aşık, tutkuyla araştırıyor her şeyi. Denemediyseniz bir şans verin, ne kaybedersiniz?
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim

Canım benim mazur görün çok özür dilerim bu aralar acayip stresliyim buralarda olamayacağım birde saçımda egzama çıktı Çarşamba doktora gideceğim sanırım bakım filan yapamam sizleri çok seviyorum sevdabuzer sevdabuzer :KK200::KK200:

Geçmil olsun canım, bu ara evet bir şey yapma sen.

Daxlandım oturuyorum. Bu gruba iyi ki dahil oldum. Hiç gün atlamıyorum.

:KK9:

KilicBaligi KilicBaligi canım egzama için ne tavsiye edersin Zaten doktora da çıkacağım İnan rüyalarımda bile saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum yarını bir atlatsam Çarşamba günü gelsin diye dua ediyorum tavsiyelerin neler

Geçmiş olsun.Hiç bir şey... Doktora gittiğinde sana vereceği şampuan ve losyonu düzenli kullan canım. Sonrasında sana bir tarif vereceğim egzamanın başladığını hissettiğin an süreceksin kesecek.Bana hatırlat 1 ay sonra, hatta not alayım.

Bugün benim bakım iptal, ama yarın yapacağım. Bugünlük bir kayma oldu çünkü eve şimdi girdim, 1-2 saatten fazla tutmak istiyorum saçımda.

Bu arada Pureology işi tamam :KK66: Gelsin diye beklemek kaldı.
@Cimcime80 'nin bütün pazarlama tekniklerine rağmen, bana da kaldı çok şükür :KK70:

Hahahahahaa hakikatten, sağlam stok varmış :KK8:

KilicBaligi KilicBaligi bu arada o bahsettiğim Morfose ürünü var ya, ben sonra onu anneme verdim, ona da aynı etkiyi yaptı. Biz de direkt attık gitti. Anamın kızıyım belki ondandır :KK70:

Şaka yapıyorsun hahahahaah

Önce medikal şampuan ve losyon, sonra koruma için bitkisel kür... Egzama tehlikeli bu yüzden ancak medikal tedaviden sonra bitkisel kür ile takviye etmek gerek.

Ben yağlanmadim ama fönlendim:)

Güzel fönlemişsin ama :nazar:

bunu kutlamamiz gerekk :KK50:

başarılarımızin devami olur inşaAllah :spor::spor:

yanlız şu hardal neden benim kafamda hiç yanma hissi oluşturmuyor son bj aydır yapmamistim. acaba yenilesem mi harsali bilemedim :KK64::KK64:

Yanma yapmıyorsa acı hardal değildir. Dışa siyah olan tohumlardan çektir.

İtiraf ediyorum, ben aksattım. Ama gerçekten elimde olmadan :KK43:
Nice bakımlara, teşekkürler Kılıçbalığı.

Olsun yaptın mı yaptın, bu hafta aksatmazsın.

Miyavsu kesinlikle İbrahim Saraçoğlunun dut kurusu kürünü denemelisin. 2 haftada sonuç alınıyor. Uygulanışı da çok kolay, sonuç almazsan bırakırsın. Ama iyileştireceğine eminim. Geçmiş olsun canım :KK43:
Önce medikal tedavi, sonra bitkisel kürler... Egzama şakaya gelmez.

Miyavsu kesinlikle İbrahim Saraçoğlunun dut kurusu kürünü denemelisin. 2 haftada sonuç alınıyor. Uygulanışı da çok kolay, sonuç almazsan bırakırsın. Ama iyileştireceğine eminim. Geçmiş olsun canım :KK43:
Canım benim çok sağol önce @KilicBaligi dediği gibi medikal inşallah şifa bulurum sıkıldım artık dökülmesinden kabusum oldu

Son düzenleme:
KilicBaligi KilicBaligi brezilya fön başlığını geriye doğru okuyorum. Okudukça hevesleniyorum. Sana danışmadan gaze gelmeyeyim. Saçlarımın halini gördün. Brezilya fönünü kendim yapmam saçlarımı daha kötü bir hale mi sokar? Yani ilk etki güzel olacak ama onun yerine keratin yüklemesi gibi bir işlem mi yapsam?
Benim saçım dümdüz olsun diye bir gayem yok. Dalgalı halini aslında çok sevcem ama tiftik olmasa tabi:(
Sabırlı olup sadece nem bakımlarımla mı yetineyim?Sayfalarca konuşulan şeyler aslında bu ama inan her msjda ayrı bir fikre kapıldım. Daha doğrusu her msjdan kendime birşey yonttum doğru cevap yerine işime gelene yönlenmek istemiyorum:D

Elbette önce doktorlar ne derse o, doktora danışmadan kafamıza göre ilaç almıyoruz asla; öneriyle olacak iş değil bu.
Önerdiğimiz şampuana vs.ye benzemez bu. 2. seçenek olarak denenebilir.

KilicBaligi KilicBaligi brezilya fön başlığını geriye doğru okuyorum. Okudukça hevesleniyorum. Sana danışmadan gaze gelmeyeyim. Saçlarımın halini gördün. Brezilya fönünü kendim yapmam saçlarımı daha kötü bir hale mi sokar? Yani ilk etki güzel olacak ama onun yerine keratin yüklemesi gibi bir işlem mi yapsam?
Benim saçım dümdüz olsun diye bir gayem yok. Dalgalı halini aslında çok sevcem ama tiftik olmasa tabi:KK43:
Sabırlı olup sadece nem bakımlarımla mı yetineyim?Sayfalarca konuşulan şeyler aslında bu ama inan her msjda ayrı bir fikre kapıldım. Daha doğrusu her msjdan kendime birşey yonttum doğru cevap yerine işime gelene yönlenmek istemiyorum:KK70:

Hahahaha anlıyorum...

Brezilya fönü başlığına saçının genel görünümü ve uçlarını at, bir inceleyip karar verelim.

Doğru diyorsun canım zaten önce yüzümde başladı malesef sabah da saçımda gördüm Allah razı olsun 1 ay sonra sana yazacağım çok sağol sen ve sevdabuzer sevdabuzer :KK200::KK200::KK200: çok sağolun kızlar

Allah senden de razı olsun canım.

Canım benim çok sağol önce KilicBaligi KilicBaligi dediği gibi medikal inşallah şifa bulurum sıkıldım artık dökülmesinden kabusum oldu

Bu kadar sıkıntı yapma kendine, sıkıldıkça egzama azıyor çünkü kendimden biliyorum. Ha sıkılmıyor muyum, evet çok ciddi sıkıntılarım var ama deliliğe vurdum artık, sen de öyle yap :KK54:

Elbette önce doktorlar ne derse o, doktora danışmadan kafamıza göre ilaç almıyoruz asla; öneriyle olacak iş değil bu.
Önerdiğimiz şampuana vs.ye benzemez bu. 2. seçenek olarak denenebilir.

Aynı fikirdeyim.

Back