Günaydın.
Cumartesi bakım yapamayacağım için dün akşam yaptım.
Himalaya yıkarken çok ffena kokuyor diye baygınlık geçirecektim. Köpüğü arındırınca saçımı kokladım güzel koku bırakmış. Saçıma etkisini bilmiyorum. Bu akşam anlayacağım.
Saçımın havluyla ıslaklığını aldıktan sonra selective ammino keratini bolca sürdüm. Taradım. Ilık havluya sardım. Yatcağım vakit baktım saçım hala nemli durulayasım gelmedi sabah durularım dedim. Yastığa havlu serdim uyudum.
Sabah işe geç kalmış bi şekilde uyandım. Aynaya baktım. Panik içindeyim saçımı da yıkamam gerekcek düşünceleriyle.
Ama saçımda yağlı bir görüntü yok
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Selective sürülmüş hali ile saçlar biraz sert duruyor evet ama yağlı görünmüyor kesinlikle. Ördüm gayet normal duruyor saçlarım işe böyle geldim
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Utanmalıyım sanırım kendimden.
saçıma dokunuyorum hala yağ yok.
Selective de baya bol sürdüm halbuki.
Benim saçlarım ciddi sıkıntılı sanırım
Aşırı muz kokusu dışında gayet normal gözüküyorum.
Akşam eve geçince yıkayacağım artık o zaman selective nin de himalayanında etkisini anlamış olacağım.
Şimdi yine soruyorum sayın yetkililer. Ben dün akşam da hatalı bir işlem mi yapmış oldum?