Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Diplere hiç sürmedim.
Akşam şampuanlamayım o zaman dediğin gibi. Söz dinleyim :KK66:
Ohoooo 21 saat :KK34:
Ben kendim de kullandığımdan yorum yaptım canım.
Ben uyumadan önce sürüyorum. Kafamı sarıp bi beş dakka fön tutup uyuyorum. Sabah uyandığımda da hala ıslak olmuş oluyo, kapalı kaldığından kurumuyor...ve şampuansız bir şekilde ılık su ile yaklaşık 10 dakka duruluyorum ve kendi halinde kuruyo. İşte bu kadar :kahve:
Emin ol etkisini seveceksin..

Ohoooo 21 saat :KK34:
Ben kendim de kullandığımdan yorum yaptım canım.
Ben uyumadan önce sürüyorum. Kafamı sarıp bi beş dakka fön tutup uyuyorum. Sabah uyandığımda da hala ıslak olmuş oluyo, kapalı kaldığından kurumuyor...ve şampuansız bir şekilde ılık su ile yaklaşık 10 dakka duruluyorum ve kendi halinde kuruyo. İşte bu kadar :kahve:
Emin ol etkisini seveceksin..
Akşam sonuçları yazmaya fırsatım olur mu bilmiyorum ama yazamazsam pazar akşamı yazarım artık.

Dün gece dax ve hindistan cevizini sürdüm. Bu sabah da yıkadım ama çok ilginç bişey oldu. Belki hadi ordan diyeceksiniz ama 10 TLlik Himalaya şampuan,benim saçımı pureologyden de davinesten de daha yumuşak,daha uysal,daha düz yaptı:KK57:
Kızların kastı buydu sanırım neyin kime nasıl geleceğini bilemiyoruz diye. Memnun olmana sevindim :)

Vallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözüme:KK53: İlerde kepek ya da sertleşme yapmazsa tuttum ben bunu.
Sevindim senin adina birine iyi hekneyen bak digerine nasil iyi geliyor bendeki parlaklik seysinden olan standart benim icin eksiside yok,artisida bir sonrakinde degistircem bakalim kepek karsiti olandan deneyeyim zaten arindirma amacli kullanıyorum

Sevindim senin adina birine iyi hekneyen bak digerine nasil iyi geliyor bendeki parlaklik seysinden olan standart benim icin eksiside yok,artisida bir sonrakinde degistircem bakalim kepek karsiti olandan deneyeyim zaten arindirma amacli kullanıyorum
Kılıç galiba dökülme karşıtı proteinli demişti,ben yanlış almışım.Dkülmeye dair bir ibare yazmıyordu, üzerinde protein yazana direk atlamışım:KK45:Neyse artık,zaten bu yedek

Kılıç galiba dökülme karşıtı proteinli demişti,ben yanlış almışım.Dkülmeye dair bir ibare yazmıyordu, üzerinde protein yazana direk atlamışım:KK45:Neyse artık,zaten bu yedek
Hah oydu demi :KK70: niyeyese aklimda hep kepege karsi olan geliyor :KK70:not edeyim ben bunu

Tahlil sonuçlarımı aldım. Bende düşük olanlar demir, hemoglobin,magnezyum, çinko
b vit, d vit ve folik asitmiş, ve troitim çalışmıyormuş. Acaba eksik olmayan ne var diyesim geldi:D
A vitaminini merak ediyordum ama bakılmamış sanırım.Sonucu annem aldı o görüştü doktorla sorma şansım olmadı.

HARDAL KURU 2:
2 yemek kasigi hardalin icine
1 yemek kasigi mayonez
1 yemek kasigi tatli bsdem yagi
1 yemek kasigi susam yagi ekledim
2 yemek kasigi ilik,suyuda ekleyip karıştırdıktan sobra fircayla diplere surdum boylara birsey uygulamadim 45 dk 1 saat sonra yikarim

itiraf ediyorum bi aydır bakımları sarkita sarkita yapiyordum. grup kurulduğundan beri vicdan yapmamak için herşeyimi bakıma göre ayarlamaya başladım :skandal:

saçlar sayende uzicakk kılıçbaligiii :KK19:
Hepberaber canım benim :KK50:

Dün gece dax ve hindistan cevizini sürdüm. Bu sabah da yıkadım ama çok ilginç bişey oldu. Belki hadi ordan diyeceksiniz ama 10 TLlik Himalaya şampuan,benim saçımı pureologyden de davinesten de daha yumuşak,daha uysal,daha düz yaptı:KK57:

Yapar, aksi olsa zaten kendim kullanmam :KK48:

Günaydın.
Cumartesi bakım yapamayacağım için dün akşam yaptım.
Himalaya yıkarken çok ffena kokuyor diye baygınlık geçirecektim. Köpüğü arındırınca saçımı kokladım güzel koku bırakmış. Saçıma etkisini bilmiyorum. Bu akşam anlayacağım.
Saçımın havluyla ıslaklığını aldıktan sonra selective ammino keratini bolca sürdüm. Taradım. Ilık havluya sardım. Yatcağım vakit baktım saçım hala nemli durulayasım gelmedi sabah durularım dedim. Yastığa havlu serdim uyudum.
Sabah işe geç kalmış bi şekilde uyandım. Aynaya baktım. Panik içindeyim saçımı da yıkamam gerekcek düşünceleriyle.
Ama saçımda yağlı bir görüntü yok:KK70:
Selective sürülmüş hali ile saçlar biraz sert duruyor evet ama yağlı görünmüyor kesinlikle. Ördüm gayet normal duruyor saçlarım işe böyle geldim :KK70:
Utanmalıyım sanırım kendimden.
saçıma dokunuyorum hala yağ yok.
Selective de baya bol sürdüm halbuki.
Benim saçlarım ciddi sıkıntılı sanırım:KK70:
Aşırı muz kokusu dışında gayet normal gözüküyorum.
Akşam eve geçince yıkayacağım artık o zaman selective nin de himalayanında etkisini anlamış olacağım.
Şimdi yine soruyorum sayın yetkililer. Ben dün akşam da hatalı bir işlem mi yapmış oldum?

Bir ceviz büyüklüğünden fazla kullanmayın, fazlasının saça yararı olmaz kuzum. Bir de kış mevsimi yaklaşırken bence bu kadar uzun süre bekletmeyin kafanızda. Gece bekletme şekli zaten ıslak saça değil, kuruyken nemlendirip sürmek yeterli. Saçınızı yıkayıp sürüp bekletmeyin yani, kökler nemli kalırsa ileride başınıza iş açılır.

Yaptığın işlem yanlış değil ama toplam kaç saat durmuş olacak saçında ? Bence maksimum 8 saat kalmalı saçında. Durulanan her maske için geçerli bu.
Hem tatlım ayrıca Selective yağ maskesi değil ki yağlı bir his bırakmaması normal. Diplerine sürme bu maskeyi ve iyi durula (şampuansız)
Bi de sen de benim gibi bol bol sürme kızzz hemen bitiverdi benimki :işsiz:
O muz kokusunu çok seviyorum....
Evet yahu, azı karar çoğu zarar.
Niyetim 7-8 saat tutmaktı ama işte planladığım gibi olmadı bakalım akşamı iple çekeceğim. Birdaha böyle uzun tutmam. Akşam yıkayana kadar 21 saat falan olmuş olacak :KK70:

Aman ha...

Vallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözüme:KK53: İlerde kepek ya da sertleşme yapmazsa tuttum ben bunu.

Tahminen ilk kullanımda yapmadıysa, kepek ve sertleşme yapmayacak.

Kepek karşıtı olanı değil, proteinli olanı dene daha çok memnun kalacaksın. Parlaklık için olanı pek matah değil, istatistiğini tuttum ben :KK48:

Benim bahsettiğim Anti Hair fall, pembe etiketli olan ama sen bundan memnun kaldıysan farketmez, devam et.

Tahlil sonuçlarımı aldım. Bende düşük olanlar demir, hemoglobin,magnezyum, çinko
b vit, d vit ve folik asitmiş, ve troitim çalışmıyormuş. Acaba eksik olmayan ne var diyesim geldi:KK70:
A vitaminini merak ediyordum ama bakılmamış sanırım.Sonucu annem aldı o görüştü doktorla sorma şansım olmadı.

:KK48:
Şimdi niye kan tahlili yapın dediğim daha net anlaşıldı mı cancağızım :KK48:
Gerekli vitaminlere bakmış zaten, A vitamini eksik veya fazla şu durumunu daha kötü hale getirmez :KK45:

Ya kusura bakma gülüyorum ama sinirlerim bozuldu resmen... Doktorun vereceği ilaçları düzenli kullan lütfen, ilk ayın sonunda yeniden konuşalım seninle. Değerler düzeldikten sonra koruma döneminde el atacağım sana.

HARDAL KURU 2:
2 yemek kasigi hardalin icine
1 yemek kasigi mayonez
1 yemek kasigi tatli bsdem yagi
1 yemek kasigi susam yagi ekledim
2 yemek kasigi ilik,suyuda ekleyip karıştırdıktan sobra fircayla diplere surdum boylara birsey uygulamadim 45 dk 1 saat sonra yikarim
:KK9::KK9::KK9:

Ben yarın yapacağım hardalı veya Pazar günü... Bak görüyor musun, günleri takımlara ayırıp sonra bakım günlerine riayet etmiyorum :KK8:

:KK9::KK9::KK9:

Ben yarın yapacağım hardalı veya Pazar günü... Bak görüyor musun, günleri takımlara ayırıp sonra bakım günlerine riayet etmiyorum :KK8:
Kacak var kizlar yakalayin :rolleyes: yalniz birsey diyimmi itfaiyeyi cagircam kafa derim alev almis durumda:KK70::KK66:

Offff islere daldim nerdeyse 2 saat tutmusum hardali yanma bit:KK70:timi tabiki hayir kafamda alevle geziyom vallahi :KK70::KK70:

Tamam kılıç tamam ne desen haklısın :D ben daha da kendi kafama göre hareket etmem. Yarın bakım yapmıcam. size iyi bakımlarrrr

Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz şimdi hafta 1 heralde dimi hergün bakım yapmak saçı yormaz mı o_O ben hafta 1 h.cevizi yağı sürüp 3 5 saat bekleyip yıkıyacağım siz ne diyorsunuz bide şampuandan falan bahsediyorsunuz nasıl bir şampuan kullanayım düzleştiren şampuan mı var off ne kadar cahilim :KK12:

Back