Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Normalde daha erken yapardim ama toplanti vardi anca bu saatte gelebildim
Bakimim daxin icine tatli badem hint susam ve karisik bakim yagi ekledim bunu diplere boylara ise hindistan cevizi yağı uyguladim

Kızlar bu arada birkaç sene önceydi, banyo-bakım malzemelerimi kapının önüne koyup, orada unutup gitmiştim. Gittiğimiz yer küçük bir yerdi, idareten şampuan ve saç maskesi bulmuştum. Maske de (ya da krem) Morfose bitkisel bilmem ne idi. Aman yarabbim, bana hiç gelmedi o ürün. Diplere sürmediğim halde bende bir baş ağrısı yaptı ki o ürün... Belki başka bir şey ağrı yapmıştır diyerek bir daha kullandım. I-ıh kesinlikle o ürün.

Olur ya idareten almak zorunda kalırsınız benim gibi, aklınızda bulunsun. Beyaz bir kavanoz, üstünde sarı, siyah vs vs renklerle yazı var. Sitede okuyorum memnun kalınan ürünleri var, serumu sanırım en çok sevilen ürünü. Sanırım ben de o memnuniyet yazılarını hatırlayıp, hem mecburum diye hem de o yazıları okudum diye almıştım. Bilseydim kötünün kötüsü ikisi bir arada şampuan alıp geçerdim.

Muhakkak içerikteki bir madde seni bu hale getiriyordur. Dikkatli olmakta yarar var.
Sifa olsun canim

Teşekkür ederim kuzum.

Sankim bakimlar,aksiyor gibi,geliyor bana kizlar yanlismi düşünüyorum En Büyük KK
Zamaniniz az olsada 1 saatlik dursada yinede yapin bakimlarinizi kizlar

Bence yanlış düşünmüyorsun, 19 kişiden bakım yapanlar belli... Yoklama almadığımı sanıyorlar ama, bir hafta daha bu şekilde devam ederse durumu idareye bildireceğim Öğretmen Hanım. :KK48:

Yanlış düşünüyorsun, yapıyoruz Hoppa

Zaten yapanlar belli :KK48:

Normalde daha erken yapardim ama toplanti vardi anca bu saatte gelebildim
Bakimim daxin icine tatli badem hint susam ve karisik bakim yagi ekledim bunu diplere boylara ise hindistan cevizi yağı uyguladim

Yararsın, uzun uzun saç olsun :KK50:

Yapmayanları seziyoruz, hissediyoruz; ensenizdeyiz bayanlar :sinirli::KK48:
Sanki Bibibella Bibibella kaytarıyor gibi :sinirli::KK53:

Bibi daha iyileşmedi ama, o yüzden ona biraz daha zaman verdik :KK52: Diğer arkadaşların kaytardığı zaten takım seçmemelerinden bile belli... Bin kere söyledim hangi takımı seçtiyseniz beni etiketleyip bildirin diye.

Yoo hafta içi yapıcam ya daha zamanım gelmedi :KK53:

Sen bir iyileş önce, bir de zorlama kolunu.

Kuzum sen haftada 4 gün yapıyosun yaaaa :) biz 3 ondandır

:KK48:

1 hafta 3 bir hafta 4 kiz :)))

Galiba benim de öyle olacak bu gidişle...:olamaz:

Muhakkak içerikteki bir madde seni bu hale getiriyordur. Dikkatli olmakta yarar var.

Teşekkür ederim kuzum.

Bence yanlış düşünmüyorsun, 19 kişiden bakım yapanlar belli... Yoklama almadığımı sanıyorlar ama, bir hafta daha bu şekilde devam ederse durumu idareye bildireceğim Öğretmen Hanım. :KK48:

Zaten yapanlar belli :KK48:

Yararsın, uzun uzun saç olsun :KK50:

Bibi daha iyileşmedi ama, o yüzden ona biraz daha zaman verdik :KK52: Diğer arkadaşların kaytardığı zaten takım seçmemelerinden bile belli... Bin kere söyledim hangi takımı seçtiyseniz beni etiketleyip bildirin diye.

Sen bir iyileş önce, bir de zorlama kolunu.

:KK48:

Galiba benim de öyle olacak bu gidişle...:olamaz:
Artık geçti sayılır dün saçımı bile boyadım :KK73:

Geldim ben. Cumartesi bakım günümdü yapmadım ama perşembe günü telafisi olarak erken yaptım ;)
Proteinli şampuanı bende yanlış almışım dün yıkanırken fark ettim. Yumuşaklık falan yazınca benim tek derdim de saçlarımın çalı hali olunca atladım demek ki :D Kokusu beni tüketiyor resmen. Onun dışında olumlu etkisini hissetmedim. Olumsuz da hissetmedim. Kullandığım her şampuandan farksız. Bitirene kadar devam.

Ben bugünki bakımı ya mecburen gece sürüp uyuyacağım yada akşam yapıp gece yıkayacağım:) ya daaaa yarına sarkacak bilemedim

Geldim ben. Cumartesi bakım günümdü yapmadım ama perşembe günü telafisi olarak erken yaptım :KK66:
Proteinli şampuanı bende yanlış almışım dün yıkanırken fark ettim. Yumuşaklık falan yazınca benim tek derdim de saçlarımın çalı hali olunca atladım demek ki :KK70: Kokusu beni tüketiyor resmen. Onun dışında olumlu etkisini hissetmedim. Olumsuz da hissetmedim. Kullandığım her şampuandan farksız. Bitirene kadar devam.

Olumsuz etkisi olmadığı sürece bence sıkıntı yok. Yani bu ürünler her saç tipine göre değişik sonuç veriyor malum, ben dökülme karşıtı olan proteinliyi kullanıyorum ama bir bakmışsın ki benim çok memnun kaldığım üründen sen nefret etmişsin, olabiliyor bunlar.

Ben bugünki bakımı ya mecburen gece sürüp uyuyacağım yada akşam yapıp gece yıkayacağım:) ya daaaa yarına sarkacak bilemedim

Dur bakalım ne olacak :KK48:

Back