- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi KilicBaligi
Himalaya dökülme karşıtı olanı alacağıma yanlışlıkla proteinli yumuşak ve parlak etkili olanı almışım , yeşil kapaklı olan
Verdiği parlaklık inanılmaz , yumuşaklıkta öyle ve yıkarken , tararken normalde çok dökülür saçlarım ki tangle teezer tarak kullanırım .
Fakat bu şampuanla yıkarken zamankinden çok daha az döküldü saçlarım inanamadım . Bende az biraz kaşıntı yaptı sanki , saçlarım bir süre sonra alışır mı acaba devam etmeli miyim yoksa bıraksam mı bilemedim ya da gidip diğerini mi alıp deniyim bugün![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
Bu arada alırken içeriğe bakmadım , saçlarımın çok parladığını görünce bakmak aklıma geldi , zaten o zaman farkettim yanlış çeşit aldığımı . Bu arada içeriğinde silikon varmış . Silikonun bitkiseli var mı ? Yüzde yüz bitkisel içerik diyor kutuda , anlamadım ...
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Fakat bu şampuanla yıkarken zamankinden çok daha az döküldü saçlarım inanamadım . Bende az biraz kaşıntı yaptı sanki , saçlarım bir süre sonra alışır mı acaba devam etmeli miyim yoksa bıraksam mı bilemedim ya da gidip diğerini mi alıp deniyim bugün
![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
Bu arada alırken içeriğe bakmadım , saçlarımın çok parladığını görünce bakmak aklıma geldi , zaten o zaman farkettim yanlış çeşit aldığımı . Bu arada içeriğinde silikon varmış . Silikonun bitkiseli var mı ? Yüzde yüz bitkisel içerik diyor kutuda , anlamadım ...