Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Saç duamız;

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin:nazar::nazar::nazar:

Buyrun bu da saç duamız :KK48: Zamanında bunu brezilya fönü topiğimiz için yazmıştım, buraya da ekleyeyim dedim :halay:

Bugün benim bakım iptal, ama yarın yapacağım. Bugünlük bir kayma oldu çünkü eve şimdi girdim, 1-2 saatten fazla tutmak istiyorum saçımda.

Bu arada Pureology işi tamam :KK66: Gelsin diye beklemek kaldı.
Turuncumsu Turuncumsu 'nin bütün pazarlama tekniklerine rağmen, bana da kaldı çok şükür :KK70:
Yaa demi ama prim alıyomuş gibi yaydım valla:) hatta yetmedi telefondan ulaştım :) beni görmeli sachane ve buna rağmen kendim alıp koymadım :KK70:

bunu kutlamamiz gerekk :KK50:

başarılarımızin devami olur inşaAllah :spor::spor:

yanlız şu hardal neden benim kafamda hiç yanma hissi oluşturmuyor son bj aydır yapmamistim. acaba yenilesem mi harsali bilemedim :KK64::KK64:
benimki de yakmıyor. KilicBaligi KilicBaligi hatta sevdabuzer sevdabuzer ile de görüştük attı bana kendi kullandığını aynııı benimkide dışı siyah :) ama yakmiiyüürr :)

Saç duamız;

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Buyrun bu da saç duamız :KK48: Zamanında bunu brezilya fönü topiğimiz için yazmıştım, buraya da ekleyeyim dedim :halay:
Bunu her bakımdan önce okuyoruz galibaa :KK70: Aman kızlar es geçmeyelim. Özellikle şu tutmayan saç boyaları kısmına for verdim :D :D

Canim bu hafta kizim hastaydi 3 fece atesle ugrastik o yuzden hic bisey yapamadim. Geceleri ates nobeti tuttum. Burun tikanmasi oksuruk hapsuruk hepsi bizde dun biraz daha iyiydi en azindan atesi yukselmedi bugun cok daha iyiyiz tamamen bir atlatalim sonra komple.10 000 bakimina girecegim
Hay allah, çok geçmiş olsun canım. Hava tam da hastalık mevsimi :KK43:

Yaa demi ama prim alıyomuş gibi yaydım valla:) hatta yetmedi telefondan ulaştım :) beni görmeli sachane ve buna rağmen kendim alıp koymadım :KK70:

benimki de yakmıyor. KilicBaligi KilicBaligi hatta sevdabuzer sevdabuzer ile de görüştük attı bana kendi kullandığını aynııı benimkide dışı siyah :) ama yakmiiyüürr :)

Bunu her bakımdan önce okuyoruz galibaa :KK70: Aman kızlar es geçmeyelim. Özellikle şu tutmayan saç boyaları kısmına for verdim :KK70: :KK70:

Hahahahaha

Benim Hardalın da skt geçmiş gibi :KK48:

Hay allah, çok geçmiş olsun canım. Hava tam da hastalık mevsimi :KK43:
Sagol canim hic sorma once ben hastalandim cocuga bulasmasin diye hemen anneme goturduk 3 gun annemde kaldi aldigimiz gun hastalandi bosuna dememisler sakinilan goze cop batar diye. 3 gun yavrumdan ayri kaldigimami uzuleyim o kadar korumama ragmen hastalanmasina mi bilemedim.

Sagol canim hic sorma once ben hastalandim cocuga bulasmasin diye hemen anneme goturduk 3 gun annemde kaldi aldigimiz gun hastalandi bosuna dememisler sakinilan goze cop batar diye. 3 gun yavrumdan ayri kaldigimami uzuleyim o kadar korumama ragmen hastalanmasina mi bilemedim.
Feci olmuş, üzüldüm... Bol bol çinko içeren gıdalar tüketin bu ara, bağışıklık sisteminizi güçlendirsin.

Allah senden de razı olsun canım.

Bu kadar sıkıntı yapma kendine, sıkıldıkça egzama azıyor çünkü kendimden biliyorum. Ha sıkılmıyor muyum, evet çok ciddi sıkıntılarım var ama deliliğe vurdum artık, sen de öyle yap :KK54:

Aynı fikirdeyim.
Sağol canım benim inşallah bir gün bende öyle deliliğe vururum şu doktora gideyim hayırlısı ile dediğin gibi yaparım zaten o konuda asla şaşmam 1 ay sonra sana da yazarım

Selam kizlar. Dun bakim yapamadim fena hastayim. Bugun raporluyum evdeyim. Sadece hindistan cevizi surebilecegim,daxa gozum kesmiyor

Canim bu hafta kizim hastaydi 3 fece atesle ugrastik o yuzden hic bisey yapamadim. Geceleri ates nobeti tuttum. Burun tikanmasi oksuruk hapsuruk hepsi bizde dun biraz daha iyiydi en azindan atesi yukselmedi bugun cok daha iyiyiz tamamen bir atlatalim sonra komple.10 000 bakimina girecegim
Gecmis olsun acil sifalar diliyorum

Saç duamız;

Allahım,
saçlarıma zeval verme

Aminnnnnn :KK70::KK70:

Bakim gunu
Dax karisik bakım yagı tatli badem hint yaglarini karıştırarak diplere
boylara ise hindistan cevizi yagi uyguladim

Kızlar, Dax'ı arındırmak için ben limonlu Otacı'dan çok memnundum, belki hatırlarsınız. En son üzerinde arındırıcı yazan şampuanından aldım. Hiç memnun değilim :( Hem arındırmıyor, hem de öbek değil ama kaşıyınca dökülen kepekten yaptı. Ki ben çok güzel durularım saçımı, sıcak suyla yıkamam vs. Olur da eski yazıma denk gelirseniz, Otacı limonlu olan olacak; arındırıcının bendeki etkileri belki sizde de olur çünkü.

Selam kizlar. Dun bakim yapamadim fena hastayim. Bugun raporluyum evdeyim. Sadece hindistan cevizi surebilecegim,daxa gozum kesmiyor

Geçmiş olsun canım, sen bir iyileş devam edersin bakımlara sıkma canını.

:nazar:

Bakim gunu
Dax karisik bakım yagı tatli badem hint yaglarini karıştırarak diplere
boylara ise hindistan cevizi yagi uyguladim

Benim bu günkü bakımı dax+ karışık bakım yağı olacak azzz sonraaaaa

Back