Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
bak yaa. yanlış anlaşılma var galiba aslında açık açıkta yazdım ama korktuğum hep başıma gelir zaten, kılıç markayı yermedi ki o markaya has kötülemesi yok rahatlığı yok yani kızcağızın markaya karşı. ben sevmiyorum kızlar BEN :)
Kılıçta evet ucuz olduğu için ve pureology ye kıyamadığı için genelde arındırmak amaçlı o şampuanı kullanıyor, yani size sadece arındırmak için bu şampuanı kullanın da demiyor öyle bir diretmesi yok KilicBaligi KilicBaligi . o öyle kullanıyor sadece...
siz günlük hayatta kullanabilirsiniz belki iyi gelecek.
şuanda olay düzeldi mi

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim ve Turuncumsu Turuncumsu

Kızlar birde biz himalayayı sadece yağı arındırmak için kullanacağız diye kılıç o kadar rahat davranmıştır hem proteinli iyi demişti sankim :) Yalnız nasıl küççüük bi yerdeysek watsons daha bu yıl geldi :KK70:. Benimde ekstra arındırıcım yok pureologymi heba etmeyeyim dedim gittim ama himalaya yokmuş ablama sipariş ettim o alıp getirmezse başka birşey alacağım artık.
Gene orda,watsons varmis ben onu bulmak icin 150 km uol gitmem lazim :KK70::KK70:

bak yaa. yanlış anlaşılma var galiba aslında açık açıkta yazdım ama korktuğum hep başıma gelir zaten, kılıç markayı yermedi ki o markaya has kötülemesi yok rahatlığı yok yani kızcağızın markaya karşı. ben sevmiyorum kızlar BEN :)
Kılıçta evet ucuz olduğu için ve pureology ye kıyamadığı için genelde arındırmak amaçlı o şampuanı kullanıyor, yani size sadece arındırmak için bu şampuanı kullanın da demiyor öyle bir diretmesi yok KilicBaligi KilicBaligi . o öyle kullanıyor sadece...
şuanda olay düzeldi mi

Tamamdır iyice darladım kusura bakma şimdi içim rahatladı .

Tamamdır iyice darladım kusura bakma şimdi içim rahatladı .

sakin ol birşey yok daralacak :) bana göre o market şampuanlarından bin kat iyi sls yok yahu. :)
kullan yani, kepek yaptı diyorum ama ben şampuana yordum belki çok daha başka birşey var bilmediğim.
panik yok :)

şuanda olay düzeldi mi

Kuzum bende şey için dedim pureologym varya ona bakaraktan arındırıcı olarak kullanayım dedim :) keza bu zamana kadar pure ile arındırmaya çalışıyordum.

Gene orda,watsons varmis ben onu bulmak icin 150 km uol gitmem lazim :KK70::KK70:
Hadi canımmm kötünün kötüsü diyosun :D

Oyy kuzum nolduki ben 5 saat bekletebildim yikadim bu arada orofluidonun kremide geldi denedim dünkü etkiye bakarsam aşık olcam gibi birkac sefer daha kullanayim da yorumlari o vakit yazarim

Beklemedeyiz :rapci:

bugün benim de bakım günü, dax ve hindistancevizi yağı kullanmaca.
bir ara fırsat bulduğumda da resim çekip atacağım.
zira bir aydır zaten dax düzenli kullanıyordum ama bana pek de uzamış gibi gelmiyor. en azından foto olursa takip ederim.

Şİfa olsun, bazen saç uzamakta inat ediyor ama bakımlara rağmen uzamıyorsa büyük ihtimalle yeni saç teli üretmeye eğilmiştir köklerin.

Günaydın.
Dün ki gliserin maceramdan sonra bugün saçlarımda hiç fark yok. :KK70: ıslak saça sürülen gliserin yumuşacık yapacak diye ummuştum :KK70: Yanlış yolmuş gerçi:KK70:
Sabah kan verdim. Saçım için ne eksik ne gedik bakılsın. Demirim yıllardır düşük ama bunun kuruluk ta etkisi yoktur sanırım.

Haydi bakalım.

Kizlar bende takimlarin disinda grupta dglm ama bnde basladm bakima sali gunu yaptim hindistan cvzi ve dax

Olsun, sen yine yazmaya devam et.

Günaydın kızlar:KK200:
KilicBaligi KilicBaligi yağı saçtan arındırmak için şampuan ve yüzü makyajdan/kirden arındırmak için köpük önermiştin; onların tam adını yazabilir misin birer tane edineyim. Markası himalayaydı ama çok çeşit var,yanlış almayayım.

Bir de annem ve kardeşim market şampuanı kullanıyor onlara da bundan alacağım,saç tipleri normal; kurutmaz değil mi?
Aynı şekilde benim de cilt tipim normal:KK45:Çok kuru veya çok yağlı değil,sivilce vb.sorun yok sadece arındırsın istiyorum.O köpük yan etki yapar mı?

Himalaya'nın proteinli dökülme karşıtı şampuanından ben memnunum, temizleme köpüğü de aynı şekilde severek kullandığım bür ürün. Hayır yan etki yapmaz.

benim gözüme ilk takılan milkshake nin köpüğü :) 36 tl ye almıştım 19 tl şuan :)
benim için büyüüüük indirim :KK66:

Gerçekten öyle.

işte bu da benim zavallı saçlarım,
inşallah uzadığını da görürüm :)

Saçların vahim durumda değil, zavallı hiç değil. Bu kadar acımasız olma.

Himalaya dökülme karşıtı proteinli demişti makyaj temizleyiciyi hatırlamadım

O da Himalaya'nın köpük temizleyicisi.

Gayet sağlıklı duruyor bence

Ay bahsettiğin şampuan himalaya mı ?

:KK48:

evet canım. yorumumdan etkilenme kullanıyorsan kullan herkeste aynı etki olmuyor :) ben sevmiyorum o şampuanı ama zorda kalınca sls yok diye kullanıyorum. kepeklendim hayatımda ilk defa.
mesela bak @elifd_34 alfaparf kullanmış ve saçları ne hoş duruyor, bense aksine hiç hiççç sevmem alfaparfı. Düzleştirme namına işe yaramadığı gibi bakım yaptığı konusunda endişelerim var :)))
sen kullan yani, bünyeler farklı tepkiler de farklı olur :KK66:

kılıç der ya hep işe yaramıyorsa atmayın elbet kullanılacak bir yer bulunur diye, o hesap. Yoksa kızcağız şampuanı kötülemiyor asla, bu anlaşılmasın hemmmen düzeltivereyim :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi kendi sevmediğini kimseye önermez

Ben severek kullanıyorum Himalaya'yı yalnız parlaklık ve yumuşaklık için olanı rezaletti.

Kızlar birde biz himalayayı sadece yağı arındırmak için kullanacağız diye kılıç o kadar rahat davranmıştır hem proteinli iyi demişti sankim :) Yalnız nasıl küççüük bi yerdeysek watsons daha bu yıl geldi :KK70:. Benimde ekstra arındırıcım yok pureologymi heba etmeyeyim dedim gittim ama himalaya yokmuş ablama sipariş ettim o alıp getirmezse başka birşey alacağım artık.

İnşallah bulur ablan. Yani sülfatlı şampuan kullanmaktansa bütçe ayıramayack arkadaşlar için Himalaya şans verilebilecek bir şampuan.

arındırma dışı da onu kullanacaktım ben :/ arındırma dışı da ayrı bişey mi almalıyım? kılııııç yetiş dardayım :KK70:

Eğer memnun kalırsan bence devam edebilirsin.

şuanda olay düzeldi mi

Aynen, Pureology'e kıyamadığım için ben arındırmak için Himalaya kullanıyorum ama başım sıkıştığında pekala günlük olarak kullanabilirim.

sakin ol birşey yok daralacak :) bana göre o market şampuanlarından bin kat iyi sls yok yahu. :)
kullan yani, kepek yaptı diyorum ama ben şampuana yordum belki çok daha başka birşey var bilmediğim.
panik yok :)

Her şampuan herkese iyi gelecek diye bir şey yok bunu biliyoruz, Bonacure acil kurtarma şampuanı da benim kafamda dei kepek yapmıştı mesela, annemi hele hiç görmeyin.

Kuzum bende şey için dedim pureologym varya ona bakaraktan arındırıcı olarak kullanayım dedim :) keza bu zamana kadar pure ile arındırmaya çalışıyordum.

Hadi canımmm kötünün kötüsü diyosun :KK70:

Yani ben şimdiye kadar 3 şişe bitirdim Himalaya'dan, kullanılamayack durumda olsa zaten ben kullanmam.

İtiraf ediyorum dün eve çok geç geldigim için birkez daha yağ ile uyumayı göze alamadigindan bakımımı yapmamıştım. Bugün eve girer girmez ilk işim yağları sürmek oldu. Bu grup güzel oldu, çok tatlı oldu. :süslü:
sorumluluk hissediyoruz demi :) demek ki amaca ulaşıyoruz :)

İtiraf ediyorum dün eve çok geç geldigim için birkez daha yağ ile uyumayı göze alamadigindan bakımımı yapmamıştım. Bugün eve girer girmez ilk işim yağları sürmek oldu. Bu grup güzel oldu, çok tatlı oldu. :süslü:

:sampiyon: Ne iyi yapmışsın

sorumluluk hissediyoruz demi :) demek ki amaca ulaşıyoruz :)

Hatta yakında sorumluluğu geçip iş vicdan azabı boyutuna ulaşacak haha :confused:

:sampiyon: Ne iyi yapmışsın

Hatta yakında sorumluluğu geçip iş vicdan azabı boyutuna ulaşacak haha :confused:

itiraf ediyorum bi aydır bakımları sarkita sarkita yapiyordum. grup kurulduğundan beri vicdan yapmamak için herşeyimi bakıma göre ayarlamaya başladım :skandal:

saçlar sayende uzicakk kılıçbaligiii :KK19:

Dün gece dax ve hindistan cevizini sürdüm. Bu sabah da yıkadım ama çok ilginç bişey oldu. Belki hadi ordan diyeceksiniz ama 10 TLlik Himalaya şampuan,benim saçımı pureologyden de davinesten de daha yumuşak,daha uysal,daha düz yaptı:KK57:

Günaydın.
Cumartesi bakım yapamayacağım için dün akşam yaptım.
Himalaya yıkarken çok ffena kokuyor diye baygınlık geçirecektim. Köpüğü arındırınca saçımı kokladım güzel koku bırakmış. Saçıma etkisini bilmiyorum. Bu akşam anlayacağım.
Saçımın havluyla ıslaklığını aldıktan sonra selective ammino keratini bolca sürdüm. Taradım. Ilık havluya sardım. Yatcağım vakit baktım saçım hala nemli durulayasım gelmedi sabah durularım dedim. Yastığa havlu serdim uyudum.
Sabah işe geç kalmış bi şekilde uyandım. Aynaya baktım. Panik içindeyim saçımı da yıkamam gerekcek düşünceleriyle.
Ama saçımda yağlı bir görüntü yok:D
Selective sürülmüş hali ile saçlar biraz sert duruyor evet ama yağlı görünmüyor kesinlikle. Ördüm gayet normal duruyor saçlarım işe böyle geldim :D
Utanmalıyım sanırım kendimden.
saçıma dokunuyorum hala yağ yok.
Selective de baya bol sürdüm halbuki.
Benim saçlarım ciddi sıkıntılı sanırım:D
Aşırı muz kokusu dışında gayet normal gözüküyorum.
Akşam eve geçince yıkayacağım artık o zaman selective nin de himalayanında etkisini anlamış olacağım.
Şimdi yine soruyorum sayın yetkililer. Ben dün akşam da hatalı bir işlem mi yapmış oldum?

Günaydın.
Cumartesi bakım yapamayacağım için dün akşam yaptım.
Himalaya yıkarken çok ffena kokuyor diye baygınlık geçirecektim. Köpüğü arındırınca saçımı kokladım güzel koku bırakmış. Saçıma etkisini bilmiyorum. Bu akşam anlayacağım.
Saçımın havluyla ıslaklığını aldıktan sonra selective ammino keratini bolca sürdüm. Taradım. Ilık havluya sardım. Yatcağım vakit baktım saçım hala nemli durulayasım gelmedi sabah durularım dedim. Yastığa havlu serdim uyudum.
Sabah işe geç kalmış bi şekilde uyandım. Aynaya baktım. Panik içindeyim saçımı da yıkamam gerekcek düşünceleriyle.
Ama saçımda yağlı bir görüntü yok:KK70:
Selective sürülmüş hali ile saçlar biraz sert duruyor evet ama yağlı görünmüyor kesinlikle. Ördüm gayet normal duruyor saçlarım işe böyle geldim :KK70:
Utanmalıyım sanırım kendimden.
saçıma dokunuyorum hala yağ yok.
Selective de baya bol sürdüm halbuki.
Benim saçlarım ciddi sıkıntılı sanırım:KK70:
Aşırı muz kokusu dışında gayet normal gözüküyorum.
Akşam eve geçince yıkayacağım artık o zaman selective nin de himalayanında etkisini anlamış olacağım.
Şimdi yine soruyorum sayın yetkililer. Ben dün akşam da hatalı bir işlem mi yapmış oldum?
Yaptığın işlem yanlış değil ama toplam kaç saat durmuş olacak saçında ? Bence maksimum 8 saat kalmalı saçında. Durulanan her maske için geçerli bu.
Hem tatlım ayrıca Selective yağ maskesi değil ki yağlı bir his bırakmaması normal. Diplerine sürme bu maskeyi ve iyi durula (şampuansız)
Bi de sen de benim gibi bol bol sürme kızzz hemen bitiverdi benimki :işsiz:
O muz kokusunu çok seviyorum....

Yaptığın işlem yanlış değil ama toplam kaç saat durmuş olacak saçında ? Bence maksimum 8 saat kalmalı saçında. Durulanan her maske için geçerli bu.
Hem tatlım ayrıca Selective yağ maskesi değil ki yağlı bir his bırakmaması normal. Şu anki sertliğinden de yıkayınca eser kalmayacak.
Diplerine sürme bu maskeyi ve iyi durula (şampuansız)

Hem tatlım ayrıca Selective yağ maskesi değil ki yağlı bir his bırakmaması normal. Diplerine sürme bu maskeyi ve iyi durula (şampuansız)

Kendi yazımdan alıntı yaptım ahshaha SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim :-):-)
Bi de şu anki sertliğinden yıkayınca eser kalmayacak diyecektim

Niyetim 7-8 saat tutmaktı ama işte planladığım gibi olmadı bakalım akşamı iple çekeceğim. Birdaha böyle uzun tutmam. Akşam yıkayana kadar 21 saat falan olmuş olacak :D

Back