Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
bugün benim de bakım günü, dax ve hindistancevizi yağı kullanmaca.
bir ara fırsat bulduğumda da resim çekip atacağım.
zira bir aydır zaten dax düzenli kullanıyordum ama bana pek de uzamış gibi gelmiyor. en azından foto olursa takip ederim.

Günaydın.
Dün ki gliserin maceramdan sonra bugün saçlarımda hiç fark yok. :D ıslak saça sürülen gliserin yumuşacık yapacak diye ummuştum :D Yanlış yolmuş gerçi:D
Sabah kan verdim. Saçım için ne eksik ne gedik bakılsın. Demirim yıllardır düşük ama bunun kuruluk ta etkisi yoktur sanırım.

Kizlar bende takimlarin disinda grupta dglm ama bnde basladm bakima sali gunu yaptim hindistan cvzi ve dax

Günaydın kızlar:KK200:
KilicBaligi KilicBaligi yağı saçtan arındırmak için şampuan ve yüzü makyajdan/kirden arındırmak için köpük önermiştin; onların tam adını yazabilir misin birer tane edineyim. Markası himalayaydı ama çok çeşit var,yanlış almayayım.

Bir de annem ve kardeşim market şampuanı kullanıyor onlara da bundan alacağım,saç tipleri normal; kurutmaz değil mi?
Aynı şekilde benim de cilt tipim normal:KK45:Çok kuru veya çok yağlı değil,sivilce vb.sorun yok sadece arındırsın istiyorum.O köpük yan etki yapar mı?

Sağol Canım. :) Şimdi baktım ama bana indirimli gibi gelmedi,sanki fiyatlar aynı gibi hatta kargo parası eklenince fazla gibi:110:
benim gözüme ilk takılan milkshake nin köpüğü :) 36 tl ye almıştım 19 tl şuan :)
benim için büyüüüük indirim ;)

işte bu da benim zavallı saçlarım,
inşallah uzadığını da görürüm :)

Eklentiler

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 61
KilicBaligi KilicBaligi yağı saçtan arındırmak için şampuan ve yüzü makyajdan/kirden arındırmak için köpük önermiştin; onların tam adını yazabilir misin birer tane edineyim. Markası himalayaydı ama çok çeşit var,yanlış almayayım.

Bir de annem ve kardeşim market şampuanı kullanıyor onlara da bundan alacağım,saç tipleri normal; kurutmaz değil mi?
Aynı şekilde benim de cilt tipim normal:KK45:Çok kuru veya çok yağlı değil,sivilce vb.sorun yok sadece arındırsın istiyorum.O köpük yan etki yapar mı?
Himalaya dökülme karşıtı proteinli demişti makyaj temizleyiciyi hatırlamadım

yan etki yapacağını sanmıyorum ben de kullanıyorum canım hem jelini hem köpüğünü, köpüğünün kullanımı ayrıca daha kolay. neden her ikisini kullanıyorsun ohalde diye soracak olursan eğer, doğal süngerim var yuvarlak ped şeklinde, jelini banyoda üzerine sürüp yüzüme peeling etkisi yapıyorum. bunu köpükle yapmak olmuyor hemen akıp gidiyor.
rahatlıkla kullanabilirsin kuruluk asla yapmadı bende.

şampuana gelince, zorda olduğum zaman zorla kullanıyorum :P kılıcın dediği gibi yeri geliyor kazak yıkıyorum :P:p

niye zavallı olsun iyi görünüyor ki.
hiç sağlıksız görünmüyor, sen bu bakımları düzenli yaptığın sürece nem de kazanacak oh misss

tabii haksızlık etmeyeyim çok kötü değiller, sadece uzama kısmında zavallılar :)
ayrıca saçımda 5 aylık alfaparf var, ondan fönsüz böyle düz ve sakin gözüküyorlar :KK49::KK49:

işte bu da benim zavallı saçlarım,
inşallah uzadığını da görürüm :)
Gayet sağlıklı duruyor bence

yan etki yapacağını sanmıyorum ben de kullanıyorum canım hem jelini hem köpüğünü, köpüğünün kullanımı ayrıca daha kolay. neden her ikisini kullanıyorsun ohalde diye soracak olursan eğer, doğal süngerim var yuvarlak ped şeklinde, jelini banyoda üzerine sürüp yüzüme peeling etkisi yapıyorum. bunu köpükle yapmak olmuyor hemen akıp gidiyor.
rahatlıkla kullanabilirsin kuruluk asla yapmadı bende.

şampuana gelince, zorda olduğum zaman zorla kullanıyorum :p kılıcın dediği gibi yeri geliyor kazak yıkıyorum :p:p
Ay bahsettiğin şampuan himalaya mı ?

Gayet sağlıklı duruyor bence

Ay bahsettiğin şampuan himalaya mı ?
evet canım. yorumumdan etkilenme kullanıyorsan kullan herkeste aynı etki olmuyor :) ben sevmiyorum o şampuanı ama zorda kalınca sls yok diye kullanıyorum. kepeklendim hayatımda ilk defa.
mesela bak T trinity34 alfaparf kullanmış ve saçları ne hoş duruyor, bense aksine hiç hiççç sevmem alfaparfı. Düzleştirme namına işe yaramadığı gibi bakım yaptığı konusunda endişelerim var :)))
sen kullan yani, bünyeler farklı tepkiler de farklı olur :KK66:

kılıç der ya hep işe yaramıyorsa atmayın elbet kullanılacak bir yer bulunur diye, o hesap. Yoksa kızcağız şampuanı kötülemiyor asla, bu anlaşılmasın hemmmen düzeltivereyim :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi kendi sevmediğini kimseye önermez

evet canım. yorumumdan etkilenme kullanıyorsan kullan herkeste aynı etki olmuyor :) ben sevmiyorum o şampuanı ama zorda kalınca sls yok diye kullanıyorum. kepeklendim hayatımda ilk defa.
mesela bak T trinity34 alfaparf kullanmış ve saçları ne hoş duruyor, bense aksine hiç hiççç sevmem alfaparfı. Düzleştirme namına işe yaramadığı gibi bakım yaptığı konusunda endişelerim var :)))
sen kullan yani, bünyeler farklı tepkiler de farklı olur :KK66:

kılıç der ya hep işe yaramıyorsa atmayın elbet kullanılacak bir yer bulunur diye, o hesap. Yoksa kızcağız şampuanı kötülemiyor asla, bu anlaşılmasın hemmmen düzeltivereyim :KK66:

KilicBaligi KilicBaligi kendi sevmediğini kimseye önermez

Uzun uzun anlattırdım yordum seni kusura bakma. Bu akşam ilk defa deneyeceğim bende. Bakalım inş ben memnun kalırım.

Uzun uzun anlattırdım yordum seni kusura bakma. Bu akşam ilk defa deneyeceğim bende. Bakalım inş ben memnun kalırım.

Aynen alfaparf'ı 3 kere uyguladım, oldukça memnunum hem bakımı hem düzlüğü hem kokusuzluğu hem beklemeden yıkanması .
olumsuz yorumlara bakmadan iyi markalara bazen şans vermek gerekiyor :KK59:

Kızlar birde biz himalayayı sadece yağı arındırmak için kullanacağız diye kılıç o kadar rahat davranmıştır hem proteinli iyi demişti sankim :) Yalnız nasıl küççüük bi yerdeysek watsons daha bu yıl geldi :D. Benimde ekstra arındırıcım yok pureologymi heba etmeyeyim dedim gittim ama himalaya yokmuş ablama sipariş ettim o alıp getirmezse başka birşey alacağım artık.

arındırma dışı da onu kullanacaktım ben :/ arındırma dışı da ayrı bişey mi almalıyım? kılııııç yetiş dardayım :D

Back