- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- Konu Sahibi KilicBaligi
yaaa kılıç msjını yeni gördüm bende iyi bişey yaptım diye kafamda gliresine bulanmış saçlarımla oturuyorum gidip durulayım bari
Hiç ettim yine bakım günü nü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberiye otu koku bırakıyormu canim ben birkac ay once durulama suyu amacli aldim kullanmadim amaBakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.
Yok stressli değilim belkide öyleyim bilmiyorum ama eskiden gelen alışkanlık eskiye nazaran ağzıma götürmuyorum elimi hele dışarda asla evde bazen işte ama oda yetiyor hemen köşesinden kırıyorum
Kız o ne alintı öyle KilicBaligi
KilicBaligi peki, bekleyeyim
Bu arada biz hangi maske vs. inceleyecektik? Yoksa incelendi de ben mi kaçırdım?
Benim bugün dışarıda biraz işlerim var.Bu yüzden bakımı mı ilerleyen saatlerde de olsa yapacağım.
Sağol canım az uçlarında kuruluk var oda onuda halledicez inşallah
Sadece taranmış çekilmiş hali fön falan çekilse parlar hoş ben nerdeyse hiç birşey yapmıyorum saçıma hep derim saçin güzel olsun istersen hiç birşey yapmicaksın
KilicBaligi ben cuma günü yapcam hardalı
bende Cumaya yaparım canım 7 gibi evde oluyorum yaparım 40 dk beklerim.
Evet KilicBaligi resmen 2 hafta oldu sipariş edeli ürünü gönderdim beyfendi daha zahmet etmemiş kargoya vermeye site üzerinden isyanı bastım da numarasını verdi aradım adres verinde bugün ürünü çıkartalım diyor. Birde dövecek gibi konuşmasa iyiydi. Bir daha da o satıcıdan aslaaaaa!!!
KilicBaligi ya seviyorum seni bee :)))
Sigir iligi kuru nasil bisey canim? Pis kokmuyor dimi Yeni saç olusumu mu sagliyor?
evet canım yenı saç oluşumunu desteklıyor kılıç gelınce anlatır detaylı
Bakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.
yaaa kılıç msjını yeni gördüm bende iyi bişey yaptım diye kafamda gliresine bulanmış saçlarımla oturuyorum gidip durulayım bari
Can'ım tarçınla biberiye mükemmel oluyor.Sadece biberiyede kullandım o kurutuyor.Ama beraber yumuşacık yapıyor saçı.Bana arkadaşım 1 poşet biberiyeyi Muğla'dan getirmişti.Bende saça faydasını okuyunca böyle değerlendireyim dedim.Kokusu yok canım sende bir dene istersen.Biberiye otu koku bırakıyormu canim ben birkac ay once durulama suyu amacli aldim kullanmadim ama
Ben henüz takımlara yazılmadım ama hafta sonu tahlil yaptırıp sonuçlar çıkınca yazıcam . Bir de ince telli , seyrek , yoğun dökülen saçlarıma nasıl bir bakım uygulamam konusunda öneri beklemekteyimKızlar, takımlara eklemediğim kim kaldı? Unuttuğum varsa bir hatırlatır mısınız?
Ben henüz takımlara yazılmadım ama hafta sonu tahlil yaptırıp sonuçlar çıkınca yazıcam . Bir de ince telli , seyrek , yoğun dökülen saçlarıma nasıl bir bakım uygulamam konusunda öneri beklemekteyim
Şu an da Ersağ kullanıyorum ama forumda okuyunca , bugün Himalaya şampuan . Yatmadan. Onunla yıkıyıcam
Kuzu ben baktimda bugun bi aktara yokmus yarinda 2 tane daha aktar var onlarada bakayim biSorma, benim cevaplarken, senin de okurken beynin dönmüştür
Yapma işte uğraşma tırnaklarınla.
Yok yok kaçırmadın merak etme, yazacağım şimdi... En kokulusunda müthiş tariflerimiz var ama kurban olarak yine önce ben deneyeceğim. Baktım koku dayanılır gibiyse, saç uzatmak isteyenlerin kullanması için paylaşacağız zaten.
Vakit kısıtlı olunca mecburen bakım işi gecikebiliyor, hele kışın daha da zor olacak ama yılmak yok yola devam
Hep söylüyorum, zahmetsiz güzellik olmazzzzzz
O zaman ben de Cumartesi yapacağım ama şu konuştuğumuz mis kokulu arkadaşı bir alayım diyorum bakayım dayanabilecek miyim Yani normalde başkasına çok ağır gelen bemiks kokusu beni rahatsız etmez alışık olduğum için ama bunu bilemedim
Sonra bana yaz kim bu, kara kaplıya yazalım. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.
Me toooooo
Kuzu ben baktimda bugun bi aktara yokmus yarinda 2 tane daha aktar var onlarada bakayim bi
bugün de dax ı uyguladım ancak telefonum bozuldu garantiye verdim o yüzden çok yazamıyorum
Senin de saçların gayet güzel kızEki Görüntüle 1896896 Eki Görüntüle 1896897
Benim saçlar da böyle.Cizgili tisort de giydim,hihihii
Uzatip acicidan yipranan yerleri de kesecegim,o gunler hemen gelsin
Olsun canım kalsin ustume fydali olsunda :))Vallahi benden önce bulursan deneme işini direkt üzerine bırakırım ama haberin olsun
Çok geçmiş olsun canım
Burnumun direği de kırılsa sorun yok diyorsun yani, bravo Sevdam... Bu arada ben daxı hala yıkamadım, sanırım yarına bırakacağım keyifsizim bu gün.Olsun canım kalsin ustume fydali olsunda :))
Aynen. Keyifsizler günüBurnumun direği de kırılsa sorun yok diyorsun yani, bravo Sevdam... Bu arada ben daxı hala yıkamadım, sanırım yarına bırakacağım keyifsizim bu gün.
Oyy kuzum nolduki ben 5 saat bekletebildim yikadim bu arada orofluidonun kremide geldi denedim dünkü etkiye bakarsam aşık olcam gibi birkac sefer daha kullanayim da yorumlari o vakit yazarimBurnumun direği de kırılsa sorun yok diyorsun yani, bravo Sevdam... Bu arada ben daxı hala yıkamadım, sanırım yarına bırakacağım keyifsizim bu gün.
hiiiç moralini bozma benimkide fena kızların saçlarına bakıyorumda maşallah diyorumSenin de saçların gayet güzel kız
Ayyy bakımlı saçlılarmışsınız siz, küstüm ben yarışmıyorum sizle
Benimkini görseniz iki rekat şükür namazı kılarsınız valla
günaydın cağnıımm :)Gunaydin bu,arada kizlar