Hızlı uzaması büyük avantaj bibim
Yani ne kadar beklerse o kadar iyi tabii ama kısıtlı zaman için en az 2-3 diyelim bence.
Helal olsun kız sana
Bu arada baş ağrın dax'tan dolayı değil ama muhtemelen diplerini iyi kurutmadın bu yüzden başın ağrıyor. Eğer yağ bakımı yaparak uyuyacaksanız muhakkak kafanıza bir tülbent, bir bere falan da takın, şimdi kış mevsimi geliyor saç nezlesi falanla uğraşmayalım.
Karışım yağ ve gliserin... Cıss...
Uzar uzar, azıcık sabır canım.
Ahhh ahhh
Sana da yazayım, yağ ile uyuyacaksanız ya ibr tülbent ya bir bere kullanın, yastığınıza da havlu serin. Başınız sıcak kalsın aksi halde bu aprılar katlanarak artacak.
Evet canım, önce himalaya ile arındırma sonra Pure kullanıyorum. Seni gruba ekliyorum.
Dediğim şekilde yapın, ince bir tülbent falan lazım.
Sen de bendensin biliriz.
10 gün ara ve tekrar başlangıç uygundur.
Niye kız, stressli misin?
Biraz geç oldu ama şifa olsun.
Bundan sonraki süreçte günde 1, sabah kahvaltısından yarım saat sonra iç canım.
Gliserini su ile karıştırmak daha mantıklı, ıslak saç veya yağ karışımlarına eklemeyin derim. Gliserin bazı durumlarda beklentinin aksine saçtaki nemi tamamen çekebiliyor. Biraz mesafeli durmakta yarar var.
Doğru şampuan canım, ben zaten proteinli ve kepek karşıtı olanları beğendim. Diğer seçenekleri pek iç açıcı sonuç vermedi.
Az sür, bir ceviz büyüklüğü yeterli.
Şaka yapıyorsun? Bu konuya bir eğilsek mi? Tüketici hakları mahkemesine bildirmek gerek.
Matrix evet çok çok iyi ama arındırmak maksatlı Himalaya iyi seçenek
Cimriliğimden ne yapacağımı şaşırdım kısaca
Olmaz, yaşnız saçlar kuruyup sertleşmeye başladığında artık yıkamak gerek ve bence mevsim itibari ile artık çok uzun saatler bekletmek için iyi bir zaman değil.
Çam terebentin oranı düşük, bir kaç sefer dene istersen, bakalım etkisi nasıl olacak.
Öf bu satıcılarla uğraşmak çok zor. Hatalı gönderdiği maskeyi geri yollamıştın bildiğim kadarı ile, doğrusunu yollamadı mı?
Ya olur mu öyle şey, sen nerden almıştın bu ürünü?
Çok iyi oldu değil mi
Zalımsın Okyanusyaa...
Hardalı ne zaman yapsam acaba
Bir cıss da sana, bu gliserini ıslak saça sürme furyası nereden çıktı? Kesinlikle yapmayın bunu.
Yoğunluk yaşayan arkadaşları zaten mazur görüyoruz, bak 1.5 gündür ben de fierariyim zaten, olacak o kadar.
Yetişemedik ama olsun. Sevdam, protein günlerini de belirtmen gerek... Hatta bana düzenli olarak yazarsan ilk sayfaya da eklerim ben hep.
Cidden öyle.
Beni senelerdir dövüyorsun zaten o saçlarınla.
Yok yahu, sen bakma onun saçlarım kötü dediğine, kötü saç görmemiş o. Sadece biraz ilgi istiyorlar hepsi bu
Ben istiyorum ama vermiyor, zaten annem de vermiyor
Ne zaman kestireceksin peki?
Neye inanrısak oyuz diye boşa demiyorlar
Kök sayısını çoğaltamazsın ama mümkün olduğunca uzun süre büyüme döneminde kalmasını sağlayabilirsin, daha az saç döküldüğü için saçlar daha fazla görünür. Bu yüzden bence sana sığır iliği kürü şart. Sonrasında da koruma aşamasına geçersin.
Kuzum ne ettin
Gitme sana muhtacım