Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordum :KK70::KK70: ama genede uzun :nazar: bu arada ortasi niye kisa canim

Yalnız gözden kaçırdığın bir şey var, Okyanusya'nın saçlar kıvırcık haliyle daha kısa görünüyor :KK48:

kalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))

Saçının bir telini diğerinden ayırmam der noktayı koyarım :KK48:

Bende az yağlanmış ve boyaya ihtiyacı olan saçlarımı eklim bari :KK53:
İlki Flaşlı 2. flaşsız

Eklentiler

• received_10210914628401258.jpeg
    received_10210914628401258.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 63
  • received_10210914627081225.jpeg
    received_10210914627081225.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 59
  • received_10210914628081250.jpeg
    received_10210914628081250.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bir şey sormam lazım, oksidanım bitmiş, sipariş versem şimdi perşembe kargoya verseler büyük ihtimalle sarkacak diğer haftaya. Marketlerde satılan kutu boyalardan alsam diyorum bir seferlik, içlerinde oksidan var ya. 30luk oksidan olması için kaç nolu boya alsam?o_O

Geçen sene gri sevdası yüzünden KilicBaligi KilicBaligi biliyorsun sen :KK12: bayağı uzun olan saçlarımı on kere açmamdan dolayı yıprandı (en azindan bana göre kuaförlere göre çok kötü değildi) bayağı kısa kestirdim :eek:

Oysaki istediğim gri çok da açık değildi neden saçımı o kadar açtım ki bilemiyorum :KK11:

Neyse şimdi bayağı uzadı saçlarım düzeldiler bidahaki yaza kadar iyi uzar diye düşünüyorum hızlı uzayan bir saçım var şükür :KK76:

Hızlı uzaması büyük avantaj bibim :KK200:

Kilicinda dedigi gibi 6_7 saat yeterli azda olabilir okuldan geldigim zamanlarda 5te surup 8_9 arasi yıkıyorum mesela

Yani ne kadar beklerse o kadar iyi tabii ama kısıtlı zaman için en az 2-3 diyelim bence.

Günaydın rapunzeller:KK200::KK200::KK200:

:KK200:

Günaydın kızlar. Benim için bu grupta olmam amacına ulaştı :) Neden derseniz,akşam kızım uyusun diye yanına uzanmıştım uyuya kalmışım.Kalktığımda 00:30-01:00 civarıydı, normalde gözümden uyku aktığı için direk gidip uyurum hiç bir güç alıkoyamaz ama kalkınca kafamdan resmen "Ben bakım yapmayı unuttum!"diye şimşek çaktı:KK45:Hemen gidip sürdüm öyle yattım. Sabah da yıkayıp kurutup işe geldim ama acayip bir baş ağrım var,niye anlayamadım.Bu dax bana yaramamış olabilir mi?:110:

Helal olsun kız sana :KK50:
Bu arada baş ağrın dax'tan dolayı değil ama muhtemelen diplerini iyi kurutmadın bu yüzden başın ağrıyor. Eğer yağ bakımı yaparak uyuyacaksanız muhakkak kafanıza bir tülbent, bir bere falan da takın, şimdi kış mevsimi geliyor saç nezlesi falanla uğraşmayalım.

Zor oldu ama bir önceki msjda eklemeyi başardım resmi KilicBaligi KilicBaligi
:KK9:

Bu ara da dün saçlarıma bir kötülük yaptım sanırım. Karışım yağ içerisine gliserin de koymuştum. Yani emin değilim ama yüksek ihtimalle.
Şimdi o yağ karışımı çöp oldu. Acaba ıslak saça sürmek mantıklı olur mu?

Karışım yağ ve gliserin... Cıss...

bugün benim de dax ve hindistancevizi yağım geliyor. hayırlısı ile akşam bakıma tekrar başlıyorum.
ayrıca kendime purelogy şampuan da aldım.
artık bir zahmet uzasın bu saçlarrr

Uzar uzar, azıcık sabır canım.

Gece gaza geldim yağlar ile uyudum. Daha doğrusu uyuyamadim. Şimdi de başım boynum omzum agriyor ve tutuldum. Abartmamak lazım sanırım. :işsiz::KK33:

Ahhh ahhh
Sana da yazayım, yağ ile uyuyacaksanız ya ibr tülbent ya bir bere kullanın, yastığınıza da havlu serin. Başınız sıcak kalsın aksi halde bu aprılar katlanarak artacak.

KilicBaligi KilicBaligi bu arada bir grup olayı dönmüş ben yine kaçırmışım. bugün başlayacağıma göre ben salı-perşembe-pazar grubunda olacağım.
bir de bu yağları yaptıktan sonra ilk şampuanlamayı himalaya ile, güzel şampuanla 2. yıkamayı mı yapıyorsun KilicBaligi KilicBaligi ?
malum ben de yeni purelogy aldım ziyan olsun istemem..

Evet canım, önce himalaya ile arındırma sonra Pure kullanıyorum. Seni gruba ekliyorum.

yağla uyuyunca bazen öyle olabiliyor ben hiçbir şey anlamıyorum o uykudan :)

Dediğim şekilde yapın, ince bir tülbent falan lazım.

Kızlar ben gündüz pek giremiyorum 3 den 4 den sonra anca gececiyim ben ona göre :KK53:

Sen de bendensin biliriz.:KK8:

Eskidendi o :21::21:
Artık gayet sağlıklı, esnek, kırılmayan haldeler :süslü::süslü::nazar::nazar::nazar:
Solgar calcium magnesium plus zinc kullandım, ara verdim sonra tekrar başlarım.

10 gün ara ve tekrar başlangıç uygundur.

Ben hiç tırnaklarımı uzatamıyorum artık :110: bıraksam uzar ama hepbi koparma dişleme steği var :süslü:

Niye kız, stressli misin?

Evet kızlar diplere dax sürdüm ve yatıyorum sabah çok erken uyanmam lazım :KK15:iyi geceler

Biraz geç oldu ama şifa olsun.

Yok ya 3 tane içmedim, 2 tane sabah akşam.

Bundan sonraki süreçte günde 1, sabah kahvaltısından yarım saat sonra iç canım.

selective ammino keratin aldım. onu süreceğim. Saçlarım böyle değildi. Tarçın kızıldım çokta sağlıklıydı. Sarıya dönmeye karar verdim. Kuaförüm sarıya hemen dönemeyiz koyu kumralla geçeriz dedi. Adım adım boyadı ama adım adım da saçım tükenmiş ben fark edene kadar iş işten geçti. Tabi bu ara da havuz deniz güneş üçlüsü de yanıbaşımdaydı.

Gliresin ıslak saça sürülünce faydalıymış. Kuru saça sürünce nemlendirmek bir yana var olan nemi de yok edip kurutuyormuş. Yağlı karışıma miktar olarak ne kadar kattım bilmiyorum ama kuru saça uyguluyordum sonuçta. Fayda ararken zarar vermeye gerek yok. çöpe gidecek mecbur.

Benim saçım bi kaç yıl önce dökülmekten kedi kuyruğu badar kalmıştı. Küt kestirdim. O dönem keranova ve goldwell şampuanı dönüşümlü kullandım. Yeni saçlarım çıktı gürleşti. Ta ki şu son bir aya kadar sağlıklıydı da.

canım yukarda yazmıştım ama tekrarlayayım.
Saçlarım böyle değildi. Tarçın kızıldım çokta sağlıklıydı. Sarıya dönmeye karar verdim. Kuaförüm sarıya hemen dönemeyiz koyu kumralla geçeriz dedi. Adım adım boyadı ama adım adım da saçım tükenmiş ben fark edene kadar iş işten geçti. Tabi bu ara da havuz deniz güneş üçlüsü de yanıbaşımdaydı.

Brezilya fönü için bütcem yok şu an. Yoksa brezilya fönünden önce keratin yüklemek aklımda.

Gliserini su ile karıştırmak daha mantıklı, ıslak saç veya yağ karışımlarına eklemeyin derim. Gliserin bazı durumlarda beklentinin aksine saçtaki nemi tamamen çekebiliyor. Biraz mesafeli durmakta yarar var.

Himalaya şampuan aldım. proteinli olanı aldım. @kılıç hangisini önermiştin.
Birde otacı alasım çok geldi ama hangisini alayım bilemedim vazgeçtim. Himalayayı aldım.

Doğru şampuan canım, ben zaten proteinli ve kepek karşıtı olanları beğendim. Diğer seçenekleri pek iç açıcı sonuç vermedi.

Üzülme tatlım, düzelecek inşallah saçlarımız. Benimki seninkinden kat kat beter :cry: @N-A-R
Ben de selective amino aldım ve bir kaç kullanımda yarıya indirdim. Benim elimin ayarı yok az süremiyorum bi türlü. Ama gerçekten güzel bi ürün.

Az sür, bir ceviz büyüklüğü yeterli.

Ben Brezilya fönünü bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim canım. Keratin bakımı yapmak istedim davines ürünüyle. 1000 ml e param yetmedi ortaklaşa alacak kimseyi de bulamayınca bi kuaförden 250 ml sipariş verdim. 80 liraya mal oldu kargoyla. Ama o bana davines keratin değil davines saç kremi yolladı. Bi de bu aynısı, sen bilmiyorsun diyor. Sinir oldum. Bi gelirim yok, zorla bi araya getirdiğim para boşu boşuna çöpe gitti, helal etmiyorum. Zaten hep böyle şeyler benim başıma gelir :cry:
KilicBaligi KilicBaligi Görüyo musun başıma geleni :cry:

Şaka yapıyorsun? Bu konuya bir eğilsek mi? Tüketici hakları mahkemesine bildirmek gerek.

Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada

Matrix evet çok çok iyi ama arındırmak maksatlı Himalaya iyi seçenek :KK25: Cimriliğimden ne yapacağımı şaşırdım kısaca :KK72:

Doğru bişey almışım sevindim. Ben aslında sabah saçıma sürüp akşama kadar ya da akşam sürüp sabaha kadar bekleteyim düşüncesindeydim. Abartmış mı olurum?

Olmaz, yaşnız saçlar kuruyup sertleşmeye başladığında artık yıkamak gerek ve bence mevsim itibari ile artık çok uzun saatler bekletmek için iyi bir zaman değil.

Redistin 40 çeşit bakım yağı diye bir karışımı var elimde. Kullanıcı bilgisinde boylara da sürülebileceği yazıyor ama ben risk almamak adına size soruyorum. Süreyim mi boylara da ?
İçerikte ki yağlar şu şekilde:
Papatya Yağı, Sarımsak Yağı, Melisa Yağı, Soya Yağı, Üzerlik Yağı, Biberiye Yağı, Buğday Yağı, Çay Ağacı Yağı, Jojoba Yağı, Avakado Yağı, Nane Yağı, Susam Yağı, Yeşil Çay Tohumu Yağı, Üzüm Çek. Yağı, Aspir Yağı, Haşhaş Yağı, Argan Yağı, Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Ayçiçek Yağı, Aloe Vera Yağı, Keten Tohumu Yağı, Ylang-ylang Yağı, Hint Yağı, Aynısafa Yağı, Ceviz Yağı, Çam Terebentin Yağı, Civanperçemi Yağı, Çörekotu Yağı, Defne Tohumu Yağı, Dulavrat Otu Yağı, Fındık Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Isırgan Otu Tohumu Yağı, Kabak Çek.Yağı, Kanola Yağı, Kantaron Otu, Kayısı Çek. Yağı, Lavanta Yağı, Nar Çekirdeği Yağı.

Çam terebentin oranı düşük, bir kaç sefer dene istersen, bakalım etkisi nasıl olacak.

bende aynen öyle zaten bu ara uyku düzenimde çok bozuk dön dön dön sabaha dahada yorgun uyanıyorum ben :KK43:

kılıç bana matrix totalin bi maskesini söylemişti ama bilmiyorum arkadaşa ne önerir. 2 hafta önce istemiştim gittigidiyordan bi satıcı beni bildiğin rezil etti :KK43: umudu kesip yeni mi sipariş etsem ki

Öf bu satıcılarla uğraşmak çok zor. Hatalı gönderdiği maskeyi geri yollamıştın bildiğim kadarı ile, doğrusunu yollamadı mı?

Ah canım keşke iade edebilsem ama alır mı hiç. Kandırıldım resmen. Paramı gönder yada doğru ürünü gönder dedim. Göndermedi. İnatla bana saç kremini yolladı :cry:
Davines kutusunda canım ve kokusu da davines kremin kokusundan koklamıştım daha önce çok keskin bi koku. Ama hiç kullanmicam, çünkü ben saç kremi kullanmıyorum hiç sevmem :KK42:

Ya olur mu öyle şey, sen nerden almıştın bu ürünü?

oyyyy bura almış başını gitmişşşş :))))
ben cumartesi aranızda olacağım ancak, hayatımın şuandaki temposuna pek alışamadım da.
ilgi yoğun, çok iyi oldu KilicBaligi KilicBaligi bu grup :KK66:

Çok iyi oldu değil mi :KK19:

saçlarımızı ölçüp öyle mi başlayacağız :)) satırlar arasında denk geldim, bence ben bunu yapmayayım :KK70: bunalıma girersiniz vallahi billahi tillahi :KK70::KK70:
zira kısaltmaya çalışırken of bu ne be çok uzun derken..
hava mı attım nedir :))))))))))

Zalımsın Okyanusyaa...

Olsun canim bbizede ilham olur saclarinin uzunlugu :)
Pazartesi _ carsamba _ cumartesi 1. Grup
Sali_ persembe _pazar 2.Grup
Ben ise kendi standartimda takiliyorum :halay:
İllaki bi gruba uyacaksin diye birşey yok yogun oldugun için istediğin zamanda yapabilirsin ama evet ilk bakima basladiginda fotografliyoruz sonraki asamalari gormek için
Haftada 2 gun yag bakimi bi gunde bazi arkadaslar sigir iligi kürü bazi lari sogan kürü bazilari hhardal kuru yapiyor

Hardalı ne zaman yapsam acaba :temizlik:

Bugün akşam saçlarımı yıkayıp ıslakken gliserine bulayıp. Bir kaç saat sonra da durulamayı düşünüyorum. yağlanasım yok hiç.

Bir cıss da sana, bu gliserini ıslak saça sürme furyası nereden çıktı? Kesinlikle yapmayın bunu.

canım sağolasın ben de 2. grup olayım bari :) cumartesi saçlarımın fotosunu çeker gönderir başlarım. gündüzüne dax ı da temin ederim, hindistanım ve saf zeytın yağım var.
Hergün giremesem de en azından yaptıklarımı paylaşmak için dahil olurum.
b.fönü zamanım çoktan geçti onu bile yapacak fırsat bulamıyorum, düzenimi bir oturtayım da inşallah :KK66:

Yoğunluk yaşayan arkadaşları zaten mazur görüyoruz, bak 1.5 gündür ben de fierariyim zaten, olacak o kadar.

Evet aynen oyle canim yag bakimlarinin etkisi 15.32den sonra olmayacak ben mecburen 5 gibi surcem okuldan o saatte gelcem cunku ama olsun genede yapım bakimimi

Yetişemedik ama olsun. Sevdam, protein günlerini de belirtmen gerek... Hatta bana düzenli olarak yazarsan ilk sayfaya da eklerim ben hep.

Ne güzel takip ediyosun bunları ya valla maşallah :)

Cidden öyle.

foto yükleyemedim yoksa saçlarımla dövecektim sizi :halay::KK37::rolleyes:

Beni senelerdir dövüyorsun zaten o saçlarınla.

Ya şimdi aslında bende merak ettim :) yapabilirsin ya at gitsin belki teşvik olur bizede :) Hem ben saçlarımı seninkine benzetiyorum bakalım hangimizin ki daha fena durumda. Kılıç seninkine iyi diyor:)

Yok yahu, sen bakma onun saçlarım kötü dediğine, kötü saç görmemiş o. Sadece biraz ilgi istiyorlar hepsi bu :KK61:

diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736

:KK9::nazar:
Yarısını bana versene,saçlarım çok az benim :KK45::nazar:

Ben istiyorum ama vermiyor, zaten annem de vermiyor :KK57:

değmez kiii, kem göz yok burada biliyorum :KK66:
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.

Ne zaman kestireceksin peki?

Daha bi çok maaşallah.
Eskiden bende saçımın yavaş uzadığına inanırdım yavaş uzardı. Artık kendinle inat ettim yoo hızlı uzuyo diyorum:KK70: İnanmaya başladığımdan beri uzuyor hızla saçlarım.

Neye inanrısak oyuz diye boşa demiyorlar :KK200:

Tel:KK45: Boyu uzatırım da telleri çoğaltamam,o yüzden imkansız olanı isteyeyim :))

Kök sayısını çoğaltamazsın ama mümkün olduğunca uzun süre büyüme döneminde kalmasını sağlayabilirsin, daha az saç döküldüğü için saçlar daha fazla görünür. Bu yüzden bence sana sığır iliği kürü şart. Sonrasında da koruma aşamasına geçersin.

senin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsak :KK70: keratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü :KK70:

Kuzum ne ettin :KK48:

haahahhah :))) gideyim bari :halay:

Gitme sana muhtacım :KK48:

Yok stressli değilim belkide öyleyim bilmiyorum ama eskiden gelen alışkanlık eskiye nazaran ağzıma götürmuyorum elimi hele dışarda asla :kusmuk: evde bazen işte ama oda yetiyor hemen köşesinden kırıyorum :KK11:
Kız o ne alintı öyle :confused: KilicBaligi KilicBaligi

Olurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmaz :KK70:@OKYANUSYAA Turuncumsu Turuncumsu in cevabi gitsin baska yerde düzeltsin olurmus :KK70::KK70::KK70:

Düzltmeden bırakmayız

Çaktırmadan öyle demek istedi zaten:KK45:
Keratin bakımı,brezilya fönü konusuna git demek istedi, valla ben öyle anladım:KK70::KK70:

Çaktırmadan mı hahahahaha

Bakımlar bugün ne alemde? Akşama mı bıraktı herkes?

18 civarı dax sürdüm, bu gün boylara bir şey yok.

Bakimim diplere 1 yemek kasigi dax 1er tatli kasigi karisik bakim yağı hint yagi tatli badem yagi boylara hindistan cevizi yagi

Huuhuu kızçeler :KK33::KK33:
:KK24:

Bende az yağlanmış ve boyaya ihtiyacı olan saçlarımı eklim bari :KK53:
İlki Flaşlı 2. flaşsız

Hiç fena değil saçların bibim.

Kızlar bir şey sormam lazım, oksidanım bitmiş, sipariş versem şimdi perşembe kargoya verseler büyük ihtimalle sarkacak diğer haftaya. Marketlerde satılan kutu boyalardan alsam diyorum bir seferlik, içlerinde oksidan var ya. 30luk oksidan olması için kaç nolu boya alsam?o_O

Kesinlikle hayır Kavunum, sipariş ver ve bekle ürünün gelmesini.

Benim bugün dışarıda biraz işlerim var.Bu yüzden bakımı mı ilerleyen saatlerde de olsa yapacağım.

Sağol canım az uçlarında kuruluk var oda onuda halledicez inşallah :halay:
Sadece taranmış çekilmiş hali fön falan çekilse parlar :KK53: hoş ben nerdeyse hiç birşey yapmıyorum saçıma hep derim saçin güzel olsun istersen hiç birşey yapmicaksın :KK45:

KilicBaligi KilicBaligi ben cuma günü yapcam hardalı
bende Cumaya yaparım canım 7 gibi evde oluyorum yaparım 40 dk beklerim.

Evet KilicBaligi KilicBaligi resmen 2 hafta oldu sipariş edeli ürünü gönderdim beyfendi daha zahmet etmemiş kargoya vermeye site üzerinden isyanı bastım da numarasını verdi aradım adres verinde bugün ürünü çıkartalım diyor. Birde dövecek gibi konuşmasa iyiydi. Bir daha da o satıcıdan aslaaaaa!!!

Bibibella Bibibella ben sana yazıyorum alacaklarını;
1. h. cevizi yağı kesin, muhakkak, şart, olmazsa olmaz; daha ne diyeyim :KK70:
2. seri ismi aklıma gelmedi, L'oreal mor seri, kabarma önleyici. Azıcık tuzlu ama işe yarayacak.

Canım h.cevizi yağı dolabimda duruyor zaten :KK53: ben pantenin daha düz elektriklenmeyen saçlar olanını kullaniyorum çok güzel o canım senin dediğin gibi

Yani ne kadar beklerse o kadar iyi tabii ama kısıtlı zaman için en az 2-3 diyelim bence.

Bu arada baş ağrın dax'tan dolayı değil ama muhtemelen diplerini iyi kurutmadın bu yüzden başın ağrıyor. Eğer yağ bakımı yaparak uyuyacaksanız muhakkak kafanıza bir tülbent, bir bere falan da takın, şimdi kış mevsimi geliyor saç nezlesi falanla uğraşmayalım.

Ahhh ahhh
Sana da yazayım, yağ ile uyuyacaksanız ya ibr tülbent ya bir bere kullanın, yastığınıza da havlu serin. Başınız sıcak kalsın aksi halde bu aprılar katlanarak artacak.

Evet canım, önce himalaya ile arındırma sonra Pure kullanıyorum. Seni gruba ekliyorum.

Gliserini su ile karıştırmak daha mantıklı, ıslak saç veya yağ karışımlarına eklemeyin derim. Gliserin bazı durumlarda beklentinin aksine saçtaki nemi tamamen çekebiliyor. Biraz mesafeli durmakta yarar var.

Doğru şampuan canım, ben zaten proteinli ve kepek karşıtı olanları beğendim. Diğer seçenekleri pek iç açıcı sonuç vermedi.

Şaka yapıyorsun? Bu konuya bir eğilsek mi? Tüketici hakları mahkemesine bildirmek gerek.

Matrix evet çok çok iyi ama arındırmak maksatlı Himalaya iyi seçenek :KK25: Cimriliğimden ne yapacağımı şaşırdım kısaca :KK72:

Olmaz, yaşnız saçlar kuruyup sertleşmeye başladığında artık yıkamak gerek ve bence mevsim itibari ile artık çok uzun saatler bekletmek için iyi bir zaman değil.

Çam terebentin oranı düşük, bir kaç sefer dene istersen, bakalım etkisi nasıl olacak.

Öf bu satıcılarla uğraşmak çok zor. Hatalı gönderdiği maskeyi geri yollamıştın bildiğim kadarı ile, doğrusunu yollamadı mı?

Zalımsın Okyanusyaa...

Bir cıss da sana, bu gliserini ıslak saça sürme furyası nereden çıktı? Kesinlikle yapmayın bunu.

Yoğunluk yaşayan arkadaşları zaten mazur görüyoruz, bak 1.5 gündür ben de fierariyim zaten, olacak o kadar.

Yetişemedik ama olsun. Sevdam, protein günlerini de belirtmen gerek... Hatta bana düzenli olarak yazarsan ilk sayfaya da eklerim ben hep.

Cidden öyle.

Yok yahu, sen bakma onun saçlarım kötü dediğine, kötü saç görmemiş o. Sadece biraz ilgi istiyorlar hepsi bu :KK61:

Kök sayısını çoğaltamazsın ama mümkün olduğunca uzun süre büyüme döneminde kalmasını sağlayabilirsin, daha az saç döküldüğü için saçlar daha fazla görünür. Bu yüzden bence sana sığır iliği kürü şart. Sonrasında da koruma aşamasına geçersin.

Ahhh ahhh

Zalımsın Okyanusyaa...

Cidden öyle.

Sigir iligi kuru nasil bisey canim? Pis kokmuyor dimi:KK48: Yeni saç olusumu mu sagliyor?

Bakımım 1 tutam biberiye otu ve 1 çubuk tarçın suda kaynatılıp ılıtıldıktan sonra saçlarımla buluşurak havluya sarıldı.Sabah yıkanacak.Sonuç ne mi yumuşacık saçlar.

X