- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarısını bana versene,saçlarım çok az benimdiğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
Yarısını bana versene,saçlarım çok az benim
Hem katlı kesim hem uzun maşallah nazarımız değmesin.diğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
değmez kiii, kem göz yok burada biliyorumHem katlı kesim hem uzun maşallah nazarımız değmesin.
Daha bi çok maaşallah.değmez kiii, kem göz yok burada biliyorum
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.
Tel Boyu uzatırım da telleri çoğaltamam,o yüzden imkansız olanı isteyeyim :))vereyim ayıp ettin :)) boydan mı telden mi
senin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsak keratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküüdeğmez kiii, kem göz yok burada biliyorum
şimdi kestirince yine fotodaki boya gelecek 3 ay önceki foto o en az.
haahahhah :))) gideyim barisenin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsak keratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü
Yaniiiiii ayıp olmazsaahaahahhah :))) gideyim bari
Olurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmaz @OKYANUSYAA Turuncumsu in cevabi gitsin baska yerde düzeltsin olurmussenin pek işin yokmuş burada seni dışarı mı alsak napsak keratin konusunda bekle sen bizi:) brezilya fönüyle tamamsın çünküü
Çaktırmadan öyle demek istedi zatenOlurmu ama yipranikligi var saclarinin duzeltmeden valla olmaz @OKYANUSYAA Turuncumsu in cevabi gitsin baska yerde düzeltsin olurmus
Olmaz olmaz gidemezzzÇaktırmadan öyle demek istedi zaten
Keratin bakımı,brezilya fönü konusuna git demek istedi, valla ben öyle anladım
YaptimkiiiiiiBakımlar bugün ne alemde? Akşama mı bıraktı herkes?
Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordum ama genede uzun bu arada ortasi niye kisa canimdiğeri yüklenmedi bunu buldum bilgisayardan :)Eki Görüntüle 1896736
kalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))Anam hayal dunyam baya genis kalcada bekliyordum ama genede uzun bu arada ortasi niye kisa canim
Hee ne bilim ortasi kisa gorununce tarzmi yapmis dedimkalçada kız :) ortası kısa değil ki canım rüzgar vurmuştur ayrılmıştır :))