Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
hadi bakalım bekliyoruz canım :) evet katılım güzel buraya

sabahtan beri okuyorum anca 17. sayfaya gelebildim cimcime.
iş yerindeyim zamanım kısıtlı, grupları göremedim günlere denk gelemedim, sistemi kısaca hemen yazabilir misin ?
sevda bir sistem paylaşmış ona mı uyacağız,
oyyyhhh allak bullak oldummmmm :)))

saçlarımızı ölçüp öyle mi başlayacağız :)) satırlar arasında denk geldim, bence ben bunu yapmayayım :KK70: bunalıma girersiniz vallahi billahi tillahi :KK70::KK70:
zira kısaltmaya çalışırken of bu ne be çok uzun derken..
hava mı attım nedir :))))))))))

saçlarımızı ölçüp öyle mi başlayacağız :)) satırlar arasında denk geldim, bence ben bunu yapmayayım :KK70: bunalıma girersiniz vallahi billahi tillahi :KK70::KK70:
zira kısaltmaya çalışırken of bu ne be çok uzun derken..
hava mı attım nedir :))))))))))
Olsun canim bbizede ilham olur saclarinin uzunlugu :)
Pazartesi _ carsamba _ cumartesi 1. Grup
Sali_ persembe _pazar 2.Grup
Ben ise kendi standartimda takiliyorum :halay:
İllaki bi gruba uyacaksin diye birşey yok yogun oldugun için istediğin zamanda yapabilirsin ama evet ilk bakima basladiginda fotografliyoruz sonraki asamalari gormek için
Haftada 2 gun yag bakimi bi gunde bazi arkadaslar sigir iligi kürü bazi lari sogan kürü bazilari hhardal kuru yapiyor

Bugün akşam saçlarımı yıkayıp ıslakken gliserine bulayıp. Bir kaç saat sonra da durulamayı düşünüyorum. yağlanasım yok hiç.

Olsun canim bbizede ilham olur saclarinin uzunlugu :)
Pazartesi _ carsamba _ cumartesi 1. Grup
Sali_ persembe _pazar 2.Grup
Ben ise kendi standartimda takiliyorum :halay:
İllaki bi gruba uyacaksin diye birşey yok yogun oldugun için istediğin zamanda yapabilirsin ama evet ilk bakima basladiginda fotografliyoruz sonraki asamalari gormek için
Haftada 2 gun yag bakimi bi gunde bazi arkadaslar sigir iligi kürü bazi lari sogan kürü bazilari hhardal kuru yapiyor

canım sağolasın ben de 2. grup olayım bari :) cumartesi saçlarımın fotosunu çeker gönderir başlarım. gündüzüne dax ı da temin ederim, hindistanım ve saf zeytın yağım var.
Hergün giremesem de en azından yaptıklarımı paylaşmak için dahil olurum.
b.fönü zamanım çoktan geçti onu bile yapacak fırsat bulamıyorum, düzenimi bir oturtayım da inşallah :KK66:

canım sağolasın ben de 2. grup olayım bari :) cumartesi saçlarımın fotosunu çeker gönderir başlarım. gündüzüne dax ı da temin ederim, hindistanım ve saf zeytın yağım var.
b.fönü zamanım çoktan geçti onu bile yapacak fırsat bulamıyorum, düzenimi bir oturtayım da inşallah :KK66:
sevda özet geçmiş diye şey yapmıyorum bu arada teessüf ederim havanıda atmışsın :) sen uzatmaya dahil olma mümkünse vede uzunsa fotoğraf atma lütfen :KK70:

Bu arada maxi bio alacak olursan bir yıl için sana fazla geliyorsa sen yada ben N nscckts ile haberleşelim o da almayı düşünüyor. Sanırım senin var biraz daha elinde ama

Rica ederim canim sen na zaman dirsat bulursan biz burdayiz zaten simdiden sifa olsun bakimlarin

sevda özet geçmiş diye şey yapmıyorum bu arada teessüf ederim havanıda atmışsın :) sen uzatmaya dahil olma mümkünse vede uzunsa fotoğraf atma lütfen :KK70:

Bu arada maxi bio alacak olursan bir yıl için sana fazla geliyorsa sen yada ben N nscckts ile haberleşelim o da almayı düşünüyor. Sanırım senin var biraz daha elinde ama
Bizimde hava atacak zamanlarimiz gelecek canim hic merak etme :21::21:

Bizimde hava atacak zamanlarimiz gelecek canim hic merak etme :21::21:
Gelir mi dersin Sevdaa :KK43: ya benim saçlarım çok iyileşmişti şu ara bi kurudu bi kurudu niye böyle oldu yine :KK43:

Çarşamba bakım yapanlar 3ten önce mi yapsın demiştin. Ben daxımı hindistancevizimi sürdüm oturdum da

Gelir mi dersin Sevdaa :KK43: ya benim saçlarım çok iyileşmişti şu ara bi kurudu bi kurudu niye böyle oldu yine :KK43:

Çarşamba bakım yapanlar 3ten önce mi yapsın demiştin. Ben daxımı hindistancevizimi sürdüm oturdum da
Evet aynen oyle canim yag bakimlarinin etkisi 15.32den sonra olmayacak ben mecburen 5 gibi surcem okuldan o saatte gelcem cunku ama olsun genede yapım bakimimi

X