Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Masallah güzel uzamis :KK9: mayali sütü nasil yptiniz?
1 su bardağı sütü ılıttım içine 1 çay kaşığı toz maya koyup karıştırdım içtim. Hergün içiyorum ama midem ekşidi diye 2günde bire düşürmüştüm de şimdi uzadıgını görünce acaba devam mı etsem diye kararsız kaldım

Hazirana kadar dip boya yapmayabilirim bilmiyorum ki işim belli olmaz :KK70:
Ay içsem mi bugun de mayalı süt iyi geliyo bencede
Kararsız kaldım şimdi
Midemi ekşitiyo diye 2 günde bir yapıyım demiştim ama
Mayalı sütte sonra midene dokunmasın dikkat et ama iyi araştırdım mı ekşitiyosa mideni ara ver bence

Mayalı sütte sonra midene dokunmasın dikkat et ama iyi araştırdım mı ekşitiyosa mideni ara ver bence
Evet çok faydalı tv programlarında bile uzmanlar önermiş sadece saç için değil cilt tırnak için de faydalıymış. Ayy yapıyorum şimdi kendime mayalı süt bugun 5.
Mayayı azaltırım biraz bu sefer bakalım yine rahatsız edecek mi

:dondurma:

Eklentiler

• B612_20180324_120327.jpg
    B612_20180324_120327.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
1 su bardağı sütü ılıttım içine 1 çay kaşığı toz maya koyup karıştırdım içtim. Hergün içiyorum ama midem ekşidi diye 2günde bire düşürmüştüm de şimdi uzadıgını görünce acaba devam mı etsem diye kararsız kaldım
dokunmuyor mu ? Ben süt içemiyorum:KK43: mayalısını hiç içemem sanırım...saçlarımı bende uzatmak istiyorum...zaten çok seyrek ...16-17 yaşından beri işlem görüyor...bide 2 hamilelik dönemi baya döküldü... başka ne önerirsin Canım ?

dokunmuyor mu ? Ben süt içemiyorum:KK43: mayalısını hiç içemem sanırım...saçlarımı bende uzatmak istiyorum...zaten çok seyrek ...16-17 yaşından beri işlem görüyor...bide 2 hamilelik dönemi baya döküldü... başka ne önerirsin Canım ?
Yok ben zaten süt çok severim ve sağlık için mutlaka 1 bardak içerdim şimdi de maya koyarak içiyorum.
Ben dax süpergro kullandım onu öneririm çok güzel uzatıyo fotoğraflarda var 1.sayfada. birde şampuana çam terebentin çok faydalı ama kurutuyo eğer saçın kuruysa onu kullanma canım. Onun dışında kuruysa nemlilik için mucizevi yağ,pantene argan yağlı elixir,gliss durulanmayan saç kremi bunlar favorilerim :)

Yok ben zaten süt çok severim ve sağlık için mutlaka 1 bardak içerdim şimdi de maya koyarak içiyorum.
Ben dax süpergro kullandım onu öneririm çok güzel uzatıyo fotoğraflarda var 1.sayfada. birde şampuana çam terebentin çok faydalı ama kurutuyo eğer saçın kuruysa onu kullanma canım. Onun dışında kuruysa nemlilik için mucizevi yağ,pantene argan yağlı elixir,gliss durulanmayan saç kremi bunlar favorilerim :)
Teşekkürler hayatım ... fıstık gibisin:KK60:

Teşekkürler hayatım ... fıstık gibisin:KK60:
Çok teşekkür ederim :KK60:
İnşallah seninde hemen uzar canım inan açıcıdan boyadan mısır püskülü gibiydi saçlarım normalde dalgalı saçım hiç dalgaları çıkmıyodu düzeldi bakımlardan :KK75:
Hatta boyadan esniyodu sirkeli suyla durulama yaptım da öyle düzelttim

Çok teşekkür ederim :KK60:
İnşallah seninde hemen uzar canım inan açıcıdan boyadan mısır püskülü gibiydi saçlarım normalde dalgalı saçım hiç dalgaları çıkmıyodu düzeldi bakımlardan :KK75:
Hatta boyadan esniyodu sirkeli suyla durulama yaptım da öyle düzelttim
Bende 1 yıldır boyamıyorum...omuzlarıma kadar kendi saçlarım uzadı...uçlarda 5-6 cm de boya var...uzadıkça uçlardan kesip boyalardan kurtulmak istiyorum...inşallah alayım söylediklerini başlayayım bende...atarım foto

Bu arada hafta da bir uyguladığım karışım vardı benimde...yazın yapılmaz zaten ...kışı değerlendireyim dedim... 1 yumurta,zeytinyağı,badem yağını karıştırdım...diplere haftada bir sürdüm...4-5 cm uzadı...8-9 hafta uyguladım

Bende 1 yıldır boyamıyorum...omuzlarıma kadar kendi saçlarım uzadı...uçlarda 5-6 cm de boya var...uzadıkça uçlardan kesip boyalardan kurtulmak istiyorum...inşallah alayım söylediklerini başlayayım bende...atarım foto
Burda 2010 yılında açılan bi mayalı süt konusu var orada mayayı yoğurda koyup yiyen de varmış belki öyle de deneyebilirsin canım. Tamam canım bekliyorum dax supergro katı vazelin gibi benmari usulu eritip diplere boya yapar gibi sürülüyo bekletilip yıkanıyo
Gliss durulanmayan saç kremi de yıpranmış saçlara iyi geliyo keratin var içinde ve yumuşatıyo iyi gelir inşallah :21:

Bu arada hafta da bir uyguladığım karışım vardı benimde...yazın yapılmaz zaten ...kışı değerlendireyim dedim... 1 yumurta,zeytinyağı,badem yağını karıştırdım...diplere haftada bir sürdüm...4-5 cm uzadı...8-9 hafta uyguladım
Ayy bende bunu deniyim o zaman. Yumurtanın bütünü mü sadece sarısı veya beyazı mı

Bütününü yapıyorum canım ...2-3 kaşık zeytinyağı...2-3 kaşık badem yağı ...baya faydasını gördüm.duruladıktan sonra yumuşacık oluyor .karışımı sürdüğün yerler... bide ev yoğurdu varsa haftada bir sadece yoğurt ta çok iyi geliyor...ben çoktandır yapmadım gerçi ama faydasını görmüştüm

Birde yumurtalı karışımı kışın ve serin havalarda tercih ediyorum ... çünkü sıcaktan omlet oluyor saçlar:KK48:

X