Anladım evet ben yağlı kalmasın diye bol bol yıkıyorım ozaman yıkamıyımMesela yağladıktan sonra yağ çıksın diye iyice mi yıkıyorsun ? O da zarar verir. Saçını atıyorum kafadan cuma akşamı yağladın sonra yıkadın (bunu az şampuanla hafif yıka) ertesi akşam tekrar yıka arınmayanı, sonra iki gün bekle iki gün sonra yıkan. Yağ çıksın diye defalarca yıkamak bir anda faydadan çok zarara neden oluyor
Bu az önce attığınuz foto ile aynı bu sayfada ki yaniBu foto aralıktan ama. 1. Sayfada son hali var ordaki boyla mı aynı
Rica ederim, evde durma fırsatın varsa dahada süper valla, rahatlıkla uygulayabilirsin :)Anladım evet ben yağlı kalmasın diye bol bol yıkıyorım ozaman yıkamıyım
Zaten şuan işsizim bi yere gittiğim de yok
Arındırana kadar yıkamıyım çok teşekkürederim
Anladım o zaman benim biraz daha uzun sizden çünkü o foto kasımdaydı. 1.sayfada en alttaki fotoyu bugun yükledim şuan saçım öyleBu az önce attığınuz foto ile aynı bu sayfada ki yani
Glisi dene çok memnun kalacaksın güle güle kullan :)MerhabaSaricik3 ben şimdi çam terebentin aldım onun hepsini şampuanıma mı karıştırayım birde gliss aşırı işlem görmüş saçlar için sıvısını aldım hadi bakalım inşallahh
Çok teşekkürkler
Rica ederim inşallah güzelce hızlı hızlı uzarTamam çok teşekkürler tavsiyeleriniz için
Ben ona bir türlü cesaret edemiyorum ama denicem4. Mayalı sütümü içtim artık 2 günde 1 yapıcam
Bazıları da içince iştahım kapandı yemek yiyemedim kilo verdim demiş herkeste farklı etki gösteriyo galibaBen ona bir türlü cesaret edemiyorum ama denicem
Ama kilo alma kısmı beni korktuyor
Ayy keşke kilo verdirse tığğ gbi olsammm bende:)Bazıları da içince iştahım kapandı yemek yiyemedim kilo verdim demiş herkeste farklı etki gösteriyo galiba
Kilo verdirmez de iştah kesebilir bence 1 gün dene bakalım şişkinlik yapacak mı iştah kesecek mi ona göre devam edersin. Benim 4.günüm bugun. Biraz midem ekşiyo o yüzden 2günde 1 yapıcamAyy keşke kilo verdirse tığğ gbi olsammm bende:)
Masallah güzel uzamisKızlar bakın 9 günlük fark 4 gününde mayalı süt içmiştim
Hızla uzuyor bir 9 gün daha böyle uzasa baya uzamış olcak tekrar boyatıcak mısın sonrasın daKızlar bakın 9 günlük fark 4 gününde mayalı süt içmiştim
Hazirana kadar dip boya yapmayabilirim bilmiyorum ki işim belli olmazHızla uzuyor bir 9 gün daha böyle uzasa baya uzamış olcak tekrar boyatıcak mısın sonrasın da
Şaçını kurutur zeytinyağıyla seyrelterek kullanabilirsin cnm bende kullanacaktım araştırdım başka yağlarla karıştırarak kullanılıyomuşBenim şampuanım 600 ml lik bu ara da 60 damla damlatmam gerek sanırım çam terebentini direk saça uygulaya bilir yormuyum