Keske vazgecmeseydin. Benim uzun suredir bildigim ve uyguladigim tek yontem sogan suyu kafama. Ve uzamayi soyle bi kenara koy; sac yogunlugum bile artti. Asla uzamayan saclar bel hizama indi.Bugun soğan suyu yaptım. Nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum bakalım...
Düzenleme; ayy çok uğraştım vazgeçtimyapmıycam
Iste o faydali biseyÇikolata yedim üstüne sütü içtim o yüzden hiç maya tadını almadım umarım işe yarar
Daha önce 5 6 kez yaptım soğan suyunu. Fayda görmedim. Yapmak istemiyorum.Keske vazgecmeseydin. Benim uzun suredir bildigim ve uyguladigim tek yontem sogan suyu kafama. Ve uzamayi soyle bi kenara koy; sac yogunlugum bile artti. Asla uzamayan saclar bel hizama indi.
Hic de zahmetli degil bence.
Envai cesit yaglari karistirip suren biz; iki sogani haslayip suyunu kafamiza dokemiyorsak o kafaya direkt sıkalım bence
İnşallah yazarım burayaIste o faydali bisey
Maya bir mucizedir.
Gelismeleri okuyacagim ,insallah yarar.
Allah allahhhDaha önce 5 6 kez yaptım soğan suyunu. Fayda görmedim. Yapmak istemiyorum.
Mayalı sütteyim şimdi tek umudum o 2 haftada 1 cm uzatıyomuş öyle yazmışlar 2 hafta sonra foto atıcamAllah allahhh
Kisiden kisiye fark ediyor sanirim..
Benim saclari da onca sey milim milim ite kaka uzatiyorken , sogan suyu sihirli degnek gibi degdi saclarima...
Sen de haklisin, fayda gormediysen ugrasma.
Merhaba sizin nerenize geliyor şuan saçınız.Merhaba sayfaları hepsini okuyamadım haliyle
Bende saçımı hiç istemesem de kestirmek zorın da kaldım üstüne birde kendim boyadığım için rengini de değiştirdim özüme döndüm sarı ya yani:)
Şimdi hemencik uzasın istiyorum siz neler yaptınız
Hamgi şampuanın faydasını gördünüz yağ olarak neler kullandınız ben hindistan cevizi yağı kullanıyorım her ay mutlaka sürüp bekletiyorım duştan sonra mutlaka kreatin bakım yağı sürüyorum
Sizin deneyimleriniz neler
Şimdi den teşekkürederim
Çam terebentin çok güzel uzatıyo ama kurutuyo sertse kullanmayın. Nemlendirmek için ıslakken pantene argan yağlı elixirden sürüp kurutup glisin durulanmayan saç kreminden sıkın o durulanmayan krem o kadar güzel yumuşatıyo ki harika bişeSaçlarım şuan tam omuz hizam da sarıya yeni boyadığım için barbie bebek saçı gibi sert çalı gibi
Yumuşatmaya ve uzatmaya çalışıyorum urbanın kreatin yağını kullanıyorum duştan sonra
Hindistan cevizi yağını kullanıyorum
Yalnız stres ve sıkıntıdan dolayı her şanpuanı kullanamıyorum kepeklerim coşuyor çünkü doktor bir şampuan verdi ama oda çok hatır hatır yapıyor saçımı
Şuan eyüp sabri tuncerin hindistan cevizli şampuanını deniyorum
Çam terebentini o şampıanın içine karıştıra bilirmiyim?
Çok teşekkürederim cevabınız için hepsini denicem
Yalnız soğan suyu kokmuyor mu ?
Evet eskiden hergün yıkardım şimdi 2 3 güne düşürdüm :) ama diplerimi attım önceki sayfada var 1 aylık uzaması o kadar pek fazla değil gibime geliyoHindistan cevizi yağı çok iyi geliyor yumuşatmak için
Uzatmak içinde şu yardımcı olur saçınızın yağlanmasını bekleyin yıkamak için, normalde 2 günde yağlanıyorsa mesela 3 günde bir yıkayın, fazla yıkamak saçın ürettiği yararlı şeyleri kurutuyor, derinin arada yağlı kalması lazımki sağlıklı uzasın :)