Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bugun soğan suyu yaptım. Nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum bakalım...
Düzenleme; ayy çok uğraştım vazgeçtim yapmıycam
Keske vazgecmeseydin. Benim uzun suredir bildigim ve uyguladigim tek yontem sogan suyu kafama. Ve uzamayi soyle bi kenara koy; sac yogunlugum bile artti. Asla uzamayan saclar bel hizama indi.
Hic de zahmetli degil bence.
Envai cesit yaglari karistirip suren biz; iki sogani haslayip suyunu kafamiza dokemiyorsak o kafaya direkt sıkalım bence

Daha önce 5 6 kez yaptım soğan suyunu. Fayda görmedim. Yapmak istemiyorum.

Daha önce 5 6 kez yaptım soğan suyunu. Fayda görmedim. Yapmak istemiyorum.
Allah allahhh
Kisiden kisiye fark ediyor sanirim..
Benim saclari da onca sey milim milim ite kaka uzatiyorken , sogan suyu sihirli degnek gibi degdi saclarima...
Sen de haklisin, fayda gormediysen ugrasma.

Allah allahhh
Kisiden kisiye fark ediyor sanirim..
Benim saclari da onca sey milim milim ite kaka uzatiyorken , sogan suyu sihirli degnek gibi degdi saclarima...
Sen de haklisin, fayda gormediysen ugrasma.
Mayalı sütteyim şimdi tek umudum o 2 haftada 1 cm uzatıyomuş öyle yazmışlar 2 hafta sonra foto atıcam

Öncesinde sufle yedim sonra içtim tadını almıyorum böylelikle biraz şişkinlik var ama regl günüm bugun ondan mı yoksa mayalı sütten mi emin değilim

22 mart Diplerim
Pek fark yok gibi
Diğeri de 15 mart

Eklentiler

• Screenshot_20180322-164220.png
    232,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20180320_125635.png
    305,4 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba sayfaları hepsini okuyamadım haliyle
Bende saçımı hiç istemesem de kestirmek zorın da kaldım üstüne birde kendim boyadığım için rengini de değiştirdim özüme döndüm sarı ya yani:)
Şimdi hemencik uzasın istiyorum siz neler yaptınız
Hamgi şampuanın faydasını gördünüz yağ olarak neler kullandınız ben hindistan cevizi yağı kullanıyorım her ay mutlaka sürüp bekletiyorım duştan sonra mutlaka kreatin bakım yağı sürüyorum
Sizin deneyimleriniz neler
Şimdi den teşekkürederim

Merhaba sizin nerenize geliyor şuan saçınız.
Ben kullandıgım ürünleri yazıyım sonra memnun olduklarımı anlatıyım.
Öncelikle elseve mucizevi yağ serisini denedim şampuanı ve saç güzelleçtirici yağıni. Şampuandam memnun kaldım yağı da güzeldi ama koku hassasiyetim var yoğun bi kokusu oldugu için başımı ağrıttı kötü değil çiçek ve parfüm kokusu ama ağırdı ve şişeleri bitirince yenilerini almadım. Dax supergro,hindistan cevizi yağı,tatlı badem yağı,argan yağı,zeytinyağı,çörekotu yağı kullandım. Bunların içinden tatlı badem yağı ve dax supergrodan memnun kaldım. Ama uzatmaga şimdiye kadar em etkisi olan dax supergroydu. 6 7 kez soğan suyu kullandım yumuşatıyo ama uzatmaya etkisini görmedim.
Glisin durulanmayan saç kremini ve şampuanını kullandım memnunum şuan ona devam ediyorum şampuanımın içine çam terebentin esansı döktüm ve ıslak saçıma pantene argan yağlı elixir sürüyorum.
Memnun oldugum en başta dax. Elseve mucizevi yağ şampuanı ve çam terebentin esansı. Bu 3ü en memnun kaldıklarım. 1. Sayfada hepsinin fotoğrafı var. (Mor şişeli loreal matrix yazan şampuan silver mor şampuan sarı saçlılar için renk güzelleştirici onun uzatmada etkisi yok kullandıgım için koymuştun fotoyu)

Saçlarım şuan tam omuz hizam da sarıya yeni boyadığım için barbie bebek saçı gibi sert çalı gibi
Yumuşatmaya ve uzatmaya çalışıyorum urbanın kreatin yağını kullanıyorum duştan sonra
Hindistan cevizi yağını kullanıyorum
Yalnız stres ve sıkıntıdan dolayı her şanpuanı kullanamıyorum kepeklerim coşuyor çünkü doktor bir şampuan verdi ama oda çok hatır hatır yapıyor saçımı
Şuan eyüp sabri tuncerin hindistan cevizli şampuanını deniyorum
Çam terebentini o şampıanın içine karıştıra bilirmiyim?
Çok teşekkürederim cevabınız için hepsini denicem
Yalnız soğan suyu kokmuyor mu ?

Çam terebentin çok güzel uzatıyo ama kurutuyo sertse kullanmayın. Nemlendirmek için ıslakken pantene argan yağlı elixirden sürüp kurutup glisin durulanmayan saç kreminden sıkın o durulanmayan krem o kadar güzel yumuşatıyo ki harika bişe
A101lerde satılıyor her rengi var her renginin başka özelliği var üstünden okuyun kendinize göre olanı alın mesela birisi çok işlem görmüş saçlar için birisi kuru saçlar için birisi yıpranmış saçlar için

Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor yumuşatmak için
Uzatmak içinde şu yardımcı olur saçınızın yağlanmasını bekleyin yıkamak için, normalde 2 günde yağlanıyorsa mesela 3 günde bir yıkayın, fazla yıkamak saçın ürettiği yararlı şeyleri kurutuyor, derinin arada yağlı kalması lazımki sağlıklı uzasın :)

Aaa söylemeyi unuttum kızlar birde ben 3 gündür mayalı süt içiyorum ayda 4 cm uzatıyo diyenler oldu deniyorum 1 ay sonra buraya yazarım sonucu

Evet eskiden hergün yıkardım şimdi 2 3 güne düşürdüm :) ama diplerimi attım önceki sayfada var 1 aylık uzaması o kadar pek fazla değil gibime geliyo

Ama yavaş yavaş, birde havanında çok etkisi var, benim yazın daha hızlı uzarken kışın daha geç uzuyor mesela.
Birde alışma süreci ve en önemliside psikolojik olarak düşündüğün, cidden bu işe yarıyor. her gün aynaya bak ve saçlarını tararken sev, nasıl uzamışsınız çok güzelsiniz falan filan de elinle saçlarını sev, inan o enerji iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…