- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Yumuşacık yapıyor, kırılmalara iyi geliyor az da olsa canım. Şimdi mucizevi yağ kullanmıyor musun zaten ? O bitince yerine alırsın.Şimdi iyi durumda yazın sıcaktan çalı gibi olacak o zaman kullanırım her şey kimyasal sonuçta ne kadar az kullanırsan o kadar iyi saçlar kendi halinde daha güzel oluyo da biz uğraşmadan duramıyoruz işte
Oo o çoktan bitti şuan hiçbir şey kullanmıyorum sadece şampuanımda çam terebentin varYumuşacık yapıyor, kırılmalara iyi geliyor az da olsa canım. Şimdi mucizevi yağ kullanmıyor musun zaten ? O bitince yerine alırsın.
Canım benim mutlaka boy ve uçlarına sür, ben kullanıyorsun sanmıştımOo o çoktan bitti şuan hiçbir şey kullanmıyorum sadece şampuanımda çam terebentin var
Kuzum bir kere yapıp bırakma, seçtiğin bir kürü en az 2 ay boyunca yaparsan sonuç alırsın. Deneye deneye anlıyoruz ne yazık kiZeytinyağlı yumurtalı saç maskesinden yapıcam haftasonu
Yok bunu sürekli yapmaya gerek yok yengemden öğrendim bikere yapmış bikere de işe yarıyomuş tabi çok yaparsan daha da güzellştirirKuzum bir kere yapıp bırakma, seçtiğin bir kürü en az 2 ay boyunca yaparsan sonuç alırsın. Deneye deneye anlıyoruz ne yazık ki
Saç uzatmaya etkisi olması için sürekli yapmak gerek diye söyledim kuzum çünkü 1 kere ne yaparsak uzatıyor ki, hepimiz uğraşıyoruz o bakım senin bu bakım benim diyeYok bunu sürekli yapmaya gerek yok yengemden öğrendim bikere yapmış bikere de işe yarıyomuş tabi çok yaparsan daha da güzellştirir
Bu uzatma için değil kuşum yumuşatmak için boyadan sert ya benim saçlarımSaç uzatmaya etkisi olması için sürekli yapmak gerek diye söyledim kuzum ben çünkü 1 kere ne yaparsak uzatıyor ki, hepimiz uğraşıyoruz o bakım senin bu bakım benim diye
Ben zeytinyağı ve yumurta ile saç uzatma maskesi yapmıştım ama saçımı döktüğü için bırakmıştım, ondan söyledim.Bu uzatma için değil kuşum yumuşatmak için boyadan sert ya benim saçlarım
Ben bakım yapmıyorum artık uzatmak için tek kullandıgım çam terebentin
Zaman geçmeden uzamıyo ne yaparsan yap bende takmıyorum artık