Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Şimdi iyi durumda yazın sıcaktan çalı gibi olacak o zaman kullanırım her şey kimyasal sonuçta ne kadar az kullanırsan o kadar iyi saçlar kendi halinde daha güzel oluyo da biz uğraşmadan duramıyoruz işte
Yumuşacık yapıyor, kırılmalara iyi geliyor az da olsa canım. Şimdi mucizevi yağ kullanmıyor musun zaten ? O bitince yerine alırsın.

Daha önce kuzenimde görüp ondan kullandıgım bi ürün aldım 2 gün kullanmıştım kokusu güzeldi. Mucizevi yağdan memnun kalmadım kokusu başımı ağrıtıyodu ağırdı ve saçım ememiyodu ama bu ürün daha fresh kokulu ve saçım emiyo. Kuzenimin tavsiyesiyle Yeni aldım 15tlye 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum bu bittiğinde bioblasınkini deneyeceğim

Eklentiler

• B612_20180306_195711.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 61
Yok bunu sürekli yapmaya gerek yok yengemden öğrendim bikere yapmış bikere de işe yarıyomuş tabi çok yaparsan daha da güzellştirir
Saç uzatmaya etkisi olması için sürekli yapmak gerek diye söyledim kuzum çünkü 1 kere ne yaparsak uzatıyor ki, hepimiz uğraşıyoruz o bakım senin bu bakım benim diye

Saç uzatmaya etkisi olması için sürekli yapmak gerek diye söyledim kuzum ben çünkü 1 kere ne yaparsak uzatıyor ki, hepimiz uğraşıyoruz o bakım senin bu bakım benim diye
Bu uzatma için değil kuşum yumuşatmak için boyadan sert ya benim saçlarım
Ben bakım yapmıyorum artık uzatmak için tek kullandıgım çam terebentin
Zaman geçmeden uzamıyo ne yaparsan yap bende takmıyorum artık

Ben zeytinyağı ve yumurta ile saç uzatma maskesi yapmıştım ama saçımı döktüğü için bırakmıştım, ondan söyledim.
Bende sadece soğan suyu döküyorum, şimdilik memnunum

Kızlar foto atıyorum ilk sayfaya. Geçen attıgım fotoda saçımda toka izi vardı şuan kendi dalgalı halinde çektirdim

Bugun soğan suyu yaptım. Nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum bakalım...
Düzenleme; ayy çok uğraştım vazgeçtim yapmıycam

Son düzenleme:
Kızlaaar çok güzel bi tarif buldum ayda 3 cm uzatanlar garanti verdi ve deneyenler kesin konuştu burda da yazanları okudum. Mayalı süt içicem. Saçlara tırnaklara acayip iyi geliyomuş. Kilo yapıyomuş ama ben zaten kilo almaya çalışıyodum her şekilde tam bana göre yani şimdi yapıp içicem 3 ay devam etmeyi düşünüyorum uzamasından haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…