Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Saçım uzarken diplerim kaşınıyo ordan anlıyorum sizde de oluyo mu
Annem de hep der diplerim geldi saçım kaşınıyo diye
Kaşınıyosa uzadığı anlamına gelir.saç diplerinde küçük saçlar varmı?belki küçük saçlarda çıkıyo olabilir.bende saç için olan tüm ürünlerimi bitirdim 1 sene önce saçımda uzama yaratan blendax dökülmelere karşı,ısırgan özlü şampuana geri döndüm ne bir krem nede başka birşey hiç bişey kullanmicam,uzasın diyede uraşmıcam seninde dediğin gibi.en iyi şey zaman.sen hangi şampuanı kullanıyorsun canım .kreme baktınmı pantene almayı düşünüyormusun.:KK69:

Kaşınıyosa uzadığı anlamına gelir.saç diplerinde küçük saçlar varmı?belki küçük saçlarda çıkıyo olabilir.bende saç için olan tüm ürünlerimi bitirdim 1 sene önce saçımda uzama yaratan blendax dökülmelere karşı,ısırgan özlü şampuana geri döndüm ne bir krem nede başka birşey hiç bişey kullanmicam,uzasın diyede uraşmıcam seninde dediğin gibi.en iyi şey zaman.sen hangi şampuanı kullanıyorsun canım .kreme baktınmı pantene almayı düşünüyormusun.:KK69:
Aslında heas shoulders kullanıyorum ama Siyah glisim var elimde onu bitirdikten sonra head shouldersle devam

Kızlar bu arada ben yağların saçı uzattıgına inanmıyorum bakım yaptıgım ay da yapmadıgım ay da uzama oranı aynıydı benim yağ kullanma amacım saçımı nemlendirmesi. Yağ sürdükten sonra Saçımı yıkayınca kuru kuru durmuyo kurumuyo çünkü yağ koruyo bu yüzden yağ kullanıyorum

Yılan yağı saç uzatmada çok faydalıymış ben kullanmam ama belki denemek isteyenler olur
Screenshot_20180219-152520.png

X