Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Boyum 1.64 canım hamilelikte ve sonrasında çok kilo aldım ama hepsi geri gitti inşallah tekrar 50 ve üzeri olabilirim:)
Olursun 50,kilo almaya başlamışşın formülü bulmuşşun devamı gelir bende 50 olunca kendimi zorlamayı bırakıcam yani son 2 kilo :)

Bakım yapmıyorum bıraktım sadece head shouldersin içine çam terebentin esansı koymuştum onunla yıkıyorum
Son boyamamın üzerinden 34gün geçti
Kozmik günler 18-20 mart arası 19unda müsaitim o gün boyarım şimdi diplerimi yüklüyorum

34 günlük dipler

Eklentiler

• Screenshot_20180202-173017.png
    Screenshot_20180202-173017.png
    178,8 KB · Görüntüleme: 103
Kahkülüm gözümün altına geliyo düzken
Burnuma geldiğinde yandan ayırabilicem 2 aya gelir

Çok bakım yapmamana rağmen gayet iyi uzamış canım
Bakımları bıraktım canım ya sadece head shoulders şampuana çam terebentin esansı koymuştum o var başka bir şey yapmıyorum artık
Kozmik bakım günüymüş 18inde de boya yapıcam o günlerde yapınca uzuyomuş bi deniyim

Evet canım bende 18ini bekliyorum kesimde 3. Ayımı tamamlayacam koç burcunda, sende 3 ay boyunca devam et sonra aslan burcunu denersin

Evet canım bende 18ini bekliyorum kesimde 3. Ayımı tamamlayacam koç burcunda, sende 3 ay boyunca devam et sonra aslan burcunu denersin
Benimki kesim değil boya bidaki boyamı mayısta yaparım büyük ihtimalle
Kesmeye korkmuyo musun canım ya :KK43:
Sence kozmik bakımlar doğru mu etkili mi

Saçın uzamış sarıcık, hemde baya baya uzamış,renginide çok beyendim.bakımlar işe yaramış:nazar::süslü:
Prensesim teşekkür ederim diplerim geldi 2 cm falan kozmik boyama günü varmış ilk defa deneyeceğim bu ayın 18iyle 20si arasında boya yapıcam bakalım işe yarayacak mı
Ben bakımları bıraktım sadece head shouldersin içine çam terebentin esansı koydum onla yıkıyorum 2 günde 1 kez. En son da ipek saç kremi sürüp ılık suyla durulayıp yıkıyorum. Düzleştirmeden önce farketmemiştim de şimdi karşılaştırdım çok mutlu oldum bakalım mayıs benim için çok önemli yazın tatile gidicem uzun olması lazım mayısa kadar göğüs altıma gelse yeter
:KK73:
Çok teşekkür ederim prensesim bu süreçte hep destek olduk birbirimize ve şuan uzadıgını görünce duygulandım :KK71:

X