Zaten kesmeye kiyamiyorumIşe yaradığını sanmıyorum canim onun
Evet canim siyah sac guzel ama gercekten geri donmesi zor kızıl desen o da öyle akıyor surekli ben de kararsizim ama sakın kesme saçınıZaten kesmeye kiyamiyorum
Ya siyah sacli halime bakiyodum da siyah saca bayiliyorum ben siyaha bi hevesle boyasam sonra sariya donmek istesem donemem de ama siyahi da istiyorum of cok kararsizimten renklerimiz ayni zatem senle bembeyaz. Siyah harika oluyor
Yok kesmicem canim 2-3 gune boyarim renk konusuna gelince de diplerim bayagi bayagi bi cikana kadar boyamayip uzatiyim kendi sac rengim koyu kestane zatenEvet canim siyah sac guzel ama gercekten geri donmesi zor kızıl desen o da öyle akıyor surekli ben de kararsizim ama sakın kesme saçını
kolaj da iyi fikir canımGerek yokki her ay foto cekip kolajla yanyana koyuyorum ne kadar fark var gorunuyo canim
Ben saçımı siyaha boyamıştım.çok akıyo ama saçı çok güzel şumuşatıyo rengide çok parlak duruyo.ama açık renge dönmek sizinde dediğiniz gibi cok zor.saç fena şekilde yanıyo.kızılda zor bir renk siyahla eş değer.ondanda sarıya falan dönem çok zor.sarıdan renk tutma konusunda başka renklere dönmek çok kolay oluyo.ama benim tercihim bundan sonra hiç boyamamak.doğallığı seçtim ben.sıkıldım çünki saçımın yıpranmasından sürekli bakım yapmaktan.kesmek zorunda kalmaktan saçlarım okadar yumuşadıki şimdi o yanık görünümlü hallerinden eser yok tek sorunum saçımı uzatma konusunda sabırsısım hemen uzasın istiyorum belime kadar inşallah çabuk uzarEvet canim siyah sac guzel ama gercekten geri donmesi zor kızıl desen o da öyle akıyor surekli ben de kararsizim ama sakın kesme saçını
Evet bende artik boyamak istemiyorum zaten ama boya surekli akip turunculastigi icin boyayi yenilemek zorunda kaliyorum suanki rengini de hic begenmedimTopigini takip ediyorum canım.
Gercekten saçlarını cok sık boyuyorsun. Gören de saçların bembeyaz da sürekli dip boyası yapıyorsun sanacak. Ama genceciksin.
Söylemek de istemedim ama son yaptığın sarı da hic genç kız rengi değildi inan
Valla bence saçını kendi rengine boya gitsin. Biraz dinlensin.
Zaten hint kınası geçmişin bile varmış. Normal kına ayrı ama hint kınası boyadan bile zararli.
Bu yaşta saçın kalmayacak yoksa bırak bir süre boyama bence
Bende artik boyamak istemiyorum ama bu renk berbat oldu napiyim simdi simsiyah mi boyasamBencede canım durubeyaza katılıyorum saçını biraz rahat bırakmalısın dışarda görüyorum genç kızlar saçlarını boyasızda kullanıyo bırıl pırıl saçları var sende bence biraz boyasız kullanıp farkı daha iyi anlıcana eminim.kesinlikle saçların daha sağlıklı olucak.
Canım boya çıkarıcılar var onları denedinmiBende artik boyamak istemiyorum ama bu renk berbat oldu napiyim simdi simsiyah mi boyasam