Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Diplere dax boylara ve uclara hindistan cevizi yagi+zeytinyagi surup strecledim

1bucuk aylik bakimdan sonra sacimi tekrar boyayip ara verecegim cunku surekli yag surup yikamak boyami 1haftada akitiyor
1ayda 2cm kadar uzadi

Bende vitamin ampulü kattım şampuanuma 1 ay olmadan bitirdim sarımsak yağını saçıba bolca sürmüştüm.dax spergro küçüktü oda bitti.şimdi restorex şampuan aldım.bu arada saçımda 2 cm uzama var bu bakımlarla.toplam 17 gün olmuş.benim saçımı ampuller bukadar hızlı uzattı

Ya ben onu duydum gerçekten işe yarıyomu acaba ay takvimine göre deyilmi????
Aslinda tam bilmiyorum burclara gore heralde kozmik takvim yazinca cikiyor bence dogru cunku sacimi bazen kestirdigimde hizli uzuyor bazen kestirdigimde de yavas. Hatta sacim küstü falan derler belkide kozmik gun disinda kesildigi icindir

Aslinda tam bilmiyorum burclara gore heralde kozmik takvim yazinca cikiyor bence dogru cunku sacimi bazen kestirdigimde hizli uzuyor bazen kestirdigimde de yavas. Hatta sacim küstü falan derler belkide kozmik gun disinda kesildigi icindir
Ya ben bikere denedim geçen sene saçımın sarı olduğu zamandı.akşam dolunay zamanında kesmiştim uçlarından .ondan sonra stresli bi dönem yaşamama ramen saçım şimşek hızıyla uzamıştı ampul sinemaki falan bakımda yapıyodum ama.bilmiyorum dolunayın etkisimiydi bakımlarınmı ama ayda 3 cm falan uzuyodu ölçüyodum çizgili tişörtle.belkide işe yarıyodur ay takvimi denesekmi acaba mesela bugün ay takvime bi bakalım kesim günümü

Aralığın 7 sinde perşembe günü özellikle saç uçlarnın kırıkları kesimi ve saç kesimi için iyi bir zaman diyor.yani taaaa aralığa kadar beklemek lazım

Bende yaza girmeden kestirmistim ışık hiziyla uzamisti bu sefer yavas uzuyor mesela

Aralığın 7 sinde perşembe günü özellikle saç uçlarnın kırıkları kesimi ve saç kesimi için iyi bir zaman diyor.yani taaaa aralığa kadar beklemek lazım
1hafta kaldi araligin 7sine ama sacim zaten kisacik bide uzamazsa naparim korkuyorum kesmeye yaza dogru keserim kozmik gune gore

1hafta kaldi araligin 7sine ama sacim zaten kisacik bide uzamazsa naparim korkuyorum kesmeye yaza dogru keserim kozmik gune gore
Ben bu işlerde çok sabırsızım canım mesela saçıma bakım yapıyorum ya yarın rapunzel olmak istiyorum ama nerdeeee.1 sene bekle işin yoksa.bence saç uçlarından almaya gerek yok neden dersen internette bir video izledim diyoki kızın saçı rapunzel olmuş sadece şampuan kullanıyorum diyo yıllardan beri.saç uçlarımdanda hiç almıyorum diyo.çünkü saç köklerden uzuyo diyo mantıklı bencede.kırıklar uzamaya engelmidir onu bilmiyorum ama

Aynen bende suan kullandigim urunleri bitirip sadece sampuan kullanmak istiyorum. Dax Hindistan cevizi yagi ve durulanmayan kremim nerdeyse bitti sayilir 2 haftalik kullanmalik kaldi. Mucizevi yagin yarisi henuz duruyor. 2haftada butun urunleri bitirip sacimi da boyayip sadece sampuanla devam edicem. Mayisa kadar nereme gelir sence? Ikimizinki ayni hizadaydi degil mi

mayısa kadar bu boyda olucak canım taminimce benim saçım geçen sene.bu boya gelnişti yaza kadarda şu boya gelicek tam göğüs altı hizasına şu boydaki çok uzun saç içinde iki sene gerekiyor.iki senede tam bu boyda oluyor

Eklentiler

• images.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…