Yaa yaza kadar gelecek dedigin boy varya oyle olsa bana yeterEki Görüntüle 2073523 mayısa kadar bu boyda olucak canım taminimce benim saçım geçen sene.bu boya gelnişti yaza kadarda şu boya gelicek tam göğüs altı hizasına Eki Görüntüle 2073525 şu boydaki çok uzun saç içinde iki sene gerekiyor.iki senede tam bu boyda oluyorEki Görüntüle 2073526
Ama ben çok bakım yapmıştım dediğim gibi sinemaki.ampul.sarımsaklı şampuan.soğan suyu bunları yaza kadar uygulamıştım.ayda 2,5 ve 3 cm kadar uzama oluyodu.saçın 1.5 cm uzuyosa ayda koltuk altına anca gelir.oda fena bi boy deil baya uzun olur.ama 2 cm uzuyorsa ozaman benim dediğim boya gelir canımYaa yaza kadar gelecek dedigin boy varya oyle olsa bana yetero alttaki kalcaya yakin saci ben sevmiyorum da tam gogus alti hizasi cok guzel duruyor yaza kadar o kadar olursa şükür ben daha kisa bekliyorum cunku yaza kadar koltuk altima anca gelir diye dusunuyodum
Ay inşallahAma ben çok bakım yapmıştım dediğim gibi sinemaki.ampul.sarımsaklı şampuan.soğan suyu bunları yaza kadar uygulamıştım.ayda 2,5 ve 3 cm kadar uzama oluyodu.saçın 1.5 cm uzuyosa ayda koltuk altına anca gelir.oda fena bi boy deil baya uzun olur.ama 2 cm uzuyorsa ozaman benim dediğim boya gelir canım
Neden sadece diplerine sürdünki dahamı iyi oluyomuş bilmiyorumda.ben suyla sirkeyi seyreltip saçıma döküp masaj yapıp havluyla sarıp bekletip duruluyodum şampuan kullanmadanSac diplerimi sirkeli su ve pamukla sildim
Dun dusta sirkeli su dokup bekletip yikadim zaten bugun de dipleri sildimNeden sadece diplerine sürdünki dahamı iyi oluyomuş bilmiyorumda.ben suyla sirkeyi seyreltip saçıma döküp masaj yapıp havluyla sarıp bekletip duruluyodum şampuan kullanmadan
Bide canım saçın uzamasında en önemli faktör mutluluk.stresli yaşam tarzı malesef hem saçın dökülmesine hemde mat ve uzamasınıda yavaşlatıyo.mutluluk hormonu serotonini tetiklemek içinde çikolata diyolar ama oda kalorili daha doğal şeyler meselaAy inşallah
44 kiloyum zaten kalorili seyler yiyebilirim ama pek sanmiyorum sacin uzamasiyla alakasini yani gozumle görmeden sacima bir şey surmeden etkileyecegine inanamiyorumBide canım saçın uzamasında en önemli faktör mutluluk.stresli yaşam tarzı malesef hem saçın dökülmesine hemde mat ve uzamasınıda yavaşlatıyo.mutluluk hormonunu tetiklemek içinde çikolata diyolar ama oda kalorili daha doğal şeyler mesela
Kahverengiydi sariya boyadimCanım resimdeki senmisin profildeki de senmisinEki Görüntüle 2073712 saçın şuanda sarımı kahve rengimi
Bu fotograflardaki benim avatardaki ben degilimCanım resimdeki senmisin profildeki de senmisinEki Görüntüle 2073712 saçın şuanda sarımı kahve rengimi
Kahverengiydi sariya boyadim
Canım ne yap biliyomusun bi not kağıdına.resimdeki çizgili tişörtte sarı çizgiye geliyo ya saçının uzunluğu.kağıda tarih at ve sarıya geliyo diyede yaz.bi sonraki ay yeşile geldiğini yaz yine tarihte at.bi nevi saç uzatma takvimi.Kahverengiydi sariya boyadim
Gerek yokki her ay foto cekip kolajla yanyana koyuyorum ne kadar fark var gorunuyo canimCanım ne yap biliyomusun bi not kağıdına.resimdeki çizgili tişörtte sarı çizgiye geliyo ya saçının uzunluğu.kağıda tarih at ve sarıya geliyo diyede yaz.bi sonraki ay yeşile geldiğini yaz yine tarihte at.bi nevi saç uzatma takvimi.
Sarinin uzerine bu renk guzel tutuyo denemistim kutunun ustundeki gibi oluyo tamda rengi.boyanin icine badem yagi koymustum ben sacimi yumusatmisti.Boyami aldim yeehuuu
Ooo cok iyi sende keratinli urunler kullaniyosun sacin iyice beslensinKeratin kompleks icerikli bakim maskesi cikti kutudan bitanetek kullanimlik
Işe yaradığını sanmıyorum canim onunBirde kozmik kesim gunlerinde uclarindan az az kesince daha hizli uzuyomus onu mu denesek
Evet canim siyah gliss kullaniyorum ya onda da sivilastirilmis keratin varOoo cok iyi sende keratinli urunler kullaniyosun sacin iyice beslensin