Saçınızda boya varmı bu resimde.kendi saçınızmı gerçekten sağlıklı görünüyo.Eki Görüntüle 2074358 Bak canım ben 35 yasindayim kendi rengi saçlarımın.
Pek boya isinden de anlamam. Ama bence kendi rengin neyse ona boya. Bir kac ay öyle sabref aksa da. Sonra tekrar düşünürsün. Dip derdin de olmaz.
Cok guzel benimde dogal rengim bu renkEki Görüntüle 2074358 Bak canım ben 35 yasindayim kendi rengi saçlarımın.
Pek boya isinden de anlamam. Ama bence kendi rengin neyse ona boya. Bir kac ay öyle sabref aksa da. Sonra tekrar düşünürsün. Dip derdin de olmaz.
Boya siliciyi silersem tekrar sapsari olur cunku altta acici var benim istedigim hic akmayan bi renkCanım boya çıkarıcılar var onları denedinmi
Canım bi resim atabilirmisin acaba saçın ne durumda daha iyi anlamış oluruz ona göre çözüm bulsak daha iyi olur sanki .Boya siliciyi silersem tekrar sapsari olur cunku altta acici var benim istedigim hic akmayan bi renk
Ilk mesaja attim konudaCanım bi resim atabilirmisin acaba saçın ne durumda daha iyi anlamış oluruz ona göre çözüm bulsak daha iyi olur sanki .
Teşekkür ederim canım. Kendi rengim boya yok.Saçınızda boya varmı bu resimde.kendi saçınızmı gerçekten sağlıklı görünüyo.
Inan bende yorgnum surekli akmasindan biktimSiyah yap ozaman.
Zaten zemin sarı olduğu icin birkac aya o kahve olur sanırım.
Sonra da bırak dinlensin canım.
Gercekten saçların yorgun gözüküyor.
Kizlar aktiktan sonra boyucam simsiyah mi olsun kahverengi mi?[/QUOTE
koyu kestane al ilk boyamada siyah olacaktır.akınca renk oturur koyu kestane olur ben denemiştim.
Igora hic kullanmadim genelde kolestonla loreal kullaniyorum en kaliteli boya loreal degil mi? Ne zaman boyuyum ben bu saci boyle gezemem de oof of :'(Igora 1.1 mavi siyah.
Igora 1.0 siyah.
Mavi siyah küllüdur. Tutuculuğu bastırır ama daha cabuk akar.
Oksidani da %3 lük al canım. Zarar vermez.
Ben igoradan baska boya kullanmam asla.
Canım altta açıcı olduğu için siyahda yapsan bir süre sonra o sarılar yine çıkar. Açıcı olan bölüm tamamen saçtan gittikten sonra yani kesilirse eger istediğin hangi renk olurs@ olsun akmazBoya siliciyi silersem tekrar sapsari olur cunku altta acici var benim istedigim hic akmayan bi renk
Ee ben napicam peki acicili yer uzayana kadar 3sene gecerCanım altta açıcı olduğu için siyahda yapsan bir süre sonra o sarılar yine çıkar. Açıcı olan bölüm tamamen saçtan gittikten sonra yani kesilirse eger istediğin hangi renk olurs@ olsun akmaz
Igora hic kullanmadim genelde kolestonla loreal kullaniyorum en kaliteli boya loreal degil mi? Ne zaman boyuyum ben bu saci boyle gezemem de oof of :'(
Canım garnier marka siyah saçı güzel yumuşatıyo rengide parlak oluyo ben sarı saçımın üstüne önce koyu kahve sonrada garnier siyah ile boyamıştım saçım çok doğal görünüyodu yanıkları falan kapanmıştı ama sende nasıl olur bilemem tabiki herkezin saçı farklı sonuçtaEe ben napicam peki acicili yer uzayana kadar 3sene gecer
Tamam internetten alirim igoraKoleston boya bile degil bence.
Loreal de idare eder.
Ama market boyasi sonucta.
Profesyonel boyalar var canım.
Igora onlardan. Markette satılmaz. Ya internetten ya da kuaför malzemesi satan yerlerden alacaksin. Tüp boya bunlar. Oksidani ayrica alacaksin. Bi de market boyalarinda hepsi ayni oksidan kullaniyorlar . Saçmalık. Sac koyulastirmak icin %3 yeterlidir. 6 lik iki kati yakar saçı.