Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Eki Görüntüle 2074358 Bak canım ben 35 yasindayim kendi rengi saçlarımın.
Pek boya isinden de anlamam. Ama bence kendi rengin neyse ona boya. Bir kac ay öyle sabref aksa da. Sonra tekrar düşünürsün. Dip derdin de olmaz.
Saçınızda boya varmı bu resimde.kendi saçınızmı gerçekten sağlıklı görünüyo.:KK37:

Eki Görüntüle 2074358 Bak canım ben 35 yasindayim kendi rengi saçlarımın.
Pek boya isinden de anlamam. Ama bence kendi rengin neyse ona boya. Bir kac ay öyle sabref aksa da. Sonra tekrar düşünürsün. Dip derdin de olmaz.
Cok guzel benimde dogal rengim bu renk :KK43: napicam bilmiyorum ne renk boyasam akiyo turunculasiyo. Simsiyah mi boyasam akmaz?

Simsiyah boyarsan da geri dönüşü olmaz diye biliyorum.
Hep siyah kullanacak mısın?
Arkadaşım siyahta da her ay boyamak zorunda kalıyor. Yine zarar görecek.
Saçına keratin bakımı veya brezilya fonu yapsana. Burda kilic balığının bir topigi var. Yanan saçlara cok iyi geliyormuş.
Alttaki sarılar siyah haricinde her renkte illa bir kac boyamaya kadar çıkacak canım.
Ozaman kendi renginden bir ton koyuya boya.

Saçınızda boya varmı bu resimde.kendi saçınızmı gerçekten sağlıklı görünüyo.:KK37:
Teşekkür ederim canım. Kendi rengim boya yok.
Arada tek tük beyaz var ama boyamiyorum.
Bi ara mavi siyah yaptim gözlerim yeşil yakıştı ama cabuk akıyor. Ben baş edemem öyle :halay:

Siyah yap ozaman.
Zaten zemin sarı olduğu icin birkac aya o kahve olur sanırım.
Sonra da bırak dinlensin canım.
Gercekten saçların yorgun gözüküyor.

Siyah yap ozaman.
Zaten zemin sarı olduğu icin birkac aya o kahve olur sanırım.
Sonra da bırak dinlensin canım.
Gercekten saçların yorgun gözüküyor.
Inan bende yorgnum surekli akmasindan biktim :KK43: bi renk tutmamasindan biktim :KK43:
Simsiyahin numarasi kac acaba siyahin da cesitleri var sanirim

Igora 1.1 mavi siyah.
Igora 1.0 siyah.
Mavi siyah küllüdur. Tutuculuğu bastırır ama daha cabuk akar.
Oksidani da %3 lük al canım. Zarar vermez.

Ben igoradan baska boya kullanmam asla.:63:

Igora 1.1 mavi siyah.
Igora 1.0 siyah.
Mavi siyah küllüdur. Tutuculuğu bastırır ama daha cabuk akar.
Oksidani da %3 lük al canım. Zarar vermez.

Ben igoradan baska boya kullanmam asla.:63:
Igora hic kullanmadim genelde kolestonla loreal kullaniyorum en kaliteli boya loreal degil mi? Ne zaman boyuyum ben bu saci boyle gezemem de oof of :'(

Boya siliciyi silersem tekrar sapsari olur cunku altta acici var benim istedigim hic akmayan bi renk :KK43:
Canım altta açıcı olduğu için siyahda yapsan bir süre sonra o sarılar yine çıkar. Açıcı olan bölüm tamamen saçtan gittikten sonra yani kesilirse eger istediğin hangi renk olurs@ olsun akmaz

Canım altta açıcı olduğu için siyahda yapsan bir süre sonra o sarılar yine çıkar. Açıcı olan bölüm tamamen saçtan gittikten sonra yani kesilirse eger istediğin hangi renk olurs@ olsun akmaz
Ee ben napicam peki acicili yer uzayana kadar 3sene gecer :mad:

Igora hic kullanmadim genelde kolestonla loreal kullaniyorum en kaliteli boya loreal degil mi? Ne zaman boyuyum ben bu saci boyle gezemem de oof of :'(

Koleston boya bile degil bence.
Loreal de idare eder.
Ama market boyasi sonucta.
Profesyonel boyalar var canım.
Igora onlardan. Markette satılmaz. Ya internetten ya da kuaför malzemesi satan yerlerden alacaksin. Tüp boya bunlar. Oksidani ayrica alacaksin. Bi de market boyalarinda hepsi ayni oksidan kullaniyorlar . Saçmalık. Sac koyulastirmak icin %3 yeterlidir. 6 lik iki kati yakar saçı.

Ee ben napicam peki acicili yer uzayana kadar 3sene gecer :mad:
Canım garnier marka siyah saçı güzel yumuşatıyo rengide parlak oluyo ben sarı saçımın üstüne önce koyu kahve sonrada garnier siyah ile boyamıştım saçım çok doğal görünüyodu yanıkları falan kapanmıştı ama sende nasıl olur bilemem tabiki herkezin saçı farklı sonuçtao_O

Koleston boya bile degil bence.
Loreal de idare eder.
Ama market boyasi sonucta.
Profesyonel boyalar var canım.
Igora onlardan. Markette satılmaz. Ya internetten ya da kuaför malzemesi satan yerlerden alacaksin. Tüp boya bunlar. Oksidani ayrica alacaksin. Bi de market boyalarinda hepsi ayni oksidan kullaniyorlar . Saçmalık. Sac koyulastirmak icin %3 yeterlidir. 6 lik iki kati yakar saçı.
Tamam internetten alirim igora
Simdi renk secicem kahve mi siyah mi
Ve ne zaman boyuyum

X