Bu rengin akip tekrar sariya doneceginden eminimCanım garnier marka siyah saçı güzel yumuşatıyo rengide parlak oluyo ben sarı saçımın üstüne önce koyu kahve sonrada garnier siyah ile boyamıştım saçım çok doğal görünüyodu yanıkları falan kapanmıştı ama sende nasıl olur bilemem tabiki herkezin saçı farklı sonuçta
kızıl olmaz kızıl yansıması olur diye düşünüyorum sen enisi siyah al canım en iyisi bu gibi görünüyo işini şansa bırakmamış olursunBu rengin akip tekrar sariya doneceginden eminim
Siyah ve kahve arasindayim
Kahverengi de akarsa kizilimsi olur galiba demi
Bugunki boyamin icine de Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı koymustum birazBirkaç gün bekle bence canim.
Boyamadan önce de sac boy ve uçlarına zeytinyagu veya hindistan cevizi yagi sür. Öyle boya.
Boyanin karışımına da bikac kaşık zeytinyagi ekle. Yanmasını engeller biraz. Kuaför arkadaşım söylemişti ben de uyguladım daha önce.
Evet en iyisi siyah galiba arastiririm bikac hafta sonra da boyarimkızıl olmaz kızıl yansıması olur diye düşünüyorum sen enisi siyah al canım en iyisi bu gibi görünüyo işini şansa bırakmamış olursun
Boyanin içinden çok öncesinde saçına surmen daha koruyucu canım.Bugunki boyamin icine de Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı koymustum biraz
Bikac hafta bekleyip boyarim
Tamam oyle yaparin teşekkür ederimBoyanin içinden çok öncesinde saçına surmen daha koruyucu canım.
Bi de boyamadan önce saçını baya yikama. En az 3-4 gun.
Canım bence siyah yapma ilerde olurda açmak istersen yine saçın yıpranır koyu kahve yap en başta siyah gibi duruyor zamanla açılıyor birazEvet en iyisi siyah galiba arastiririm bikac hafta sonra da boyarim
Canim artik sacini boyama yoksa uzaması tamamen durabilirSimsiyah boyuyum dicem ama daha yeni boyadim en sonunda yanacak sacim zaten saglikli degil
Kaldim heralde boyle
evet canım farkedilir derecede uzama var hatta saçın daha salıklı görünüyo gözüme en son foto.bakımlara devam et bence senin saçında yanmalar var en son fotorafta boyanında etkisi ile daha sağlıklı görünüyo önceki fotoğraflara göreYesil cizgiye gelmis uzamis yani bence değil mi
Eğer şimdi bakımlara devam edersem boyam akabilir canım ve akarsa suan boyayamam o yüzden ara verdimevet canım farkedilir derecede uzama var hatta saçın daha salıklı görünüyo gözüme en son foto.bakımlara devam et bence senin saçında yanmalar var en son fotorafta boyanında etkisi ile daha sağlıklı görünüyo önceki fotoğraflara göre
Canım sen boyuyomusun seninde saçın siyahtı.bide mavi yapmıştın sende saçını çok yıpratıyosun canım kendi diplerinden gelen sarı pigmentli kumral halın sana çok daha fazla yakışır.bence sende saçını uzat kendi rengin çıksın.nacizane tavsiyem.saçların güzel çünki yüzünde beyaz kendi saçın daha güzel yakışır.Canim artik sacini boyama yoksa uzaması tamamen durabilir
Canım benim saçım çok boyandi ama hiç yanıp kopmadı çünkü hep aralıklarla boyadim ben , tekrar mavi ya da kizil yapacagim renksiz duramıyorumCanım sen boyuyomusun seninde saçın siyahtı.bide mavi yapmıştın sende saçını çok yıpratıyosun canım kendi diplerinden gelen sarı pigmentli kumral halın sana çok daha fazla yakışır.bence sende saçını uzat kendi rengin çıksın.nacizane tavsiyem.saçların güzel çünki yüzünde beyaz kendi saçın daha güzel yakışır.