Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bu rengin akip tekrar sariya doneceginden eminim
Siyah ve kahve arasindayim
Kahverengi de akarsa kizilimsi olur galiba demi

Sen siyahı daha çok seviyorsun sanirim
Bence sen igora 1.0 siyah al.
Yanında da oksidan al.
Siyah yap. Bikac yikamada anlaşılır zaten nasıl olacagi, ne kadar akacağı. Idare edebildigin kadar et canim. O ara bol bol bakim yap. Yağlar ampuller falan.
Akınca tekrar boyarsin.
Bu arada dedigimi düşün. Ben de brezilya fonu yapacağım. Maxi bio diye bir markayi tavsiye ediyorlar. Saçım iri dalgali. Ama biraz düz kullanmak istiyorum. Duzlestirici de sevmiyorum. Bir kere deneyecegim. Topikte herkes yıpranan saçlarını kurtarmak icin yapiyor.
Sen de baktin cok yiprandi yaparsin olmadi.

Birkaç gün bekle bence canim.
Boyamadan önce de sac boy ve uçlarına zeytinyagu veya hindistan cevizi yagi sür. Öyle boya.
Boyanin karışımına da bikac kaşık zeytinyagi ekle. Yanmasını engeller biraz. Kuaför arkadaşım söylemişti ben de uyguladım daha önce.

Bugunki boyamin icine de Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı koymustum biraz
Bikac hafta bekleyip boyarim

Bugunki boyamin icine de Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı koymustum biraz
Bikac hafta bekleyip boyarim
Boyanin içinden çok öncesinde saçına surmen daha koruyucu canım.
Bi de boyamadan önce saçını baya yikama. En az 3-4 gun.

Yesil cizgiye gelmis uzamis yani bence değil mi
evet canım farkedilir derecede uzama var hatta saçın daha salıklı görünüyo gözüme en son foto.bakımlara devam et bence senin saçında yanmalar var en son fotorafta boyanında etkisi ile daha sağlıklı görünüyo önceki fotoğraflara göre

Evet çok düsündüm aynada baktım düşündüm ayna karsısında....
Kararım; eğer saçım akmazsa bu hali zaten siyaha yakın bu şekilde uzayana kadar idare edicem

Akarsa siyah veya kahve ama akmaması için saçıma bir şey sürmücem bakımlara ara verdim

Eğer şimdi bakımlara devam edersem boyam akabilir canım ve akarsa suan boyayamam o yüzden ara verdim

Canim artik sacini boyama yoksa uzaması tamamen durabilir
Canım sen boyuyomusun seninde saçın siyahtı.bide mavi yapmıştın sende saçını çok yıpratıyosun canım kendi diplerinden gelen sarı pigmentli kumral halın sana çok daha fazla yakışır.bence sende saçını uzat kendi rengin çıksın.nacizane tavsiyem.saçların güzel çünki yüzünde beyaz kendi saçın daha güzel yakışır.

Canım benim saçım çok boyandi ama hiç yanıp kopmadı çünkü hep aralıklarla boyadim ben , tekrar mavi ya da kizil yapacagim renksiz duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…