Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Işe yaradığını sanmıyorum canim onun o_O
Zaten kesmeye kiyamiyorum :KK70:
Ya siyah sacli halime bakiyodum da siyah saca bayiliyorum ben siyaha bi hevesle boyasam sonra sariya donmek istesem donemem de ama siyahi da istiyorum of cok kararsizim :KK43: ten renklerimiz ayni zatem senle bembeyaz. Siyah harika oluyor

Zaten kesmeye kiyamiyorum :KK70:
Ya siyah sacli halime bakiyodum da siyah saca bayiliyorum ben siyaha bi hevesle boyasam sonra sariya donmek istesem donemem de ama siyahi da istiyorum of cok kararsizim :KK43: ten renklerimiz ayni zatem senle bembeyaz. Siyah harika oluyor
Evet canim siyah sac guzel ama gercekten geri donmesi zor kızıl desen o da öyle akıyor surekli ben de kararsizim ama sakın kesme saçını

Evet canim siyah sac guzel ama gercekten geri donmesi zor kızıl desen o da öyle akıyor surekli ben de kararsizim ama sakın kesme saçını
Yok kesmicem canim 2-3 gune boyarim renk konusuna gelince de diplerim bayagi bayagi bi cikana kadar boyamayip uzatiyim kendi sac rengim koyu kestane zaten

Ben saçımı siyaha boyamıştım.çok akıyo ama saçı çok güzel şumuşatıyo rengide çok parlak duruyo.ama açık renge dönmek sizinde dediğiniz gibi cok zor.saç fena şekilde yanıyo.kızılda zor bir renk siyahla eş değer.ondanda sarıya falan dönem çok zor.sarıdan renk tutma konusunda başka renklere dönmek çok kolay oluyo.ama benim tercihim bundan sonra hiç boyamamak.doğallığı seçtim ben.sıkıldım çünki saçımın yıpranmasından sürekli bakım yapmaktan.kesmek zorunda kalmaktan saçlarım okadar yumuşadıki şimdi o yanık görünümlü hallerinden eser yok tek sorunum saçımı uzatma konusunda sabırsısım hemen uzasın istiyorum belime kadar inşallah çabuk uzar :KK69:

Sacimi yikadim az once on sagda 1 tutam on solda 1 tutam olmak uzere 2tutam yanigim var maalesef :KK43:

Sacimi kurutmadim kendi kurudu boyle daha guzel oldu elektriklenmedi dolasan yerlere gliss durulanmayan sac kremi sıktım

Kuruyunca 1 fis elsece mucizevi yagdan surdum ve bana uzamis gibi gorunuyor suan

Serdar ortac ve yıldız tilbe dueti olan havali yarim şarkısının klip cekimlerinde yildiz tilbenin saci yanmis mumlardan simdi izledim bende

Kizlar sacimi boyadim. Turunculugu almasi icin mavi karistirdim. Mavi cok kacti sacim koyu oldu
2haftada akar ama suanda koyu olucak maalesef
Yinede koyu renk de guzel
Zaten yansıması sari

Simsiyah boyuyum dicem ama daha yeni boyadim en sonunda yanacak sacim zaten saglikli degil
Kaldim heralde boyle

Kendi sacimi uzaticam artik boyamadan ve kahverengi veya kumraldan baska renk kullanmicam belki siyah ucunden biri
Bu kacinci boyamicam demem evet ama bu sefer kesin

Topigini takip ediyorum canım.
Gercekten saçlarını cok sık boyuyorsun. Gören de saçların bembeyaz da sürekli dip boyası yapıyorsun sanacak. Ama genceciksin.
Söylemek de istemedim ama son yaptığın sarı da hic genç kız rengi değildi inan:110:
Valla bence saçını kendi rengine boya gitsin. Biraz dinlensin.
Zaten hint kınası geçmişin bile varmış. Normal kına ayrı ama hint kınası boyadan bile zararli.
Bu yaşta saçın kalmayacak yoksa bırak bir süre boyama bence :KK15:

Topigini takip ediyorum canım.
Gercekten saçlarını cok sık boyuyorsun. Gören de saçların bembeyaz da sürekli dip boyası yapıyorsun sanacak. Ama genceciksin.
Söylemek de istemedim ama son yaptığın sarı da hic genç kız rengi değildi inan:110:
Valla bence saçını kendi rengine boya gitsin. Biraz dinlensin.
Zaten hint kınası geçmişin bile varmış. Normal kına ayrı ama hint kınası boyadan bile zararli.
Bu yaşta saçın kalmayacak yoksa bırak bir süre boyama bence :KK15:
Evet bende artik boyamak istemiyorum zaten ama boya surekli akip turunculastigi icin boyayi yenilemek zorunda kaliyorum suanki rengini de hic begenmedim
Ne yapiyim simdi sence?
Simsiyah boyuyum desem daha yeni boya yaptim
Boyle mi kaldim yani :mad:

Bencede canım durubeyaza katılıyorum saçını biraz rahat bırakmalısın dışarda görüyorum genç kızlar saçlarını boyasızda kullanıyo bırıl pırıl saçları var sende bence biraz boyasız kullanıp farkı daha iyi anlıcana eminim.kesinlikle saçların daha sağlıklı olucak.:KK69:
Bende artik boyamak istemiyorum ama bu renk berbat oldu napiyim simdi simsiyah mi boyasam :KK43:

1579843-1d47f1fea660f5822aa07318fc10fabe.jpg
Bak canım ben 35 yasindayim kendi rengi saçlarımın.
Pek boya isinden de anlamam. Ama bence kendi rengin neyse ona boya. Bir kac ay öyle sabref aksa da. Sonra tekrar düşünürsün. Dip derdin de olmaz.

X