Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Denemedim ama o kadar cok sampuan değiştirdim ki bi sure degistirmeyecegim elvese kullaniyodum fotograftaki simdi gliss aldim sampuanimi. Sac kremim durulanmayan kremim ve sampuanim gliss suan ben memnunum keratinli
Keratinli alman iyi olmuş canım ben clear kullanıyorum mentol ferahlığı olanı.bitince gliss alabilirim belki gliss in kokusu çok güzellll glisin bu kremleri nasıl canım kullandınmı sen

Evet suan Siyahıni kullanıyorum durulanmaysn saç kremi konuma fotoğrafını yuklemistim kullandığım ürünlerin
Bende saçım sarı iken bunları kullanıyodum .sıvı krem saçımı biraz ağırlaştırmıştı ama şampuanı harikaydı vanilya gibi kokuyodu çok işlem görmüş saçlar için

Siyahindan baska kullanmadim ama hepsini ovuyolar. Sariya boyatmayi dusunuyo musun tekrar
Kesinlikle düşünmüyorum ama şöyle bişey geçiyo hayalimden. saçımı resimdeki boy kadar uzatmayı başarabilirsem ki 1 senede bu boya gelmez enaz 2 sene lazım.saçımın sadece uç kısımlarına sarı balyaj düşünüyorum.uçlarınıda v kesim düşünüyorum .ama kat attırmıcam .tabi uzatabilirsem

Avatardaki saçlarınız çok güzelmis
Asıl amacim uzatmak degil demissiniz ama bence uzatin uzun sac her zaman iyidir
Kesinlikle katılıyorum uzun saça şekil vermekte çok kolay oluyor.fön maşa çok güzel duruyor özellikle uzun saçta at kuyruğu modeline bayılıyorum

Sari neden dusunmuyosun sarinin havasi yeter bence

Ama sunu soyluyum daxa baslayali cuma gunu 1 ay olacak. Uzadi gerçekten
Benim birakma sebebim dokmesi ve boyali sacimin rengini degistirmesi
Uzatma konusunda gerçekten basarili

Ama sunu soyluyum daxa baslayali cuma gunu 1 ay olacak. Uzadi gerçekten
Benim birakma sebebim dokmesi ve boyali sacimin rengini degistirmesi
Uzatma konusunda gerçekten basarili
Bende uzatma yönünden beyendimde sürmesi çıkartması zor oluyo.tam yıkanmıyo saç dipleri.ben bidaha almıcam zaten küçük boy almıştım denemek için.benim saçımdada dökülme yaptı bıraktım geçti dökülme.daha dorusu kutuyu bitirdim.

Aynen bende kucuk boy aldim 56gr. 1ay oldu baslayali ama yarisi bitti henuz. Ocakta biter buyuk ihtimalle. Sacimi da o zaman mi boyasam acaba

Bende sariyken koyu renge imreniyorum ama koyuyken boguluyorum sariya alismisim icim bunaliyo
Sarıdan vaz geçebilmen için bıkman lazım.ben mesela hep koyudan sarıya dönüp koyu yapıp yine sarı böyle sürekli deiştiyodum en sonunda sarıdan sıkıldığımı farkettim .daha doğrusu saç boyamaktan.bi heves evresi oluyo bazı insanlarda hiç geçmiyo ben mesela çok deişken biriyim.aynı şeyi yıllarca kullanmak bana sıkıcı gelir hemen bi yenilik oluştururum.kişiliklede alakalı sanırım

Ayy ayni bende oyleyim ya elimden gelse her kiyafwtimle sacimin rengini degistiricem. Simsiyah saci da cok seviyorum sari saci da zaten bu kararsizligim yuzunden kestirdim bu kadar kisa. Boyamaktan acmaktan yandi saclarim

Ayy ayni bende oyleyim ya elimden gelse her kiyafwtimle sacimin rengini degistiricem. Simsiyah saci da cok seviyorum sari saci da zaten bu kararsizligim yuzunden kestirdim bu kadar kisa. Boyamaktan acmaktan yandi saclarim
Bence sende saçını çok boyama üst üste yazık.tek bi renk boya mesela saçın uzayınca kestir.tekrar doğal saçının üstüne boya.biraz sabır işi aslında.doğal saçının üstüne yapılan boya. daha sağlıklı gösteriyo saçı.mesela ben eskiden doğal saçımı açıcıyla açıp boyuyodum uzayınca doğal saçım çıkıyodu kesip boyalı kısmı tekrar boyuyodum.daha doğal duruyodu yanmada olmuyodu

Surekli boyamak istemiyorum ama maalesef akiyor o yuzden yenilemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…