Yok canım gittim ama sormayı unutmuşum.Özür dilerim.Bidaha ki gitmeme söz sorarım.canım hangi doğum kontrol hapı sordun mu ona göre bende bakıma katayım
Sogani kabuklariyla koyup surdugunde kizil turuncu arasi bir renk veriyor diye biliyorum saçaBende tesisatımı kurdum diplere sinameki ve soğan suyu. Uçlara Hindistan cevizi yağı. Dünya canım soğanı ilk defa senin dediğin gibi kabuklarıyla koydum . Kırmızı oldu kızıllık yapar mı ki saçta
boşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolarSogani kabuklariyla koyup surdugunde kizil turuncu arasi bir renk veriyor diye biliyorum saça
Yastığa renk vermez caanim o kadar güçlü değildir herhaldeboşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolar
Canım renk vermiyor.Sogani kabuklariyla koyup surdugunde kizil turuncu arasi bir renk veriyor diye biliyorum saça
Aynen bende burdayımboşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolar
Haha aynen benim birde acnemix yastıkları ağartıyor diye 4 kılıf aldılar yıkayıp yıkayıp dönüşümlü kullanıyorum,bir nevi kendi evimizde sığıntı muamelesiboşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolar
Canım uzatma değilde bir sürü yeni saç çıktı.Hemde çok ama bakımdan sonra saçları yıkayınca çok dökülüyor.Onun dışında gün içinde ekstra bir dökülme yok.Haziranda bakıma devam sonra ara vereceğim.Yazın temmuz-ağustos BEB olmaz.Ağır kokuyor.Belki aradan sonra biberiye ya da soğan kürü yaparım.memnunmusun,canim karisimdan uzatma oldumu
bence dokulmesinin sebebi cok sik bakımı yapman kuzumCanım uzatma değilde bir sürü yeni saç çıktı.Hemde çok ama bakımdan sonra saçları yıkayınca çok dökülüyor.Onun dışında gün içinde ekstra bir dökülme yok.Haziranda bakıma devam sonra ara vereceğim.Yazın temmuz-ağustos BEB olmaz.Ağır kokuyor.Belki aradan sonra biberiye ya da soğan kürü yaparım.
Canım Eczacının dediği gibi ilk zamanlar her gün yaptım ama son 2 haftadır haftada 2 kere yapıyorum.bence dokulmesinin sebebi cok sik bakımı yapman kuzum
yok canim 2 iyidirsevdabuzer haftada 2 bakım ideal değil midir?Haftada 1 e mi düşürsem.