Bence de ama çok kestirme, uçlarından ve d güzel uzamış bence :))Bu ay aslan gününde kuaförde azıcık kestireceğim.Artık katlar düzelsin istiyorum.
TeşekkürlerBence de ama çok kestirme, uçlarından ve d güzel uzamış bence :))
hey masallahhhhhhh gozlerim yuvalarindan firladi
Bende aynen öyle biraz kendimi iyi hissedeyim istiyorum.Kesim yaptırırken keratin bakımda yaptıracağım.Sonra ara vereceğim.Bu arada kuaförde kesime oturmadan önce çok kesersen kavga çıkarırım diyorum.hey masallahhhhhhh gozlerim yuvalarindan firladiharika uzamis kuzum qyy bende gidecem kuafore biraz şeklide duzelsin artik
Xpecia aldım en son, priorin uzatmada etkili olmadı bir de demir eksikliği için hap kullanıyorumTeşekkürleraybuss sen vitamin ne kullanıyorsun?
Xpecia ne zamandır kullanıyorsun?Fayda etti mi?Doktor mu verdi?Xpecia aldım en son, priorin uzatmada etkili olmadı bir de demir eksikliği için hap kullanıyorum
Valla 1 haftayı geçti biraz ama etkisi var uzama sanki son zamanlarda arttı ama hangi üründen dolayı bilmiyorumXpecia ne zamandır kullanıyorsun?Fayda etti mi?Doktor mu verdi?
ekran goruntusu aldim kuzum :))))sevdabuzer kuaföre selamımızı söyle istediğinden fazla keserse onu yolarız çok kalabalık ve sinirli bir grubumuz adımını denk alsın!!!
Kuzummm kuföre kestirmeye mi gidiyoaunekran goruntusu aldim kuzum :))))aynen iletecegim kimse bizi mahdur edemez zati kararliyim fazla kestimi acimicam bende makasi elime alacagim :))))) en basta bu uyarimida yapayim da ayagini denk alsin
düşünüyorum canim biraz kestircemKuzummm kuföre kestirmeye mi gidiyoaun
Canim güvendiğin bir yere git kesinlikledüşünüyorum canim biraz kestircem