Saç Uzatma Yöntemleri Saç Gürleştirme ve Uzatma Notlarım

Bakım 4 gün:
Eczacının yapmış olduğu karışımı saç diplerime masaj yaparak yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp ardından streçleyip sarıp sarmaladım.Sabah yıkayacağım..

Yazdigimda oyle bir tavir yok.sitem var.siz yanlıs anladıysanız bir şey diyemeyeceğim.
peki o zaman ben yanlış anlayıp kırıldıysam affola ne diyeyim. benim çalıştığım yer çok yoğun gün içinde kısa kısa yazıp çıkıyorum . tabi fırsat bulduğumda detaylı olarak yazıyorum. ya uzun uzun cevap vermem gerekmiştir akşam yazarım demişimdir yada dikkat edememişimdir. hepimiz buraya birbirimize yardım
Bizde birbirimizi seviyozzz ❤

Bakım 5 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine sürüp saç boylarınada Hindistan cevizi yağı sürüp sarıp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

Bende tesisatımı kurdum diplere sinameki ve soğan suyu. Uçlara Hindistan cevizi yağı. Dünya canım soğanı ilk defa senin dediğin gibi kabuklarıyla koydum . Kırmızı oldu kızıllık yapar mı ki saçta

Yok canım hiç birşey yapmaz.Asıl bütün yararlı vitaminler kabuğunda canım..

Bakım 6 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerime masaj yaparak yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp streçleyip sarıp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

İşte kızlar kardeşten gelen saç maskesi.Bir kere kullandım yumuşacık yaptı.Sanırım bir kaç kez daha kullandıktan sonra daha net yorum yapabilirim.

Bakım 7 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine masaj yaparak yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp streçleyip sarıp sarmaladım.Sabaha kadar bekletip sabah yıkıyacağım.

Kızlar bugün saç diplerim çok kaşındı.Yarın da 8 günümü tamamlayıp daha sonra pazartesi ve perşembe olmak üzere haftada iki kereye düşüreceğim bakımları.Ne dersiniz kızlar haftada üç mü yapsam iki mi bakımları?Bugün 7 günüm ve ben aksatmadan peş peşe büyük bir hevesle yaptım bakımlarımı.İnşallah faydası olur.

Sorsaydın eczacıya niye kaşındı diye?bence 2 iyi.fazlası saçı,deriyi yorar diye düşünüyorum.ama yine sen bilirsin.

Sorsaydın eczacıya niye kaşındı diye?bence 2 iyi.fazlası saçı,deriyi yorar diye düşünüyorum.ama yine sen bilirsin.
Evet haklısın canım iki yapacağım.Zaten havalarda ısınmaya başladı.Sıcakta zor oluyor..

Bakım 8 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerime masaj yaparak yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp streçleyip sarıp sarmaladım. Sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…