- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
Hanımefendi ben size alçak gönüllülükle cvp veriyorum siz azarlar gibi yazıyorsunuz .Diger arkadaslara yazdınız da o yuzden.tamam sorun yok o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi ben size alçak gönüllülükle cvp veriyorum siz azarlar gibi yazıyorsunuz .Diger arkadaslara yazdınız da o yuzden.tamam sorun yok o zaman
Yazdigimda oyle bir tavir yok.sitem var.siz yanlıs anladıysanız bir şey diyemeyeceğim.Hanımefendi ben size alçak gönüllülükle cvp veriyorum siz azarlar gibi yazıyorsunuz .
Biz özelden yazışarak hallettik canım.tesekkurler ilgine.H Hayriye birdal _nurbanu_ kızlar biz bayanız birbirimize destek için buradayız.Bazen forumda yanlış anlaşılma oluyor.Bende bir kere böyle başka konuda yanlış anlaşılma olmuştu biri ile ama sonra kanki olduk.Oysa kırmıştık birbirimizi..
peki o zaman ben yanlış anlayıp kırıldıysam affola ne diyeyim. benim çalıştığım yer çok yoğun gün içinde kısa kısa yazıp çıkıyorum . tabi fırsat bulduğumda detaylı olarak yazıyorum. ya uzun uzun cevap vermem gerekmiştir akşam yazarım demişimdir yada dikkat edememişimdir. hepimiz buraya birbirimize yardımYazdigimda oyle bir tavir yok.sitem var.siz yanlıs anladıysanız bir şey diyemeyeceğim.
Bizde birbirimizi seviyozzz ❤H Hayriye birdal _nurbanu_ kızlar biz bayanız birbirimize destek için buradayız.Bazen forumda yanlış anlaşılma oluyor.Bende bir kere böyle başka konuda yanlış anlaşılma olmuştu biri ile ama sonra kanki olduk.Oysa kırmıştık birbirimizi..
hangi marka kullandiniz bc ve matrix cok övülüyor silver şampuandaOyleyse o zaman ben pek bi fark,yarar göremedim kullandıgimda.sen gordün mü?
Schwarzkopf kullanmıştım.hangi marka kullandiniz bc ve matrix cok övülüyor silver şampuanda
Yok canım hiç birşey yapmaz.Asıl bütün yararlı vitaminler kabuğunda canım..Bende tesisatımı kurdum diplere sinameki ve soğan suyu. Uçlara Hindistan cevizi yağı. Dünya canım soğanı ilk defa senin dediğin gibi kabuklarıyla koydum . Kırmızı oldu kızıllık yapar mı ki saçta
Sorsaydın eczacıya niye kaşındı diye?bence 2 iyi.fazlası saçı,deriyi yorar diye düşünüyorum.ama yine sen bilirsin.Kızlar bugün saç diplerim çok kaşındı.Yarın da 8 günümü tamamlayıp daha sonra pazartesi ve perşembe olmak üzere haftada iki kereye düşüreceğim bakımları.Ne dersiniz kızlar haftada üç mü yapsam iki mi bakımları?Bugün 7 günüm ve ben aksatmadan peş peşe büyük bir hevesle yaptım bakımlarımı.İnşallah faydası olur.
Evet haklısın canım iki yapacağım.Zaten havalarda ısınmaya başladı.Sıcakta zor oluyor..Sorsaydın eczacıya niye kaşındı diye?bence 2 iyi.fazlası saçı,deriyi yorar diye düşünüyorum.ama yine sen bilirsin.
Iyy sıcakta her şey zorEvet haklısın canım iki yapacağım.Zaten havalarda ısınmaya başladı.Sıcakta zor oluyor..