- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
sevdabuzer bence firmalar sana saçla ilgili ürün göndermeli..Çünkü uzat ve kes adlı konun gerçekten çok emek verilmiş bir konu..Sana ürün gönderseler sende araştırıp kullanmaya karar verip kullanıp yorum yapsan..çook ii olur.
beyazlarım sarı sarı olmayacak mı şimdi . ben öle hayal ediyordumkuzum,tamam da o şampuan beyazlari gümüş yapar
Fotoğrafı büyütüyorum hiç ismi okunmuyor.Kutunun üstünde ki ismi tam yazarmısın bana?Teşekkürler bu arada.Eki Görüntüle 1994321 canım bu idi. öle minnak bi kutu 200 ve ya 250 gr heralde . ben çabuk bitiriyom. heralde bulunca bol bol sürüyorum dayanamayp
Tamam açıldı yazmana gerek kalmadı.Ekran görüntüsü aldım.Bi araştırayım Google da..Eki Görüntüle 1994321 canım bu idi. öle minnak bi kutu 200 ve ya 250 gr heralde . ben çabuk bitiriyom. heralde bulunca bol bol sürüyorum dayanamayp
Pardon,bana neden cevap yazmadınız?beyazlarım sarı sarı olmayacak mı şimdi . ben öle hayal ediyordum
Canım beyaz saçları ve gri saçları cilalıyarak ,parlatarak turunculaşmasına engel oluyor..Yani o şampuan saçını beyaz ve griye boyatanlar için üretilmiş.Biliyorsunuz son zamanlarda saçını beyaz ve griye boyatan boyatana.Bir gri saç furyası almış başını gidiyor.Dolayısıyla şampuanınıda ürettiler..Beyaz saclar için olan napiyormus ki?benim de beyazım var.
Haaa şu silver şampuan dediklerinden mi bahsettiğiniz şampuan?teşekkür ederim cevap için.Canım beyaz saçları ve gri saçları cilalıyarak ,parlatarak turunculaşmasına engel oluyor..Yani o şampuan saçını beyaz ve griye boyatanlar için üretilmiş.Biliyorsunuz son zamanlarda saçını beyaz ve griye boyatan boyatana.Bir gri saç furyası almış başını gidiyor.Dolayısıyla şampuanınıda ürettiler..
Rica ederim..Aynen öyle silver dedikleri şampuan.Haaa şu silver şampuan dediklerinden mi bahsettiğiniz şampuan?teşekkür ederim cevap için.
Tamam canım,kullanmıştım ben de.sarı saçın turunculasmaması için diye satmıstı bana kuaför ama :/Rica ederim..Aynen öyle silver dedikleri şampuan.
Hepsi aynı canım saç koyudan açığa döndüğü zaman saç açıcılarının özelliği bu turunculaştırıyor saçı..Tabi bu turunculaşma bi kaç yıkamadan sonra yani boya akınca ortaya çıkıyor.Buna önlem olarakta saçının renginin kalıcılığının uzun sürmesi nedeni ile silver şampuanlar ortaya çıktı..Yani açıcı kullanılmış beyaza,griye ve sarıya dönülmüş tüm saçlara kullanılıyor.Yok beyaz saçlar yok sarı saçlar yok kahverengi saçlar için şampuan ismini almasınında sebebi satış stratejisinden başka bi şey değil.Tamam canım,kullanmıştım ben de.sarı saçın turunculasmaması için diye satmıstı bana kuaför ama :/
Oyleyse o zaman ben pek bi fark,yarar göremedim kullandıgimda.sen gordün mü?Hepsi aynı canım saç koyudan açığa döndüğü zaman saç açıcılarının özelliği bu turunculaştırıyor saçı..Tabi bu turunculaşma bi kaç yıkamadan sonra yani boya akınca ortaya çıkıyor.Buna önlem olarakta saçının renginin kalıcılığının uzun sürmesi nedeni ile silver şampuanlar çıktı ortaya..
YAnlış anlamayın size karşı bi kasıt. Yok. İş yoğunluğundan acil olarak girip çıkıyorum . Yoksa aşkolsun niye cvp vermeyeyimPardon,bana neden cevap yazmadınız?
Canım arkadaşım kullanıyor mor şampuan diye geçiyor .İsmini bilmiyorum ama çok memnundu.Onu zaten her zaman kullanamıyorsun sanırım haftada bir kez kullanılıyor..Oyleyse o zaman ben pek bi fark,yarar göremedim kullandıgimda.sen gordün mü?
Ben cevap verdim canım senin yerine evet bazen gözden kaçıyor.YAnlış anlamayın size karşı bi kasıt. Yok. İş yoğunluğundan acil olarak girip çıkıyorum . Yoksa aşkolsun niye cvp vermeyeyim
Yaa ben her yıkamada kullanmıstımCanım arkadaşım kullanıyor mor şampuan diye geçiyor .İsmini bilmiyorum ama çok memnundu.Onu zaten her zaman kullanamıyorsun sanırım haftada bir kez kullanılıyor..
Diger arkadaslara yazdınız da o yuzden.tamam sorun yok o zamanYAnlış anlamayın size karşı bi kasıt. Yok. İş yoğunluğundan acil olarak girip çıkıyorum . Yoksa aşkolsun niye cvp vermeyeyim