Saç Uzatma Yöntemleri Saç Gürleştirme ve Uzatma Notlarım

canım bu idi. öle minnak bi kutu 200 ve ya 250 gr heralde . ben çabuk bitiriyom. heralde bulunca bol bol sürüyorum dayanamayp

Bakım 3 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine masaj yaparak yediriyorum.Saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp streçleyip sarıp sarmaladıktan sonra sabaha kadar bekletip sabah yıkıyorum.Mis Mis..

Beyaz saclar için olan napiyormus ki?benim de beyazım var.
Canım beyaz saçları ve gri saçları cilalıyarak ,parlatarak turunculaşmasına engel oluyor..Yani o şampuan saçını beyaz ve griye boyatanlar için üretilmiş.Biliyorsunuz son zamanlarda saçını beyaz ve griye boyatan boyatana.Bir gri saç furyası almış başını gidiyor.Dolayısıyla şampuanınıda ürettiler..

Son düzenleme:
Haaa şu silver şampuan dediklerinden mi bahsettiğiniz şampuan?teşekkür ederim cevap için.

Tamam canım,kullanmıştım ben de.sarı saçın turunculasmaması için diye satmıstı bana kuaför ama :/
Hepsi aynı canım saç koyudan açığa döndüğü zaman saç açıcılarının özelliği bu turunculaştırıyor saçı..Tabi bu turunculaşma bi kaç yıkamadan sonra yani boya akınca ortaya çıkıyor.Buna önlem olarakta saçının renginin kalıcılığının uzun sürmesi nedeni ile silver şampuanlar ortaya çıktı..Yani açıcı kullanılmış beyaza,griye ve sarıya dönülmüş tüm saçlara kullanılıyor.Yok beyaz saçlar yok sarı saçlar yok kahverengi saçlar için şampuan ismini almasınında sebebi satış stratejisinden başka bi şey değil.

Son düzenleme:
Oyleyse o zaman ben pek bi fark,yarar göremedim kullandıgimda.sen gordün mü?

Oyleyse o zaman ben pek bi fark,yarar göremedim kullandıgimda.sen gordün mü?
Canım arkadaşım kullanıyor mor şampuan diye geçiyor .İsmini bilmiyorum ama çok memnundu.Onu zaten her zaman kullanamıyorsun sanırım haftada bir kez kullanılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…